E3 2017 || 10 - 15 Ιουνίου 2017
Τι να πω ρε παιδιά. Κανένας ενθουσιασμός. Είδα την conference της MS και πραγματικά με άφησε και πάλι αδιάφορο με τα παιχνίδια που παρουσίασαν με εξαίρεση το Metro, το Anthem (άντε και λίγο το Sea of Thieves) αλλά και αυτά δεν είναι αποκλειστικά. Είδαμε Assasins Creed, ωραίο. Αλλά και πάλι όχι κάτι καινούριο.
Για άλλη μια φορά. FORZA. Κάθε χρόνο, FORZA, σου βάζω και ένα exclusive αμάξι να σου δείξω ότι έχω λεφτά και κάνω παπάδες επάνω στη σκηνή. Πράγμα ανούσιο. Τι να πω, πολύ σημαντικό να έχεις αποκλειστικό αμάξι της Porsche στο παιχνίδι (ειρωνικό ύφακι engaged...). Minecraft 4K! ΕΛΕΟΣ απλά. Αναβάθμιση Gears of War 4 σε 4Κ κτλ κτλ. ΟΚ. Λογικό...
500 ευρώ για μια τέτοιο κονσόλα; ΝΟΤ... Γιατί να τα δώσω αυτά τα λεφτά όταν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο στην αγορά σε καλύτερη τιμή; Η ακόμα καλύτερα, αφού θα βγουν όλα στο PC, γιατί να μη τα "χώσω" στο PC μου; Ακόμα και οι ίδιοι ξέρουν ότι είναι ακριβό. Και το είδαμε όταν ανακοίνωσαν την τιμή του. Προσέξτε... Διακόσια σαράντα εννέα ευρώ το Xbox One S και τέσσερα ενενήντα εννιά το Χ. Δε ακούγετε καλύτερα έτσι; Δε νομίζεις;
"Xbox One Exclusive Launch Trailer" "Xbox One Exclusive Launch Trailer" "Xbox One Exclusive Launch Trailer" "Xbox One Exclusive Launch Trailer" "Xbox One and Windows 10 Exclusive" "Xbox One and Windows 10 Exclusive" "Xbox One and Windows 10 Exclusive".... Το καταλάβατε έτσι;
You can pre order it on STORE. H MS θέλει να ανταγωνιστεί το Steam... Και μας ζάλισε και σε αυτό τα @@. Streaming υπηρεσία να ανταγωνιστεί το Twitch; WTF? Τι θες ρε MS να κάνεις; Τι σκατά σκέφτεσαι; Τι έχεις στο μυαλό σου;
Xbox backward comparability; Σε ένα τέτοιο "τέρας" θέλω παιχνίδια να τρέξω!!! 500 ευρώ θες! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΜΟΥ!!!
Αδιάφορη για εμένα, για ακόμη μια χρονιά.
Αυτά. Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι. Θα τα προσθέσω αργότερα αν είναι...
Και μην ξεχνάμε... SUPER DUPER GRAPHICS Ε;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97246e364d.jpg
E3 2017 || 10 - 15 Ιουνίου 2017
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Μεχρι στιγμης οτι εχω δει (ΕΑ, MS) ειναι για τα μπαζα conferences και απο οτι ακουω της Bethesda ειναι ακομα χειροτερη οποτε pass...
Απο οτι φαινεται θα χρειαστει να προσπαθησει πολυ η Sony για να τα κανει χειροτερα απο οτι ειναι. Για να δουμε...!
Η Bethesda δεν ήταν καθόλου κακή.
Θεωρώ πως το λέει αυτό ο κόσμος γιατί το Evil Within και το Wolfenstein είχαν γίνει leak και γιατί δεν ανακοινώθηκε καινούριο elder scrolls.
Για μένα ήταν μια καλή conference.
Sent from my iPhone using Tapatalk