Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα φτιαχτει νεο thread (2o τουρνουα top spin 4).Εως τοτε φτιαξτε τους παικτες σας.
Printable View
Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα φτιαχτει νεο thread (2o τουρνουα top spin 4).Εως τοτε φτιαξτε τους παικτες σας.
Παίδες, νομίζω θα 'ναι πιο δίκαιο με τους παίχτες που ήδη υπάρχουν!
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπα δεν νομίζω. Θα έχουμε ποικιλία με τους custom γιατί ο καθένας θα έχει διαφορετικό στυλ...
Ναι αλλά ο κάθε custom είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Αυτό εννοώ!
Νομίζω ότι δεν θα 'ναι τόσο δίκαιο.
Θα παίξουμε προφανώς με custom level 20 ολοκληρωμένους με όλα τα skills κομπλε...Φτιάξτε τους παίκτες σας!
επειδη παιξαμε ηδη ενα πρωταθλημα με κανονικους παικτες καλο θα ειναι να δοκιμασουμε και με custom παικτες.Καλο θα ηταν βεβαια να μην εχουν τρομερες αντιθεσεις τα στατιστικα τους πχ 95 power και 25 speed.
μεσα στην εβδομαδα θα φτιαχτει το νεο thread για το τουρνουα.
Ντίνο θα πρέπει να αποχωρήσω από τον πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι συνεπής οπότε καλύτερα να μην μπω.
Θα τα πούμε στην συνέχεια...
^^ οκ Γιαννη τοτε θα περιμενουμε λιγο καιρο για καινουριες συμμετοχες.
Dino, όταν λέμε custom player μιλάμε γι'αυτούς που έχουμε ήδη δημιουργήσει στην καριέρα?
^^Ναι αυτούς εννοούμε!
Επιλέγουμε ό,τι φύλο θέλουμε? Ή απαραίτητα άντρας?
Και στο επόμενο γυναίκες?
Kalispera paides, molis eida to forum kai psaxnw atoma apo athina na pezoume top spin 4 pou agapw trela. exw steilei se merikous prosklisi na ginoume filoi sto psn gia na pezoume (Tennis_Maesto) einai to nick mou.
Pote tha kanoume to epomeno tournoua? thanks
Αν εχεις χρονο να το οργανωσεις πολυ ευχαριστως θα συμμετεχω. Αν θες μπορουμε να παιξουμε και κανα φιλικο.
xronos panda iparxei an iparxei endiaferon. apla den kserw ti prepei na kanw gia na to diorganwsw. allwste boroume na kanonisoume kai ena weekend na mazeutoume na peksoume kai live oloi mazi se kapoio spiti. kati san diimero tournoua, me epathlo gia ton nikiti (tha valoume oloi mazi lefta na agorasoume kati). ti lete???
εγω ειμαι μεσα αρκει να υπαρχει και ενδιαφερον και απο αλλα παιδια διοτι το παιχνιδι εχει κλεισει χρονο και αν δεν εισαι πραγματικα κολλημενος με το αθλημα...
ok loipon perimenoume na doume posoi endiaferondai, na antallaksoume tilefwna kai na kanonisoume...ande paidia kounithite