sta exw pei apo to msn re axariste.
Printable View
να και το δικο μου... Πιο προβληματικο μοντελο peugeot, δεν πιστευω να υπαρχει.... φανταστειτε οτι μπαζει κατω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου γυρω στο 1 λιτρο νερό καθε φορα που το πλενω... :(
http://i184.photobucket.com/albums/x...7/DSC00198.jpg
Ευχαριστω!!! Πολυ ωραιο και το δικο σου! Ματσομενος εισαι ε; Με παντρευεσαι; LoL :p
:p Ναι βρε! Εσυ εισαι εξερεσει.. χεχε.. :bgrin2:
Ελεος! Καινουριο αμαξι και σου κανει νερα; Το πηγες στην αντιπροσωπια;
lol wolf :D
[quote=WolfRathmA;45671]Δε μου απαντησες ομως :bgrin2: quote]
I do :D :rofl:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο wolf.
Αλλά και συ γαμώτο 15.000 ευρώ για KIA έδωσες? Δεν αντιλέγω ότι έχει τρελές εγγυήσεις και ότι βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς αλλά 15 χιλιάρικα για τέτοια μάρκα είναι εξωφρενικό ποσό κατά τη γνώμη μου.
Ένα sephia είχε μια πρώην γκόμενα μου και το αμάξι της το "φώναζα" μ@λ@KIΑ :P. Και προφανώς η άποψη μου για τη συγκεκριμένη μάρκα προέρχεται από αυτό, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σήμερα (μιλάω για το προηγούμενο sephia).
Και τέλος, μην τα πλένετε τα αμάξια ρε. Βρώμικα είναι πιο όμορφα. Εγώ το δικό μου σπανίως το πλένω και είναι κουκλί με ένα κάρο σκόνη πάνω (μαύρο) :D. Το θέμα είναι ότι κάθε τρεις και λίγο μου το βομβαρδίζουν τα κωλόπουλα και αναγκάζομαι να το πλύνω. Μαύρο αμάξι,+φιμέ τζαμάκι+σκόνη=WIN!!!!!!
τα εχουν βελτιωσει παρα πολυ τα κια.και εγω δεν ξερω εαν θα το αγοραζα αλλα ειναι καλο αμαξι.
WolfRathmA δεν μου λες το τρενάκι που έχεις στην υπογραφή σου απεικονίζει την οδική συμπεριφορά του Ceed?:frog: Χεχε πλακίτσα!:angry:
Πέρα από την πλακα έχει πολύ γούστο όπως και το avatar σου!:)
Παιδες σορρυ που επεμβαινω αλλα μετα απο 3 αυτοκινητα (Seat Ibiza 1.5 '87, BMW E36 316 Compact '94, MGF 1.8 '99) το Pro-Ceed πηρα και μεχρι στιγμης (3000 χλμ) δεν κανει τσικ. Και στα 16000 αλλο με 126 αλογα δεν βρισκεις. Οσο για τα κρατηματα κατι ξερουν που τα διαφημιζουν. Επισης λογω πειρας θα πω οτι προβληματα μπορει να βγαλει το καθε αυτοκινητο.
Παιδια τωρα ειδα τα μηνυματα σας :p αργυσα λιγο...
Ποιο avadar ειχα; Γιατι τωρα το αλλαξα :p
Οσο για αυτο που λες Chill και εγω ειχα την ειδια αποψη με εσενα LoL
Αλλα διαβασα παρα πολλα αρθρα για τα KIA που βγαινουν τα τελευταια χρονια και εχω παθει την πλακα μου. Και οσο για τα λεφτα που λες, το αμαξι εχει παρα πολλα εξτρα και μου φανηκε απιστευτο οτι εδωσα τοσα λιγα και πηρα τοσα πολλα σε ουσια! Αλλα ειναι οπως το παρει κανεις.
Για το Pro Ceed μονο καλα λογια εχω ακουσει. Τιποτε αλλο. Αυτοκινητο της χρονιας και 5 αστερια σε ασφαλεια και τα παντα!
εγώ περιμένο να μου έρθει το καινούριο:))))))
χοχοχοχοχ
Πάρτε και το δικό μου σε μια συλλεκτική φωτό,απο βόλτα μου στην πίστα των μεγάρων...:angry:
Αυτό το Mini Cooper S με έχει τρελάνει.
Ιδανικά, θα έπαιρνα την special έκδοση που θα βγει σε λίγο, me carbon καθρέφτες κτλ.
Βασικα , οπως και με το παλιο , υπαρχει μεγαλη τρελα με τα μινι.
Εχουν βγαλει ενα ΚΑΡΟ πραγματακια , ωστε να το κανεις οσο πιο custom στις δικες σου προτιμησεις θες.Μιλαω φυσικα για aftermarket προιοντα και οχι επισημα, αλλα παντα πολυ καλης ποιοτητας , οχι γυφτικα πραγματα και τετοια.Απο καθρεφτες διαφορετικους , οροφες σε αλλο , χρωμα , σε σχημα σημαιας ,ριγες κλπ κλπ.Εγω εχω κανει αρκετουτσικα πραγματακια , τα οποια ειναι μεν διακριτικα , αλλα ξεχωριστα και προς το παρον το εχω 2ο σταδιο.
Katana:Εκτος απο καθρεφτες carbon εχουν βγαλει και τον εμπρος αεραγωγο σε carbon , ειχα τους καθρεφτες αυτους αλλα τους εβγαλα γιατι δεν πηγαινε με την ασπρη οροφη.Χρειαζεται οπωσδηποτε μαυρη οροφη για να δειξουν ωραια πανω στο αμαξι.
Παντως αν ακποιος ενδιαφερεται να παρει ή ηδη εχει Μινι , θα προτεινα να γραφτει στην λεσχη μας , www.minifans.gr κανουμε παρα πολλες εκδρομες και εκδηλωσεις (αποκορυφωμα τα ταξιδια σε Μισανο-Ιταλια 2005 και Ολλανδια 2007 στις παγκοσμιες συναντησεις Μινι) , και θα βρειτε απιστευτα χαμηλες τιμες σε προιοντα βελιτωσης και ανταλλακτικα.
Για να σας δωσω να καταλαβαιτε , τα brembo που φοραω τωρα , κανονικα στο εμποριο εχουν γυρω στα 2.500 ευρω , και εγω τα εβαλα με 1.100 (ολοκαινουργια)...
Γενικα ειμαστε πολυ ωραια παρεα , και αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει PM και να ερθει και σε συναντηση. ;)
Σωστός φίλε μου.
Συγχαρητήρια για την οργανωσή σας.Εχώ ακούσει καλά λόγια, εγώ είμαι admin στο yarisclub.gr και έχουμε την ίδια τρέλα για πίστες κτλ, με συμμετοχές στα GTCC.
Εχουμε παντρευτη με τον Valkyre και μου δεινει και εμενα το Mini και κανω βολτες...
Ετσι για να ζηλευετε ολοι!! :p