απο bugs το παιχνιδι τι λεει?
Printable View
απο bugs το παιχνιδι τι λεει?
Τίποτα Ηλία το μόνο ας πούμε bug έχει να κάνει με τον συγχρονισμό των υπότιτλων και ότι κάποιες στιγμές αντί για Ελληνικούς εμφανίζει Αγγλικούς υπότιτλους τουλάχιστον εγώ ακόμα δεν έχω δει κάτι μετά από 4-5 ώρες.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει, αν και δεν είμαι κυνηγός, είναι τι παίζει με τα τρόπαια;;;;.....μετά από τόσες ώρες δεν θα έπρεπε να είχα πάρει μερικά;;;:scratch:
εγω που το πηρα digital μετα το 68% download με αφησε να το ξεκινησω ενω ταυτοχρονα κατεβαζε το υπολοιπο... η ps4 εποχη ΕΦΤΑΣΕ!!!!
κ τα 8 επιπεδα δυσκολιας ειναι απο την αρχη ξεκλειδωτα?
Και γω το πήρα χθες το παιχνίδι. Το ξεκίνησα στο hard (και παρόλο που βλέπω μέσα από τοίχους :D) είναι πολύ challenging!
Σε κάνα 2-3 σημεία με αρκετούς εχθρούς έφαγα αρκετή ώρα προσπαθώντας να το περάσω όλο stealth.Αυτό βασικά γιατί όταν οι εχθροί σε ένα "set" ξεπεράσουν τους 6-7, τα patrols γίνονται πιο μπερδεμένα και πιο κοντά το ένα στο άλλο, οπότε μεγαλώνει και ο κίνδυνος να σε δει ή να σε ακούσει κάποιος και πάμε πάλι απ'την αρχή την σκηνή :) Σε ένα μόνο από αυτά τα σημεία πήγα run and gun γιατί μου είχε δώσει στα νεύρα και το πέρασα στο τσακ. Το λέω αυτό γιατί το stealth μπορεί να είναι προαιρετικό αλλά είναι άκρως αποτελεσματικό και πολλές φορές αναγκαίο.
Το παιχνίδι είναι το λιγότερο επιβλητικό. Σε βάζει στον κόσμο του για πλάκα.Οι εναλλαγές μεταξύ dark και bright places (ενός υπόγειου τούνελ και ενός καταπράσινου πάρκου πχ) γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα ροής παιχνιδιού και προσθέτουν πολύ στο immersion.Και μόνο το ότι έκατσα στις 22:15 και σηκώθηκα από την θέση μου στις 6:45 για να πάω για ύπνο λέει πολλά. 8,5 ώρες περάσαν χωρίς να το καταλάβω :P
Και γω το πάω σιγά σιγά ψάχνοντας και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κρατήσει συνολικά άνεταSpoiler!
Τα γραφικά (χωρίς να το έχω ψειρίσει το πράγμα)μου φαίνονται το ίδιο απίστευτα με του Uncharted 3 (αν όχι καλύτερα σε μερικά σημεία). Αλλά ακόμη και κατώτερα να ήταν δεν πιστεύω να με πείραζε τόσο.
Bugs δεν συνάντησα καθόλου μέχρι στιγμής.(μόνο αυτό με τους υπότιτλους που λέει ο nikon)
Ο χειρισμός και γενικά το gameplay είναι πιο δυσκίνητος/δύσκολος από την σειρά Uncharted κάτι το οποίο ήταν φυσικό και αναμενόμενο για μένα. (Κάνει το όλο survival στοιχείο του παιχνιδιού πιο έντονο.)
Για multiplayer δεν έχω ακόμα εικόνα. Θα μπω μόλις τελειώσω το SP (μην σου πω αφού το τελειώσω και στο survivor) και θα έχουν βγάλει και κανένα update/patch.
Όποιος δεν το έχει αγοράσει να τρέξει!
Μετά από 2 ώρες και 47 λεπτα, hard δυσκολία και 22% ολοκλήρωση, λαμβάνοντας υπ όψη το 95 στο metacritic εχω να πω πως είναι το πιο υπέρ τιμημένο παιχνίδι αυτής της γενιάς. Τα ξημερώματα, κατα τη μια έκλεισα την κονσόλα γιατι ψιλό βαρέθηκα....Το αναφέρω γιατι με το άλλο πονημα της nd η κονσόλα έκλεινε μόνο όταν με εγκατελειπε το σώμα.
Δεν περίμενα να δω ενα uncharted 4, αλλα δεν ξέρω μέχρι στιγμής δεν με έχει κερδίσει. Φυσικά αυτο μπορεί να αλλάξει αρδην, αλλα οι πρώτες εντυπώσεις είναι στην καλύτερη αδιάφορες.
Περιμενα κάτι άλλο; Είχα επηρεαστεί απο τα reviews; Φταίει ότι περίμενα κάτι που θα με κανει να πω wooooooooow για να δικαιολογήσω ότι στην θέση του δεν πήρα 3 αλλα games που θα μου αρέσουν 100% (συνέχειες αγαπημένων franchise που βγαίνουν τις επόμενες 45 ημέρες για pc) λόγω στενών οικονομικών; Θα δείξει, με την ολοκλήρωση.....ελπίζω περισσότερο απ΄ολους να κάνω post σύντομα που να λέει πως είχα λάθος.
<-------grabbed pop corn
εγω παλι εχω ενθουσιαστει με τις επιλογες που σου προσφερει το παιχνιδι το level design καθως και τον απολυτα πειστικο τροπο με τον οποιο εκτυλισσεται μεχρι στιγμης η ιστορια.
υπαρχουν στιγμες που η ενταση βαραει κοκκινο και ξετρελενομαι που την μια στιγμη εισαι κυνηγος και την αλλη θηραμα.
- - - Updated - - -
btw το animation δεν υπαρχει... τουλαχιστον οσο παιζω ειναι αψεγαδιαστο και απιστευτα φυσικο οτι και αν κανεις, η βελτιωση ειναι τρομερη σε σχεση με uncharted
Δημήτρη πως σου φαίνεται το Hard? Γενικά είμαι απο αυτούς που εκνευρίζονται απο τα πολλά game-over και συνήθως δεν ξεκινάω παιχνίδια στην μεγαλύτερη δυσκολία.. Αλλά νομίζω οτι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να κάνω την υπέρβαση.
Γενικά είναι ανθρώπινο ή σας έχει τύχει κανένα σημείο που έπρεπε να το παίξετε 10 φορές για να περάσετε?
τελικα μεγαλη διαρκεια εχει το παιχνιδι παιζω 11+ ωρες και ειμαι στο.Spoiler!
παντως μπραβο σε οσους παιζουν χωρις να βλεπουν μεσα απο τοιχους
Πωω τι μου έχετε κανει ρε παιδιά;;Ζηλεύω λέμε και δεν περισσεύουν και λεφτα να πάω να το αγοράσω τώρα...Παλι καλα που μας έδωσαν στο PS+ το UC3 και παρηγορούμαι...Ελπίζω σε κανά μήνα το πολυ να έχω πάρει και εγω το Last Of Us!!!
αμα σου πω οτι περιμενω πως και πως να το παιξω στο survivor τι θα πεις? :)
Ειναι δυσκολο και εχει σημεια που εχω χασει πολλες φορες αλλα ταυτοχρονα με πιανει τρελη αγωνια και αγχος. Το παιχνιδι παιδια κακα τα ψεμματα ειναι φτιαγμενο για να το παιξεις σε δυσκολο επιπεδο. Μιλαμε για survival εμπειρια, αν ειναι στο νορμαλ να σου δινει περισσοτερες σφαιρες και να χανεις δυσκολα δεν το νιωθεις. Αποψη μου βεβαια!
Καλα εγω ο καμμενος τι να πω? Παιζω 12 ωρες και ειμαι στο 43%!!
δεν θελω να τελειωσει!! Ψαχνω τα παντα βεβαια και καποιες φορες απλα χαζευω τα τοπια... υπαρχουν πολλοι μικροι διαλογοι με την Elie που μπορεις να κανεις εξτρα απο διαφορα που βρισκεις στο περιβαλλον!
πΤα γραφικα σε καποια σημεια εγω προσωπικα δεν μπορω να τα πιστεψω, ειναι απιστευτα υπαρχουν τρελες λεπτομερεις και να σημειωσω υπαρχουν πολλα αντικειμενα με physics στο περιβαλλον.
Και φυσικα εννοειται οτι με το που ειδα το εφφε που βλεπεις μεσα απο τοιχους το απενεργοιπησα με την μια... δεν περιγραφεται η αισθηση του να ψαχνεις να δεις που βρισκονται και να χρησιμοποιεις τους ηχους που κανουν για να καταλαβεις την θεση τους. Χρειαζεται βεβαια πολυκαναλος ηχος για κατι τετοιο, και το παιχνιδι εχει ολες τις επιλογες. Προσοχη το Dts δεν ειναι default οποτε οσοι εχετε ηχοσυστηματα ενεργοποιηστε το απο τα οπτιονς!
Aυτό που με ψιλοχάλασε για να λέμε και τα αρνητικά είναι ότι τελικά παρόλο που είναι πιο open από τα uncharted έχει λιγότερα κρυμμένα πράγματα για να βρεις σε σημείο που λέω "να πάω και από εκεί ή δεν θα βρω πάλι τίποτα;;;;"
^^ λιγοτερα? πως γινεται? supplies dogtags parts, collectibles, notebooks εχει παρα πολλα να βρεις, με τιποτα λιγοτερα πραγματα απο το uncharted! ενταξει δεν μπορει να εχει και σε καθε γωνια αλλιως θα γινοταν χαζο δεν θα ηταν exploration ετσι.
Για εμενα απο τα αρνητικα ειναι οτι καμμια φορα οι συντροφοι σου μπλεκονται στα ποδια σου, οχι οτι συμβαινει συχνα, αλλα 2 φορες μου ειχε συμβει και βγηκα απο stealth.
αλλο αρνητικο το οποιο το βαζω στο σποιλερ, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει ή οχι αλλα νομιζω οτι ισχυει, ειναι οτι
Spoiler!
Nαι ισχύει [hide] τον είχα ανοιχτό και ενώ λίγο πιο δίπλα στον τυφλό υπήρχε κουφός δεν αντέδρασε.[/hide]
Δεν ξέρω μου φαίνονται πιο λίγα ίσως γιατί δεν έχει τόσους θησαυρούς να βρεις και τα υπόλοιπα είναι συνήθως μαζεμένα κάπου.
ναι βλακεια λιγο αυτο (για το σποιλερ ) αλλα οκ. ισως στο survivor να ισχυει. ιυτως η αλλως εγω τον κλεινω γιατι θελω να παιζω οσο πιο ρεαλιστικα γινεται.
παντως οχι Νικο σιγουρα εχει τραγικα περισσοτερο exploration απο το uncharted, τουλαχιστον για εμενα. και εχω βρει και αρκετα μυστικα δωματια, και αλλα μυστικα μερη με ψαξιμο. Στο uncharted δεν ειχε και ιδιαιτερο νοημα το ψαξιμο ενω εδω ειναι σημαντικο.
Βρε και εγώ πάω παντού και ψάχνω αλλά δεν ξέρω αυτή την εντύπωση μου δίνει.....ίσως φταίει το ότι είναι πολύ πιο open ενώ στο uncharted έκανες λίγο δεξιά, λίγο αριστερά,λίγο πίσω και όλο και κάτι έβρισκες.....anyway θα το αντέξω και αυτό.