Εχω κολλησει στην πιστα the mines και συγκεκριμενα στο σημειο που υπαρχουν οι καθετες ροδες που γυριζουν.
Θυμαται κανεις πωσ το περναμε το συγκεκριμενο σημειο?
EDIT το περασα τωρα συνιδητοποιησα οτι μπορεις να πιαστεις απο της ροδες!!!!!!!!
Printable View
Εχω κολλησει στην πιστα the mines και συγκεκριμενα στο σημειο που υπαρχουν οι καθετες ροδες που γυριζουν.
Θυμαται κανεις πωσ το περναμε το συγκεκριμενο σημειο?
EDIT το περασα τωρα συνιδητοποιησα οτι μπορεις να πιαστεις απο της ροδες!!!!!!!!
Τίποτα. ;) Από που το πήρες και είναι region 1;
apo ena sto pagrati..SALINA..
xaxaxaxaxaxa lol
Ελπίζω να σε ενημέρωσε ότι είναι region 1 και να στο έδωσε σε λογική τιμή σε σχέση με τα "ελληνικά" παιχνίδια...
PAINT OF THE PATRIOTS!!! Μουαχαχαχαχαχαχαα! evil!!! :D :D
στο psn βρηκα κατι χριστουγεννιατικα για το lbp αυτα μεσα στο παιχνιδι που τα βρησκω, ξερετε ειναι ρουχα και τετοια, πηγα εκει που τον ντυνεις αλλα δεν εχει αυτα.
και κατι αλλο, εχει παρα πολλα γυναικια ρουχα η μου φαινετ ???
Oι στολές είναι χωρισμένες. Κάπου θα είναι. Και αν έχετε αμερικάνικη κόπια, να τα κατεβάζετε από το αμερικάνικο store. Για ευρωπαϊκή, από το ευρωπαϊκό. Μην κάνετε λάθος στα store, το DLC είναι region locked.
Ε γιατί να μην έχει γυναικεία ρούχα; Ρατσισμός και σ' αυτό; :p
Πλάκα μου κάνετε!!! Ούτε που το πήρα πρέφα το σκηνικό με το MGS4!!! Το παιχνίδι παίρνει ένα +50% σε δυνατότητες κατασκευής επιπέδων! Βάλανε όπλα ουσιαστικά!
Littledeadspace.
Πολυ ομορφο(και με το paintinator θα γινοταν ακομα καλυτερο :frog:)
[ame="http://uk.youtube.com/watch?v=FEEJbGJqCh8&fmt=22"]YouTube - LBP-LittleDeadSpace[/ame]
Να δοκιμασετε και το Silent Hill επιπεδο που εφτιαξε ενας τυπος.Φοβερο.
Ρε παιδες να κανω μια χαζη ερωτηση??????
Εχω αγορασει το παιχνιδι, ειναι απλα απιστευτο, εχω κατεβασει οτι add-on υπαρχει αλλα δεν εχω ιδεα πως να τα χρησιμοποιησω!!!!
Το ξερω εντελως ηλιθια απορια αλλα αν κολλησεις....!!!!
Thanx!!!!
Μηπως εχεις το αμερικανικο παιχνιδι και κατεβασες add ons απο το ευρωπαικο?Αν ναι γι αυτο δεν σου δουλευει.
Αν οχι , τοτε θα βρεις ολα αυτα που κατεβασες στο popit menu στις αναλογες κατηγοριες που ανηκει το καθε αντικειμενο.Δηλαδη το σκουφι του Αγ.Βασιλη θα το βρεις στην κατηγορια "Hat" ή "head" δεν θυμαμαι και αναλογα τα υπολοιπα. ;)
Θα σου εμφανηστουν κανονικα πιστευω.Αλλα μπορεις να αγορασεις τα αντιστοιχα απο το αμερικανικο για την βερζιον που εχεις τωρα.
Πρεπει να φτιαξει ενα αμερικανικο account.Ψαξε και εδω στο φορουμ και θα βρεις αναλυτικες οδηγιες πως γινεται.