+1 και από μένα στον maxplay, στο τσακ πρόλαβα με την παλιά τιμή/ με την βοήθεια του "θεού" βέβαια (+1 και σε αυτόν! :Ρ)
Printable View
+1 και από μένα στον maxplay, στο τσακ πρόλαβα με την παλιά τιμή/ με την βοήθεια του "θεού" βέβαια (+1 και σε αυτόν! :Ρ)
Για άλλη μια φορά +1 από εμένα , έγινε αγορά σήμερα US PSN Prepaid κάρτας! Κρίμα δεν υπάρχει stock στις 20$ αλλά δεν πειράζει! Ευχαριστούμε maxplay!
Αγόρασα κι εγώ πριν μερικές μέρες 2 US PSN prepaid κάρτες. ¶ψογος ο φίλος και άμεσος.
Aψογο το κατάστημα.. Πήρα κι εγώ 2 US PSN κάρτες..
Σε 1 λεπτό στο e-mail μου μέσω paypal. Μπράβο..
Πηρα κι εγω χτες 2 αμερικανικες. +2
Υπαρχει περιπτωση να ανοιξει ο τροπος πληρωμης απευθειας με καρτα χωρις τη χρηση paypal?
Θυμαμαι παλιοτερα γινοταν, εκτος και αν το μπερδευω με το αδελφακι του maxplay(goldxbox)
Και εγω μολις πηρα 2 US PrePaid. Ολα αψογα:)
Ποια η διαφορά αγγλικής, ελληνικής κάρτας;υπάρχει ελληνικό και αγγλικό psn και πως ξέρεις σε ποιο έχεις κάνει εγγραφή;
ίσως χαζές ερωτήσεις για παλιούς αλλά δεν το γνωρίζω το θέμα.
Kαμμιά ερώτηση δεν είναι χαζή, ότι χώρα έχεις δηλώσει κατά την δημιουργία του account εκεί ανήκεις δια παντός.
Αν έχεις δηλώσει Ελλάδα έχεις ελληνικό account.
Εναλλακτικά μπορείς να συμπληρώσεις στο πεδίο στην αρχική του psnprofiles οποιοδήποτε psn id για να δεις την χώρα.
http://psnprofiles.com/
οκ κατάλαβα,ευχαριστώ!
+1 και εγω στο maxplay μολις πηρα 2 us psn καρτουλες
μολις εκανα αγορα μιας 50αρας us καρτας και μιας 10αρας μεσω paypal και στο τελευταιο σταδιο οπου και εγινε η πληρωμη και μετα σου λεει οτι αν σε 10 δευτερολεπτα δεν μεταφερθεις στην σελιδα πατα εδω,φόρτωνε αρκετη ωρα και στο τελος μου εβγαλε σφαλμα και δεν με εβγαλε στην σελιδα για να μου δωσει τους κωδικους.
εστειλα μειλ στον maxpaly και του το ειπα και εστειλα και την αποδηξη πληρωμης.ελπιζω να βρει ακρη γιατι εχω αγχωθει με τα χρηματα που πληρωσα και δεν πηρα τους κωδικους
μπες στο email που εχεις ως username την paypal καρτα σου
δεν καταλαβα τι εννοεις,μου εξηγείς λιγο?
update:
ολα οκ φιλε σ'ευχαριστω πολυ.ηταν στα ανεπιθύμητα μειλ.ολα κομπλε!
αφου τα βρηκες ολα μια χαρα...απλα ετσι κανει και εμενα κολλαει στο refresh αλλα σου ερχονται mail με τους κωδικους...
Πηρα και εγω 2 US (50 + 10 ευρω) & μια 3μηνη ευρωπαικη για PSN
Ευχαριστω, αψογο service :)
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ!Πρεπει να πω οτι το Paypal (για πρωτη φορά μετα απο τουλάχιστον 5 χρόνια που χρησιμοποιώ αυτό το συστημα) άλλαξε το πρωτοκολλο επικοινωνιας με τους σερβερς των εμπορων (κυρίως για λόγους ασφαλείας).Η διαδικασια ξεκινησε προχτες το πρωι και ολοκληρωθηκε το απογευμα της ίδια μερας όταν πλεον όλοι οι σερβερς του Paypal λειτουργούσαν στο νεο συστημα.Αυτή ειναι η αιτια που σε μερικούς κολλησε η σελιδα στην ανακατευθυνση αφού ο σερβερ του maxplay λογω οτι χρησιμοποιούσε το παλιό συστημα, δεν ηταν σε επικοινωνια με το σερβερ του Paypal για να εχει ενημέρωση για την ολοκληρωση της συναλλαγης και ετσι ανεμενε χωρις να εμφανίσει την κάρτα.Ετσι απο εχθες το απογευμα μεχρι τωρα που ολοκληρωθηκαν οι εργασιες στο σερβερ , το συστημα αυτόματης παραδοσης το ειχα κλειστο και υπήρχε μηνυμα στην πρωτη σελιδα του site (η σελιδα με τις συνδρομες ) οτι οι καρτες θα παραδιδονται προσωρινα χειροκινητα.
Η αναβαθμιση στο νεο συστημα ολοκληρωθηκε επιτυχώς σημερα το πρωι και πλεον οι παραδοσεις λειτουργουν και παλι αυτόματα όπως και πριν δηλαδη στη σελιδα της αγοράς με περιπου 20-30 δευτερολεπτα αναμονη και ταυτοχρονα στο email του πελάτη.Ευχαριστω πολύ και συγνωμη για την αναστατωση που υπήρξε σε αυτό το διαστημα :) .
Το τελευταίο μήνα έχω αγοράσει: plus + κάρτες για store αξίας 120$ και σε κανένα δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα.... Εύγε...
[και εγώ χθες αντιμετώπισα το πρόβλημα ανακατευθυνσης αλλά πήρα τηλ και σε ένα λεπτό μου έστειλε τους κωδικούς. Εύγε.
εχεις θεμα με τη σελιδα σου αυτη ακριβως τη στιγμη που γραφω.δεν μπορω να κανω αγορα.τι εγινε?
Αν όντως δεν λειτουργεί η σελίδα και βιάζεσαι για αγορά πάρτον ένα τηλέφωνο στο κινητό.
Spoiler!