-
Καλημέρα... η μάλλον καλησπέρα πιά, και από εμένα.
Εχθές ήταν η πρώτη μου επαφή με την υπόλοιπη παρέα και μπορώ χωρίς να υπερβάλω, να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Δεν είχα ξαναβρεθεί έτσι σε κάποια σχετικά επίσημη διοργάνωση και η ατμόσφαιρα, και η αίσθηση μέσα στην πίστα μαζί με άλλους ήταν πρωτόγνωρη.
Μπορώ να πω ότι ... πορώθηκα και έχω από σήμερα κιόλας προγραμματίσει καθημερινές προπονήσεις. Από ότι είδα βέβαια οι γρήγοροι απλά δεν πιάνονται, αλλά θα το πολεμήσω για να μην βγαίνω τουλάχιστον τελευταίος και να κινούμε αξιοπρεπώς, χωρίς να εμποδίζω τους άλλους.
Το μόνο που μου λείπει είναι ένα μικροφωνάκι να μπορώ να μιλάω και εγώ. Γιατί εχθές μόνο άκουγα. Μήπως ξέρει να με βοηθήσει κανείς βρε παιδιά σε αυτό;
Ήδη έχω το επίσημο PS3 bluetooth ακουστικό που μπαίνει στο αυτί. Δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα όμως. Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες του εγχειρίδιου, η κονσόλα γράφει ότι ψάχνει για bluetooth συσκευές, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα είναι στην κονσόλα (Slim 320GB White) γιατί δεν βρίσκει καμία απολύτως bluetooth συσκευή. Στο προηγούμενο PS3 (Slim 250GB) είχα κανονικά συνδέσει bluetooth πληκτρολόγιο αλλά και γενικότερα όταν το έβαζα να ψάξει έβρισκε ότι bluetooth υπήρχε κοντά, ακόμα και τηλέφωνα νομίζω. Αυτή εδώ δεν βρίσκει τίποτα, σε βαθμό που σκέφτομαι μήπως για οικονομία το έχουν κάνει να μην υποστηρίζει τέτοιες συνδέσεις πλέον.
-
Καλημέρα Μανώλη.
Σιγουρέψου ότι το ακουστικό μπαίνει σε κατάσταση pair, να είναι δηλαδή ανιχνεύσιμο... Αλλιώς, με το να είναι απλά ανοιχτό, δεν το βρίσκει η κονσόλα...
-
Ναι, το έχω υπ' όψιν μου αυτό. Σε pair είναι αλλά δεν το βρίσκει. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου έκανε και στο PS3 ασύρματο πληκτρολόγιο. Σε κατάσταση pair ενώ το Slim 250GB το εντόπιζε κανονικά, αργότερα όταν πήγα να το συνδέσω στην συγκεκριμένη κονσόλα, αυτή αδυνατούσε αν το βρει. Δεν με είχε πολυνοιάξει όμως γιατί δεν παίζω καθόλου online, οπότε μικρό το κακό. Τώρα όμως θα το χρειαζόμουν. Θα ψάξω στο google μήπως και βρω τίποτα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι ελλάτωμα της κονσόλας μου.
-
Μανώλη επειδη ειμαι εξω και στο κινητο για τσεκαρε μηπως λεει τιποτα εδω!
http://us.playstation.com/support/manuals/ps3/
;)
-
Καλημέρες!!
Έχουμε κλήρωση ομάδων σήμερα..;;; :a055:
-
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!
Καλημέρα! Στις 20:45 δινω λινκ.
-
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!:a038::a038:
-
Αντε...καιρο εχω να δω τα ομορφα χερακια να κουνιουντε μπροστα απο τη καμερα....:ice:
-
-
Ρε Αλέξανδρε ακόμη διοργανώνεις αγώνες 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, respect πραγματικά,
θα ξαναμπώ πάλι όταν κυκλοφορήσει το GT6.
-
Οδυσσεα με το καλο να ερθεις κι εσυ στην παρεα μας! ;)
( Θα ερθω κι εγω και καποιοι αλλοι απο δω, στην δικη σου του BF, απο το 4 :D )
-
Έχω αγωνία να δω με ποιόν θα είμαι !
Επίσης να ρωτήσω και κάτι ακόμα (από όταν ήλθα εδώ όλο ρωτάω μου φαίνεται).
Όταν λέμε ότι θα είναι μια ώρα ο αγώνας εννοούμε κανονικά 60 λεπτά, δηλαδή γύρω στους 55 γύρους σε ότι αφορά την Eiger Nordward;
Είναι από τώρα γνωστό το πόσοι γύροι θα είναι ακριβώς;
-
Στα μεσα της εβδομαδας θα βγαινουν οι ακριβείς γυροι για τον επομενο αγωνα!
-
-
Λοιπον. Δυστυχως δεν θα ειναι οπως την ηθελα την κληρωση αλλα δεν πειραζει. Πριν δωσω το λινκ να πω πως θα υπαρχουν 4 μπολακια (τα γκρουπ) με 4 χαρτακια (οδηγοι καθε γκρουπ) μεσα. Για να μην τραβηξω εγω τους κληρους θα ανακατεβω με το χερι μου γρηγορα και οποιο χαρτακι βγαινει πρωτο θα κατοχειρονεται. Τωρα αν βγουν 2 μαζι νταξει θα διαλεγω αυτο που ειδα να βγαινει πρωτο τελοσπαντων. Αντε μαγκες, καλη μας κληρωση και καλο πρωταθλημα να εχουμε! http://ustre.am/Zvlx (ξεκιναμε στις 21:00)
-
Οι NINJAS ξαναρχονται!!!!!!!!!!!
Μπραβο Αλεξ πολυ καλυ κληρωση οπως παντα.
-
Φανταστικη κληρωση Αλεξ.Πολλα μπραβο.Μανωλαρε ετοιμασου να τους φαμε.Παμε γερα ομαδαραααααααα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
http://img4.imageshack.us/img4/9528/ixn4.jpg
Η κληρωση σε μαγνητοσκοπηση (στο 5ο λεπτο ξεκιναει περιπου): www.ustream.tv/recorded/38937083
________
Ομαδαρα ενταξει δεν εχω κατι να πω!! Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες, σε ολα τα παδια!! Ευχομαι να το χαρουμε ολοι με την ψυχη μας!!
Περισσοτερα απο αυριο παλι! :)
-
Αυτά είναι... Μπράβο Άλεξ... :yes:
ΦαντΆρεεεεεεεεε.... Θα τους κάνουμε να βαράνε προσοχές λέμε... :what:
-
Δεν την προλαβα την κληρωση Live!Δεν πειραζει!
Καλη αρχη ναχουμε και καλη επιτυχια σε ολους!
Manolero, welcome! Θα τους δειξουμε τι εστι να βγαινεις πρωτος πατωντας μονο φρενο!Σε ειδικες περιπτωσεις και χειροφρενο!