Υπαρχουν 2 invites για 1+1 (μαυρα 64GB) αν καποιος θελει.
Printable View
Υπαρχουν 2 invites για 1+1 (μαυρα 64GB) αν καποιος θελει.
http://bgr.com/2015/04/01/oneplus-dr-1-drone/
http://i2.wp.com/cdn.bgr.com/2015/04...rone.jpg?w=625
Kωστα ειναι τρολια η οχι? Εχω μπερδευτει παρα πολυ και χθες ηταν sold out.
Επισης ποιο ειναι το shop για Ευρωπη γιατι σκεφτομαι να χτυπησω αυτο https://oneplus.net/oneplus-power-bank
Αληθινο ειναι αλλα μονο για λιγα κομματια, οποιος προλαβε δηλαδη. Δεν ειναι κανονικη παραγωγη, απλα ηταν και καλα η φαρσα τους για χθες. Αντι να κοιταξουν να βγαλουν το Oxygen OS, ασχολουνται με βλακειες:P
Για το power bank, επιλεξε κατω κατω στην σελιδα την Ελλαδα, αλλα για ευρωπη ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο ακομα. Επισης, δεν ξερω και τι μεταφορικα θα σου βγαλει. Μπορεις να δεις και της Xiaomi το power bank στα 15 δολαρια περιπου απο καποιο κινεζικο shop. Αλλα βαλε κανα μηνα περιπου για να παραλαβεις.
Γμτ και το καβλαντιζα ασχημα το ντροουν.
Θνξ για το τιπ, μπα θα περιμενω το 1+, πολυ ποιοτικο μεσιε!
Το 1+1 μου έχει το CyanogenMod logo πίσω, ενώ βλέπω ότι το έχουν αφαιρέσει από τη συσκευή στα καινούρια batch (το logo). Καλό ή κακό?
Αν θυμαμαι καλα πηρες το ασπρο 16GB? Επειδη δεν εχει μαλλον αρκετη ζητηση, εχουν ακομα στοκ με το CM logo. Στα μαυρα 64GB, δεν υπαρχει πλεον το CM logo (ουτε στο δικο μου που παρελαβα).
Ελα μωρε σιγα. Γιατι να ειναι κακο? Μπορεις παντα να βαλεις CM12s να μην νιωθεις ασχημα:silly:
Ασε τα logo (που δεν εχουν καμια σημασια) και κατσε να χαρεις το κινητο σου:)
Οοοταν με το καλό μας έρθουν, ο περισσότερος κόσμος τι θα φορέσει? Το νέο CM ή θα φλασαρει (αναγκαστικά) oxygenOs? Δεν το έχω ψαγμενο, πως νιώθει γενικά το ψαγμενο
κοινό μιας
και δεν ξέρω τα 'κατατόπια', ούτε που να δω καλές συζητήσεις πάνω στο θέμα. Το subreddit λίγο νεκρό και σαπιο μου φαίνεται.
Δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες για το Oxygen OS. Το μονο που εχουν πει, θα ειναι πολυ κοντα στο στοκ Android με καποια εξτρα δικα τους.
Για πληροφοριες, μπορεις να δεις το forum της OPO, στο οποιο βεβαια γινεται μπαχαλο και στο XDA.
Εγω θα περιμενω την CM12s αν και μαλλον θα ριξω μια δοκιμη στο Oxygen OS.
Το έβαλε κανείς το OxygenOS? Άκουσα μέτρια σχόλια. Εγώ φλάσαρα χθες CM12.1, δηλαδή android 5.1. Μια χαρά, απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής. Μπαταρία θέλω να τσεκάρω γιατί έχω την εντύπωση ότι θα έχει βελτιωθεί.
Εν τω μεταξύ το κινητό μου μάλλον τα έπαιξε. Πήγα ταξίδι και το είχα gps πολλές ώρες κάθε μέρα και άρχισε να μου κάνει το πρόβλημα με το touch. Γι αυτό φλάσαρα και το νέο CM, μήπως έστρωνε με full wipe αλλά τα ίδια. Ειδικά όταν γράφω το πληκτρολόγιο λαγκάρει αισθητά. Από ό,τι είδα είναι θέμα κατασκευής και μη σωστής γείωσης και μάλλον με την θερμότητα κάτι την άκουσε και αρχίζει να μου το κάνει και μένα. Σκέφτομαι να το ανοίξω και να το φτιάξω μόνος μου γιατί βαριέμαι να μένω χωρίς συσκευή μέχρι να μου το φτιάξουν με την εγγύηση. Θα το ψάξω άλλο λίγο.
muku να ενημερώσεις εδώ για ότι γίνει. Αγχώθηκα τώρα γιατί το κοίταξα λίγο και φαίνεται ότι είναι αρκετά διαδεδομένο πρόβλημα. Πριν το πάρω απλά είχα δει ότι μερικές φορές στο άκυρο δεν ακούει η αφή με το πρώτο πάτημα... αν είναι να λαγκάρει στο γράψιμο είναι γάμησέ τα η δουλειά.
Oxygen OS μακρια. Πολλα προβληματα διαβαζω. Οταν βγαλουν 2-3 updates τα ξαναλεμε.
Σημερα ηρθε email απο sony για Android 5.0 - Lollipop επιτελους.:D.
Το λογισμικό περιλαμβάνει:
- Η πιο πρόσφατη εμπειρία λογισμικού της Sony, με το Android 5.0 - Lollipop
- Ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση, βάσει του Google Material Design
- Έξυπνες ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις
- Προφίλ πολλαπλών χρηστών και λειτουργία επισκέπτη
- Βελτιστοποίηση χώρου αποθήκευσης με τη μετακίνηση εφαρμογών στην κάρτα SD
Ευτυχώς σε μένα δουλεύει μια χαρά και έχουν διορθωθεί κάποια προβλήματα που είχα ακόμα και όταν είναι ανοιχτό το πλαϊνό για να φόρτιση βγάζει μήνυμα ότι είναι ανοιχτό το πλαϊνό.
Ναι ακόμα δεν έχω ασχοληθεί αλλά πραγματικά έχει καταντήσει σχεδόν unusable. Μάλλον θα κάνω αυτή τη διαδικασία : https://forums.oneplus.net/threads/f...roblem.186235/
To περίεργο είναι ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν το ταξίδι. Και ξεκινησε να το κάνει στο δρόμο, όταν γυρνούσα. GPS + φόρτιση και την άκουσε. Το ίδιο είχα κάνει άπειρες φορές με το N4 και παλιότερα με το desire και ποτέ δεν έπαθαν τίποτα. Και να πεις ότι το είχα συνέχεια στη φόρτιση ούτε καν. Το έβαζα να φορτίζει όταν έπεφτε στο 20%. Και ενδιάμεσα όταν μου έδειχνε να οδηγήσω για πάνω από 10χλμ μέχρι την επόμενη αλλαγή πορείας, έκλεινα την οθόνη. Και παρόλα αυτά, την άκουσε. Κρίμα. Τέσπα τουλάχιστον είναι κάτι τόσο απλό οπότε δεν με χαλάει να το φτιάξω μόνος μου.
Η χαρα του flash σημερα.
Χμμμ, ενδιαφέρον. Βέβαια είναι 5.0.2 αντί για 5.1 που είναι το CM12.1. Σκέφτομαι να το φλασάρω για δοκιμή πάντως να δω αν έχει καμία διαφορά.
@muku, αν εχεις TWPR, δες αυτο.
Η επισημη ΟΤΑ εχει καποιο θεματακι με το TWPR και εχουν ανεβασει αρχειο, ειδικα για custom recovery. Επισης, εχει ανεβει και το fastboot img.
Περασα και εγω το update (φλασαρα το zip, δεν ηρθε η ΟΤΑ). Ολα μια χαρα, nexus-like εμπειρια και το κινητο ρολλαρει μια χαρα.
Το βραδακι θα κανω και ενα factory reset ωστε να κατσει καλα το γλυφιτζουρι:silly: