Έτσι λέγαμε και για την SEGA κάποτε, αλλά.................
Printable View
Τα λέγαμε όταν ήμασταν 15-20 χρονών τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπουμε σαν σε ανασκόπηση τι είχε γίνει τότε θα δούμε οτι η sega έχει κάνει επικές πατάτες σε εποχές mega drive και saturn και οτι το dreamcast δεν του άξιζε να φύγει έτσι.
Το θέμα είναι να μην φύγει καμία γιατί μόνο εμείς σαν gamers θα χάσουμε μακάρι να υπήρχε και η sega ακόμα με κονσόλα.
Valkery δεν είπα το είπες εσυ προσωπικά έκανα και ένα σχολιασμό σχετικά με τα τελευταία ποστ που διάβασα για το θέμα για να γίνεται κουβέντα.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν πουλάει ή πόσα θα πουλήσει είτε το wiiu είτε το ps4 το θέμα είναι να βγαίνουν παιχνιδάκια που να μας κάνουν να θέλουμε να τα παίξουμε. Γι αυτό η Nintendo θα συνεχίσει να πουλάει αυτά που πουλάει και να μην τα δίνει port σε άλλες κονσόλες προφανώς θα πούλαγε περισσότερα mario αν έβγαινε σε ps3 kai xbox360 μέτα όμως θα έσβηνε και θα γινόταν μια sega που δε μπορεί να πουλήσει ουτε το sonic πια...
evlepa sto trailer tu sonic racing gia wiiu pos to pexnidi exi extra features otan pezis stin tv ke offtv ginete simvatiko. ara ena game bori na ta sindiasi ola
apo ki ke pera kanontas mia proxiri provlepsi stis times ipologizo wiiu 250 mexri tis giortes ke ps4 450. me 200euro diafora tha mazepsi polus casual malon
Δεν ξέρω ποιος casual παίρνει κονσόλα που παίζει μόνο games περισσότερους έχω ακούσει απο τον περίγυρο μου να παίρνουν παλιότερα ps2 και τώρα ps3 για το dvd blue ray και που και που να πάρουν και κανα ποδοσφαιράκι ή να είναι με 2 τίτλους απο τότε που το πήραν.
μια σημείωση μόνο: δεν ήμασταν 15-20 ετών όταν τότε η SEGA.....ξέρεις μπορεί και να ήμασταν +10 χρόνια μεγαλύτεροι από τα νούμερα που είπες = μια χαρά είχαμε παρατηρήσει και τονίσει μάλιστα στα φορουμ της εποχής, τις άπειρες πατάτες της SEGA...........Πατάτες, που ουσιαστικά ΜΙΑ ΖΩΗ έκανε και ποτέ δεν σταμάτησε. Η SEGA ήταν πανταχού παρούσα στα coin-op - τις κονσόλες τις είχε για πειραματισμούς, με προβληματικά στελέχη ανέκαθεν να παίρνουν τις αποφάσεις και με αισχρές επί το πλείστο επιλογές. Ναι μεν κάτι πήγαινε να κάνει στις κονσόλες, αλλά πάντα έκανε τρελές πατάτες (πχ. ο ήχος του Megadrive ήταν παν-άθλιος ποιοτικά την στιγμή που ΟΛΑ τα ανταγωνιστικά μηχανήματα, από κονσόλες και home computers 5 ετών ηλικίας, είχαν απείρως καλύτερο ήχο). Hell, ακόμα και ο SID (το τσιπ ήχου) του Commodore 64, πιο ποιοτικό ήχο απέδιδε. Ποιότητα εννοώ και όχι πλήθος καναλιών ήχου. Το λοιπόν, βετεράνοι αλλά και προσωπικά, απορήσαμε πως τα κατάφερε και δεν έκλεισε "το μαγαζί" του hardware η SEGA, ακόμα πιο νωρίς πριν το 2001 (κάπου εκεί περίπου τα παράτησε αν θυμάμαι καλά).
Οπότε, μην κρίνουμε με βάση τις δικές μας ηλικίες και αντίστοιχα την κριτική / αναλυτική τους ικανότητα στα 15-20. Υπάρχουν και άλλα άτομα, που μια χαρά τα έκριναν, τα έζησαν μάλλον είναι το καλύτερο = μπορούσαν να "μυριστούν" τι θα επακολουθήσει (για την ιστορία, 15 ετών ήμουν 1989-1990 και ήδη τα ΣΚ / Χριστούγεννα / Πάσχα / καλοκαίρι εργαζόμουν - παιζοβλάντιζα πολλές ώρες μέσα στα μαγαζιά της Αθήνας, όπως και πολλοί άλλωστε βετεράνοι της εποχής, βλέπε Andeli ή αλλιώς Ηλίας Αντωνόπουλος, μια απο τις μεγαλύτερες μορφές του "τότε" για τα ελληνικά δεδομένα.)
σόρρυ για το οφφτοπικ, συνεχίστε περί Wii U (πάντως 1 χρόνο πριν, είχα γράψει κάποια ποστ εδώ, υπερ της Νιντεντο. Το γεγονός πως απέχω τελείως πλέον, νομίζω ότι κάτι δείχνει. Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε. Περαιτέρω να εμπλακώ στην κουβέντα δεν θα το ήθελα για να είμαι ειλικρινής. Και το παρόν ποστ το έκανα έχοντας μεγάλη επιφύλαξη, καθώς δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια κουβέντα, απλά "μπήκα" στην πρίζα με την ηλικιακή αναφορά του Venigre :D)
Δεν είναι θέμα πριζόματος η ηλικιακή αναφορά γιατι έτσι κ αλλιώς το ίδιο λέμε στις ίδιες πατάτες αναφερομαστε με mega drive saturn που με αυτά κατάφεραν να βυθίσουν τη sega που ένα dreamcast δεν την έσωσε που για την εποχή του είχε καινοτομίες που η sony δεν ειχε και η νιντεντο την έβλεπε με το κιάλι!
Τώρα να σε βάλω εγω στην πρίζα :D και να σε επαναφέρω απο την αποχή σου να μας πείς την άποψη σου για το wiiu??
την έχω καταθέσει λεπτομερώς στις πρώτες σελίδες του παρόντος θρεντ.
και είναι τόσο παλιά :P που ούτε καν θυμάμαι τι είχα πει.
ένα έχω να προσθέσω στην άποψη που είχα καταθέσει, με την εμπειρία του +1 χρόνου τεκταινομένων στο τεχνολογικό/gaming/consumer τοπίο. Δεν ασχολούμαι πλέον, δεν "ψάχνομαι" για ειδήσεις, νέα, παιχνίδια για το Wii U. Αν είναι κάτι ενδιαφέρον - για εμένα πάντα, όπως τα σπεκς για το τσιπ / ολοκληρωμένο των γραφικών που αναλύθηκε πριν εβδομάδες ή στο μέλλον βγει κάποιος τίτλος κυριολεκτικά με κάτι που να εκπλήξει τα δικά μου μάτια, τότε ναι, θα ξανασχοληθώ. Μέχρι τότε, all I can see around me is PS4...
Όλοι ps4 περιμένουμε αλλά ρίχνουμε και καμια κλεφτή ματιά μη ξεμυτήσει κανα zelda κανα metroid!
Bioware Says It Has No Plans To Bring New Mass Effect 3 DLC To Wii U
Σε συνεχεια παλαιοτερου post μου να πω και παλι οτι τα πραγματα δεν φαινονται καθολου καλα αναφορικα με τις third party κυκλοφοριες και το WiiU.
Απο ολες τις μεγαλες multiplatform κυκλοφοριες του 2013 το μοναδικο επιβεβαιωμενο ειναι το Watch_Dogs, ολα τα υπολοιπα μεγαλα παιχνιδια ειναι για ps360. Η κατασταση για φετος διαμορφωνεται ως εξης:
DmC, MGS Revengeance, Bioshock, Crysis 3, Dead Island, Dead Space 3, Injustice Gods Among Us, Metro Last light, Fuse, Remeber Me, Tomb Raider, Castlevania LOS2 ειναι ειτε ολα επιβεβαιωμενα με "no way" ειτε " currently no plans" που ολοι ξερουμε τι σημαινει. Τα παραπανω παιχνιδια ειναι αυτα που μου ηρθαν στο μυαλο πρωτα ως high profile, παιζει να εχω ξεχασει αρκετα. Κι αν σκασει και η βομβα με το GTAV, τοτε θα εχουμε και το κερασακι στην τουρτα. Και ολα αυτα πριν καν βγουν οι next gen κονσολες ετσι? Φανταζομαι τι θα γινει οταν βγουν.
Αυτα για να μην παραμυθιαζει τον κοσμο η Nintendo οτι θα εχει υποστηριξη απο τους third party η οτι θα εχει superior εκδοσεις ενω δεν εχει καν εκδοσεις.
Θα μου πειτε αγοραζει κανεις κονσολα της Nintendo για τα multiplatform? Οχι το μεγαλυτερο ποσοστο, αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι που μπορει να επηρεαστηκαν απο αυτα που ελεγε η Nintendo στις αρχες.
Μια καινοτομία είπε να κάνει κ αυτή η nintendo και δεν ακολουθεί κανεις. Αν και σχεδόν όλος ο κόσμος που παίρνει nintendo τα παίρνει για συγκεκριμένα games ή γιατί είναι η πιο φθηνή κονσόλα και θα μπορεί να παίζει κάτι ένα πιτσιρίκι
Η Nintendo μπορεί να σώσει το Wii U μόνο με γερή πτώση τιμής και αν βγάλει κανά Zelda τέτοιου επιπέδου:
http://www.youtube.com/watch?v=yjI3i7uFUBs
Και γερή πτώση θα κάνει και zelda θα βγάλει τουλάχιστον λένε οτι το ετοιμάζουν. Αλλά και με γερή πτώση θα αξίζει πάλι για 10 games που θα το θέλει ο καθένας? και το σημαντικότερο θα στρώσουν τις online υπηρεσίες τους? γιατί τα πραγμάτα εκεί δεν είναι τόσο ρόδινα όσο στο psn
exi peksi kanis to mario bros sto wiiu? boris na pezis sto pad o enas ke o alos na pezi diplo kitazontas to pad tu alu
me ala logia, na pezis diplo offtv?
http://www.vgleaks.com/rumor-activis...ales-on-wii-u/
Άμα δεν πουλάει ούτε το COD, τι να πούνε και τα υπόλοιπα δηλαδή...
^^ Aπο τη στιγμη που το ιδιο συνεβαινε στο Wii των πολλων δεκαδων εκατομμυριων, δεν βλεπω το λογο γιατι να μην επαναληφθει αυτο το φαινομενο και τωρα. Φοβαμαι πως η στροφη της Nintendo στο casual gaming, ενω την εφερε σε πλεονεκτικη θεση στη τρεχουσα γενια, εχει δημιουργησει ενα προηγουμενο που θα την ακολουθει για χρονια.
^^^
den nomizo oti tin xalai. telika apo oti vlepo pai 100% pros ta ki. me sosti proothisi tu ke kali timi ine mia xara
pantos vlepo oti i ubisoft ipostirizi stathera me to watch dogs na erxete kanonika, me moni simantiki elipsi to gta pu den to apoklio na vgi argotera
etsi ki alios oso ta games tha vgenun ke ps3 ke 360 tha ne ke to wiiu mesa sto pexnidi
pantos paradexome oti to ps4 ine dinatotero apo oti nomiza. ara prepi na xtipisun to kino pu pai tora ke agorazi ftini konsola ke tus casual
pantos an den kano lathos ta 360, ps3 ine kato apo 500gflops ke to wiiu sta 960gflops. den ine asxima se sxesi me ta 1800 tu ps4 gia na pezi aneta oti vgeni se ps3 ke 360. apo ki ke pera vlepume
Το παραπανω σεναριο εμεινε θεωρια για την Nintendo μιας και τα περισσοτερα παιχνιδια ΔΕΝ βγαινουν καν στο WiiU. Μονο η Ubisoft προς το παρον στηριζει με το Watch_Dogs, δεν υπαρχει κατι αλλο στον οριζοντα για το WiiU, ριξε εδω μια ματια σε μια ωραια δομημενη σελιδα με ολα τα multi του 2013.
http://www.gameranx.com/features/id/...vs-exclusives/
Απο τα 57 παιχνιδια που ειναι listed για κυκλοφορια φετος (με μια ματια ολα ειναι μεσα εκτος απο τα αθλητικα):
- Tα 53 βγαινουν για ps3 (εχει και τα exclusives που δεν συμπεριλαμβανονται φυσικα)
- Τα 55 για 360
- Tα 41 για PC
- Tα 9 για WiiU (εχει ενα λαθος με το Watch_Dogs).
Kαι απο αυτα τα 9 μονο high profile ειναι τα Watch_Dogs και Battlefield. Αντε να προσθεσω και τα ποδοσφαιρομπασκετακια που θα βγουν λογικα. Ολα τα υπολοιπα μεγαλα παιχνιδια του 2013 δεν κυκλοφορουν καν. Οποτε ας μην λεμε πραγματα στον αερα, αυτη τη στιγμη δεν εικαζουμε οπως καναμε πριν την κυκλοφορια του αλλα εχουμε δεδομενα.
Δεν μπορεις να παιζεις superior εκδοσεις απο τη στιγμη που δεν εχεις καν εκδοσεις.
Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, παντως αυτη τη στιγμη ειναι joke να λεμε οτι θα παιζει ανετα ο,τι βγαινει για ps360, lol εντελως.
ksexases ke to assassins. me
cod
assassins 4
watch dogs
battlefield
nba2k
pro
fifa
mono gta dixni simantiki elipsi gia mena
ke dragon age 4 dark souls 2, an ke bori na vgun ke auta, pistevo. i lista bori na kani lathos opos to watch dogs
Το COD δεν υπαρχει καν στην παραπανω λιστα μιας και δεν εχει ανακοινωθει, λογικα θα κυκλοφορησει, το Assassin's οντως το ξεχασα αλλα στους αριθμους που εβαλα παραπανω δεν συμπεριλαμβανεται ουτε στα αλλα συστηματα οποτε δεν αλλαζει πολυ την ουσια αυτου που προσπαθω να πω, οτι δλδ η third party support ειναι αστεια.
Σεβαστο αλλα ασχετο με αυτο που λεω εγω, οτι δλδ το "παιζω ο,τι βγαινει σε ps360 λιγο καλυτερα" που ειπες παραπανω δεν ισχυει.
Σημαντικες ελλειψεις για σενα μπορει να μην ειναι, ομως για την κοινη γνωμη (και την κοινη λογικη κυριως) τα
DmC
MGS Revengeance
Bioshock Infinite
Crysis 3
Dead Island
Dead Space 3
Metro Last light
Fuse
Remeber Me
Tomb Raider
Castlevania LOS2
Lost Planet 3
Tekken x Street Fighter
Killer is Dead
Final Fantasy XIII-3 (η καπως ετσι)
περα απο τις ατομικες προτιμησεις του καθενος ειναι η αφροκρεμα των high profile κυκλοφοριων, μιλαω για 15 παιχνιδια και εχω αφησει εξω αλλα τοσα που εχουν πιο niche κοινο (naruto η Deadpool ας πουμε). Κανενα λοιπον απο τα παραπανω, zero. Και δεν αναφερω καν το GTAV που ακομα δεν ειναι final, αν επιβεβαιωθει κι αυτο (οτι δεν θα βγει δλδ) τοτε θα μιλαμε για ενα line up ανεκδοτο στις third party κυκλοφοριες και μακραν χειροτερο του Wii στην αντιστοιχη περιοδο.