σιγα μωρε θα βαλουμε κανα χαρατσι
Printable View
σιγα μωρε θα βαλουμε κανα χαρατσι
Messi αλλου αυτα..Δες απο την εναρξη του πρωταθληματος ποσες φορες ρωτησα να μου πειτε ωρες..Καπου 3..Δεν σε ειδα να απαντας..Οποτε ειναι να παιξεις ολο δικαιολογιες αλλα για μαλακιτσες εισαι πρωτος..Αν εισαι ανευθυνος ειναι προβλημα σου..3 μερες σερι εγραψα οτι μπορω μεσημερι.Μπαινω δεν βλεπω κανενα και μετα απο 1 ωρα βγαινω και τις 3 εκτος απο σημερα που ηρθε ο xAntonino.Αν δεν ειχες χρονο ας μην εμπαινες απλα το θεμα της ασυννενοησιας σου παει πολυ πισω..
χιχιχι ειπα και γω θα καναμε πρωταθλημα χωρις τσακωμο!
^^
Δεν εχει να κανει με τσακωμο.Εγω ξεκαθαρισα οτι δεν ξαναμπαινω να ψαχνω κανενα απο την στιγμη που με γραφει.Ας τα παρει ο messi με 3-0 και τα 2 να κανει και νικη.
Οχι ρε Αλεξη μην το κανεις αυτο να τιν παρει με το σπαθι του τιν νικη.
Φιλιπ στα 2 παιχνιδια που μενουν του μιχαλη θελει 4 βαθμους νομιζω για να σε περασει.
Mε τα τελευταία αποτελέσματα του Μιχάλη τον έχει φτάσει τον Φίλ.. Του Μιχάλη του μένουν 2 παιχνίδια και ήδη είναι στην 4η θέση με 12 βαθμούς, 1 πίσω απο Ιταλία..
Οπότε δυστυχώς η Ελλαδάρα ναυλώνει αεροπλάνο για να γυρίσει Αθήνα!
Οσο για το ποιός θα πάρει νίκες, και ποιος ασχολήθηκε να γίνουν τα παιχνίδια, γνωρίζω μια χαρά..
Ναι εχεις δικιο νομιζα οτι στο ενα τον κερδισες. Θα πρεπει να χασει και στα 2 απο το βελγιο με καλο σκορ για να περασει ο Φιλιπ.
Σωστός Κώστα.. Οντως δεν έχει αποκλειστεί εντελώς ακόμα.
Οι Γερμανοί έχουν 8 γκολ υπέρ και 7 κατά. Δηλαδη +1.
Η Ελλάδα είναι στο-2. 13/15 γκολ.
Αν πάνε στο -3 οι Γερμανοί και ισοβαθμούν τότε περνάει η Ελλάδα.
εχει γουστο...
k egw ton mitso mono exthes ton petixa ala den apantise sta minimata m kai etsi dn kaname ta mats. dn m exi pei k ali ora na mpoume.
Οκ Αντώνη.. Τα ματσάκια παιδιά μέχρι τις 6-7 το απόγευμα.. Μετά ανεβάζω τις διασταυρώσεις και μπαίνουμε στους 8!
Ειμαι μεσα katsoura
Germany - Belgium 1-1
Belgium - Germany 1-1
Πολυ δυνατη η Γερμανια ειδικα στο πρωτο ματς, επρεπε να ειμουν συνεχεια συγκεντρωμενος και στα τελευταια λεπτα καθε ημιχρονου που χαλαρωνα λιγο, μου κοστιζε. Επαιξα 2 ματσακια με τον φιλο και πιαστηκαν τα δακτυλα μου. Πραγματικα, ολα τα παιδια στον ομιλο παιζουνε καλη μπαλιτσα.
Καλη συνεχεια στα παιδια που προκριθηκαν στον επομενο γυρο. Θα παρακολουθω τις εξελιξεις στην διοργανωση και θα προετοιμαζομαι παραλληλα για την επομενη..
Mπράβο στα παιδιά του Α ομίλου που τελείωσαν όλα τα παιχνίδια τους, αλλά και σε αυτούς του Β..
Λίγο αργότερα θα ανεβάσω την τελική βαθμολογία και θα προχωρήσουμε..
Να πω ένα μπράβο στον φίλο Billyflo που προσωπικά τον είδα πρώτη φορά.. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμμετάσχει σε πρωτάθλημα μας, αλλά ήταν άψογος σε όλα. Συμπεριφορά αλλά και παιχνίδι. Αξιος αντίπαλος. Ωραίος φίλε..
Οσοι δεν περάσατε στην επόμενη φάση, προπονηθείτε για το επόμενο! ;)
Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών που δεν παίχτηκαν..
PORTUGAL - NETHERLANDS 2-0
NETHERLANDS - PORTUGAL 0-2
ARGENTINA - NETHERLANDS 2-0
NETHERLANDS - ARGENTINA 0-2
ARGENTINA - ENGLAND 0-0
ENGLAND - ARGENTINA 0-0
Katsoura το έκανα έτσι γιατί θα ήταν άδικο να περάσεις σε βαθμούς τον 2ο απο αγώνες που δεν παίχτηκαν. Οπότε πηγαίνεις στην 3η θέση του ομίλου.
Ανέβηκαν οι τελικές βαθμολογίες των ομίλων, και οι διασταυρώσεις..
Τα ματς της φάσης των 8:
ΒRAZIL - PORTUGAL
URUGUAY - ARGENTINA
FRANCE - ITALY
SPAIN - GERMANY
Καλή επιτυχία σε όλους εκτός απο τον Κατσούρα! Να πάθει ιλαρά ο Messi!
Καλη επιτυχια σε ολους...αλλα να δωσω ενα μεγαλο μπραβο και εγω στον ''νεο'' στην παρεα αλλα στην ουσια πιο παλιο και απο κατι αλλους εδω μεσα Billyflo καθως ηταν τυπικοτατος και ορεξατος για φιφα..τετοια παιδια θελουμε κυριως στα πρωταθληματα και οχι ατομα που τα ψαχνουμε με το ντουφεκι...
υ.γ Για σενα Βασιλη εχω καλασνικοφ..πες ποτε θα μπορεις..σημερα εγω θα μπορω μεχρι τις 8 περιπου αν μου πεις..
Φωτη εγω απο αυριο θα λειπω μεχρι τιν παρασκευη αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω. Αν μπορει ο Αντωνης τα παιζουμε σημερα τα ματσακια. Ας στειλει οποια ωρα θελει.
http://www.youtube.com/watch?v=RsrzNQbNy8M
Τελευταια νεα οσον αφορα την εξαφανιση του Ριμπερι..αφου η ΕΑ αποφασισε να του κοψει την καριερα βρηκε καινουργια ενασχοληση σε εκπομπες οπου κανουν φαρσες..στο 1.32' σε ωρα δρασης που τον κατεγραψε η καμερα του ps3forums
σε κανα μισαωρο θα μπω νικο..παρε το καλασνικακι κι ελα,μια ψυχη που ναι να βγει...