Για top 100 αν και στο όριο έχω μπει εγώ πριν λίγο καιρό.
Printable View
Συγχαρητήρια στα παιδιά που ανέβηκαν στις υψηλότερες θέσεις στο leaderboard (snk, steva, auber) αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που προσπαθούν για να μπουν top 100.
Keep up the good work!
Εγώ πως τα καταφέρνω εδώ κ χρόνια κ είμαι λίγο πάνω λίγο κάτω από το 200 χωρίς να προσπαθώ; Έχω κολλήσει εκεί πέρα
Στάλθηκε από το SM-G3815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαρη ary4022 εγινε κατι με το profile σου στο psnprofiles?
Δεν σε βλεπω στο leaderboard και ουτε εμφανιζει την τροπαιοκαρτα σου στο πρωτο post.
λεβελ 35 πλεον.....δυσκολα με βλεπω για παραπανω.....
Εγω σημειωσα μεγαλη ανοδο τον τελευταιο μηνα! Απο 269 θεση εφτασα 228 πλεον και ελπιζω να ανεβω και αλλο!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Έσπασα και το όριο των 600 πάμε για τις 500 :P
Καθόμουν και χάζευα το προφιλ του hilios ο οποίος δεν πρέπει να είναι από το φορουμ. Αλλά είδα ότι όλα του τα παιχνίδια είναι σε ps3. Δηλαδή όταν θα πάρει ps4 σε τι θέση θα φτάσει;;;;
Μπορεί να προτιμάει να παίζει ακόμα στο PS3 γιατί με τα custom firmware, τα ξένα save κλπ κλπ γίνονται πολλά πράγματα παρανόμως,
αντιθέτως, στο PS4 ότι trophy παίρνεις το παίρνεις 100% με την αξία σου και τον χρόνο που διέθεσες.
Αν δεν κανει καποιος report σε συγκεκριμενα τροπαια,
π.χ. στο campaign το timestamp να ειναι πρωτα για το chapter 5 μετα για το 2, το 10 το 4 και ουτω καθεξης
δεν διαγραφεται κανενας.
Και σε αυτό δεν είσαι πάντα σίγουρος γιατί σε μερικά παιχνίδια σπάνια βέβαια κολλάει και δεν στα δίνει τα τροπαια οπότε φαίνεται οτι τα πήρες ανάποδα , αλλά γενικά αυτό που λες έχεις δίκιο οτι το ps3 είναι ποιο εύκολο με αλλον τρόπο να πάρεις τροπαια.
Εγω δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτά (εννοώ την θέση) αλλά αν δω οτι μπορώ θα κάνω τον κόπο να μαζέψω το τρόπαιο, έχω αφήσει πολλά παιχνίδια και μου έχει μείνει ένα τρόπαιο γιατί βαριέμαι να το βγαλω :P.
Edit
Εγώ είχα κάνει μια φορά μια πουστ*** αλλαξα save απο το ευρωπαϊκό στο αμερικανικό γιατί ήθελα να εχω αντίπαλο τον λογαριασμό μου (σαν δεν ντρέπομαι).
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eίναι πολύ διαφορετικό το να κάνεις boost με τον εαυτό σου με δεύτερο account ή με φίλους στον ίδιο Server κατόπιν συνεννόησης
(λίγο πολύ όλοι το έχουμε κάνει)
από το να βάζεις custom firmware και ετοιματζίδικα saves.
πάμε με γκάζια στα 178 χεχε
Πάντως σε κάποιο παιχνίδι μπορείς να παίξεις coop με φίλο που ζητάει βοήθεια κ να παίξεις για πρώτη φορά το παιχνίδι με την 5η πίστα πχ.Θα πάρεις το trophy άσχετα αν δεν έχεις παίξει τις προηγούμενες.
Επιδεί έτυχε να γνωρίσω τον Ήλιος(Helios) και κάναμε boost στο GTA IV και βγάλαμε το online,κάποια στιγμή με έκανε delete στο έτσι χωρίς να μου πει τπτ, οπότε μπορώ να πω ότι κάτι βρομάει.Μάλλον είναι και άλλα άτομα στο ίδιο προφίλ και παίζουν(έτσι πιστεύω εγώ).Κλασικά πολλοί το κάνουν και ειδικά στο εξωτερικό.
Και σε εμάς μπορείς να δεις πότε έχει χακάρει κάποιος trophies.Κ μάλιστα όταν όλα τα παιχνίδια του είναι με πλατίνα και 100% και όλα τελειωμένα μετά από 4+ μήνες ακόμα και αν το παιχνίδι μπορείς να το βγάλεις πλατίνα 4 ώρες.Απλά τραγικοί αυτοί οι τύποι. εδώ ένα παράδειγμα http://psnprofiles.com/scarface5323
το εσβησα γιατι δεν θελω ρε Λυμπερη
με πιανει μια μαλακια να τα πω αλλα ...
για το παιχνιδακι μονο βραδακι που νανουριζω την γυναικα.