Ελεος Λετο κ Βοομ εξω στη παναθα βρεικαν να κανουν τις μα..κιες τους?Αχ ρε κοναμι με ξενερωσες πολυ τι να πω ρε παιδια..
Printable View
Ελεος Λετο κ Βοομ εξω στη παναθα βρεικαν να κανουν τις μα..κιες τους?Αχ ρε κοναμι με ξενερωσες πολυ τι να πω ρε παιδια..
τουλαχιστον να βρουμε που βρισκονται αν βρισκονται καπου για να τους κανουμε μεταγραφη.
Θα μαθουμε το Δεκεμβριο τη να πω αμα φυγουν
καπου θα βρισκονται στην τελικη σιγα μην ασχοληθει ολοκληρη ΚΟΝΑΜΙ με τον συλογο που βρισκετε υπο καταστροφη!...χαχα
χαχαχα τραγικό comment απο γαυρο τι περιμενετε τωρα??? καντε το χειροκινητα να τελειωνει.
εμενα παντος δεν με ενοιαξε καθολου μπορω να πω!χαχα
To postαρα στο φαις το προβλημα στην σελιδα τους,οποιος εχει twitter καλο θα ηταν να ποσταρει το θεμα κ στον jon murphy αυτα...πιστευω πως θα βγαλουν διορθωτικο DLC
Μα το θεμα ειναι οτι ασχολιθηκε η κοναμι με τη παναθα οταν πηρε τον τσιμπιλαρο κ τον εβαλε στη Λατσιο.Φιλικα παντα DJPAR.
Καλως,ευχαριστω πολυ για την ενημερωση φιλε, τωρα σχετικα με το DMZ δεν ξερω πως να το φτιαξω αλλα εχω ενα μεγαλο καλωδιο ethernet που χρησημοποιουσα οταν ειχα το προ 10 για να παιξω,οποτε πιστευω θα λυσει ολα τα πιθανα προβληματα χωρις να χρειαστει να κανω τιποτα με το DMZ και θα μπορω να δειλωσω και στις διοργανοσεις,σωστα;
παιδια οποιος θελει να συμμετασχει στο 1ο online tournament pes2012 ας μπει εδω και να κανει ενα ποστ με το psn id του...θα εχει και επαθλο για τον νικητη 1 ps move + 1 Eye camera....
http://www.gamebattles.gr/forum/showthread.php?t=3664
dredd πλακα κανω ρε γιαυτο κ λεω οτι οποιος εχει twitter να το γραψει κ εκει μηπως κ ασχοληθουν να το φτιαξουν
Το ξερω φιλε μου κγω χαβαλε κανω γιαυτο σου γραφω φιλικα..Αλλα φαντασου να ελειπε απο τον οσφπ ο Μιραλας ας πουμε .ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑ
δεν λες τιποτα ενταξει ονλινε αν δεν παρεις παναθα δεν σε νοιαζει...θα το φτιαξουν πιστευω αν δεν το φτιαξουν κακο του κεφαλιου τους
Κ ομως πολλες φορες περνω παο κ οι αλλοι ρεαλ κ μπαρτσα τρωω 4αρες αλλα νικαω που κ που!!
καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω αν ξέρετε, γίνεται να παίξεις στο "Θρύλοι" Online με 2 παίχτες αλλά από την ίδια κονσόλα ? Εννοώ συμπαίχτες με τον παίχτη του ο καθένας.
κανα καλο option file ρε παιδια τωρα που βγηκε το dlc να κατεβασουμε υπαρχει??βαρεθηκα τις north london και αυτα!!
Πωπω ελεος, αρχησα MLO πριν 2 μερες και ενω στην αρχη τα πηγαινα καλα μετραγα πολλες νικες και με εβαζε με ισαξιους αντιπαλους,την τελευταια 1,5 μερα με εχει βαλει κατηγορια D1 και παιζω ολο με ατομα που εχουν 100+ αγωνες παραπανω απο εμενα με αποτελεσμα να εχουν φτιαξει ολοκληρες 11αδες με μεγαλα ονοματα.Εγω ειμαι ακομα με τους αρχικους με μοναδικη μεταγραφη Πετροπουλο. Ολο πουλο τρωω πως θα τους συνναγωνιστω εγω αυτους χωρις αναλογους παικτες? Ξενερωνω,ελπιζω να με αλλαξει κατηγορια συντομα.
κ εγω εχτες επαιξα με εναν φουλ ομως etto ronaldo κτλ,ε στο επομενο ματς επαιξα με τυπο με ettori
Παικταρας ο ettori!Και ο xencinto!
ρε ο maqualao τα σπαει και ο μμπουμπαρντι!...χαχα ρε εχω παρει εναν αμυντικο ουτε καν θυμαμαι πως τον λενε αλλα εχει ακομα καλυτερο ονομα απο τον εμμπουμπαρντι! οταν τον λεει ο σωτηρακο τα σπαει