Ειναι απιστευτο το τι αποτελει συλλεκτικο αντικειμενο. Απλα και μονο επειδη ειναι σε καλυτερη θηκη και εχει κατι επιπλεον. Και μιλαμε για παιχνιδια που οι περισσοτεροι τα εχουμε..
Printable View
Ειναι απιστευτο το τι αποτελει συλλεκτικο αντικειμενο. Απλα και μονο επειδη ειναι σε καλυτερη θηκη και εχει κατι επιπλεον. Και μιλαμε για παιχνιδια που οι περισσοτεροι τα εχουμε..
Βασικά δεν είναι μόνο για αυτούς τους λόγους Δημήτρη, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι κυρίως ο περιορισμένος αριθμός stock, που είναι και αριθμημένος κιόλας. Δηλαδή, το "limited and numbered" είναι που εκτοξεύει την αξία του αντικειμένου στα ύψη. Και φυσικά το γεγονός ότι είναι worldwide exclusive.
Φίλε dreamer διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι όποιος παρήγγειλε πολλά κομμάτια, το zavvi έστειλε mail και άλλαξε την ποσότητα σε 1τμχ/πελάτη. :)
den to iksera ayto, pantos ego skeftome sovara na kratiso sfragismeno to diko mu ke na to puliso argotera :P
Τελικα με ακουσε ο μεγαλος Κοτζιμα και ικανοποιησε την επιθυμια μου LOL!
Ανυπομονω να ξαναπαιξω το snake eater που το ειχα λιωσει στο ps2.Απο οτι διαβαζω θα ειναι η δευτερη εκδοση με ολα τα εξτρα καλουδια που ειχε,βαλε και τα trophies,χαμος θα γινει,θα πεσει πολυ λιωσιμο!
Μια ερωτηση μονο,το peace walker χρονολογικα που τοποθετειται στην υπολοιπη σειρα?
Metal Gear series fictional chronology
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid: Portable Ops
Metal Gear Solid: Peace Walker
Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid (The Twin Snakes)
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid: Rising
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
παιδια το Portable Ops αξιζει;; ειναι το μονο απο το canon που δεν θα βαλουν στη συλλογη.
Ωραιος!Thanks man.
Καλυτερα με τη σειρα που βγηκαν. Ειναι καλυτερο και για την ιστορια αλλα και για να δεις την εξελιξη του παιχνιδιου με τον καιρο. Αμα παιξεις πρωτα το MGS3 εχει τοσα references για το 1 και το 2 που δεν θα καταλαβεις μια.
Εγω με τον χειρισμο του psp δεν την παλεψα καθολου και το αφησα. To ιδιο και με το peace walker, αλλα αυτο θα το ευχαριστιθω τελικα στην collection.
ναι για το Portable Ops λεω κ γω.Ο χειρισμος μου φανηκε πολυ δυσκολος(Αντιθετα στο God of War Ghost of Sparta ηταν πολυ καλος) και γενικα δεν με κερδισε το παιχνιδι.Πλεον περιμενω το peace walker στο PS3 γιατι το MGS ειναι η αγαπημενη μου σειρα και οτι εχει να κανει με την ιστορια μ αρεσει.
αν μπορει καποιος να μου απαντησει..το Portable Ops απο ιστορια και πως ειναι?δλδ εχει καποια πραγματα που πρεπει να ξερουμε γενικοτερα για τη σειρα?
Οπως ο αποκαλυψε ο Kojima, το MGS Peace Walker θα διαθετει τετραπλο online co-op!
http://www.eurogamer.net/articles/2011-09-05-online-co-op-for-mgs-peace-walker-hd
Ακομα μια εκδοση του αγαπημενου μας Game :a068:
Παιδιά αυτό το έχετε δει; Τι παίζει, γνωρίζει κανείς;
http://img204.imageshack.us/img204/2786/full1d.jpg
http://www.examiner.com/video-game-i...ckage-revealed από ότι φαίνεται θα βγούνε για Ιαπωνία-προς το παρόν- δύο premium πακέτα τα οποία θα είναι αποκλειστικά για συλλέκτες. Η φιγούρα του Peace Walker HD είναι τέλεια!
Και ποτε ειπαμε οτι αναμενεται να βγει ;;;;
αλλαξε η μερα κυκλοφοριας? sto zavvi λεει απο τον φεβρουαριο?!
κ με να προχειρο γκουγκλαρισμα λενε οτι θα καθυστερησει να ερθει στην ευρωπη...:frusty: