Μπράβο τους που παρόλα τα προβλήματα που είχαν στην αρχή κατάφεραν να φτάσουν εδώ σήμερα.
Printable View
Μπράβο τους που παρόλα τα προβλήματα που είχαν στην αρχή κατάφεραν να φτάσουν εδώ σήμερα.
Μεταξύ μας τώρα και όχι μόνο επειδή είμαστε κάτοχοι PS3, νομίζω ότι είναι δίκαια στην πρώτη θέση. Τα αποκλειστικά του είναι απίστευτα, τα γραφικά σε πολύ ψηλό επίπεδο, έχει τώρα και το 3D. Μου φαίνεται ότι είναι πιο σοβαρή η πολιτική της Sony από της Μ$ η οποία σαν να γύρισε την πλάτη στους fan της. Καλά η Ninty κάνει παιχνίδι μόνη όταν ασχολείται με το gaming αλλά αυτή τη στιγμή είναι άφαντη..
Το PS3 πλησιάζει το Xbox 360
2.1 μυρια διαφορα...nice
έλα και το φάγαμε το Wii :p
αστειεύομαι. να πάω να πάρω κάνα slim να βοηθήσω την κατάσταση αδέλφια; το λέω γιατί έχω πάρει μόνο 1 PS3 αλλά 3 xbox 360 και μάλλον χαλάω το balance.
Νομιζω οτι σε ενεργα units το PS3 ειναι ηδη αρκετα μπροστα απο το 360... Πραγματικα δεν γνωριζω ενα ατομο που να εχει παρει 1 μονο 360...θα υπαρχει δεν λεω, αλλα ειναι ειδος υπο εξαφανιση...
Ενιγουεη τι σημασια εχουν ολα αυτα πραγματικα δεν με ενδιαφερει. Οι κονσολες πανε καλα και ειναι καλο που το 360 πηγε καλυτερα απο τον προκατοχο του γιατι ο ανταγωνισμος βοηθαει τους καταναλωτες στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Το μονο που θα με χαροποιησει ειναι να πατωσει πληρως το Wii (που ηδη εχει αρχισει να πατωνει καθως ελαχιστα παιχνιδια βγαινουν γι αυτο πλεον). Ας φυγει αυτη η αθλια μοδα (ναι προσωπικη μου αποψη το ξερω, οχι γεγονος, αλλα για εμενα ειναι αθλιο ειλικρινα) με τα motion controls και τα χοροπηδητα μεσα στα σαλονια και ολα καλα θα πανε.
ευτυχως βγηκε η 3D τεχνολογια!!! και σταματησαμε να χοροπηδαμε
Year to Date Sales Comparison (Same Periods Covered)
http://img.photobucket.com/albums/v1...hartz/YTD1.png
http://img.photobucket.com/albums/v1...hartz/YTD2.png
Total Sales and Market Share for Each Year
http://img.photobucket.com/albums/v1...rtz/Total1.png
http://www.vgchartz.com/article/2501...to-april-21st/
Σκεπτόμενος το πόσο πεισματικά κρατάνε την τιμή του PS3 (5 χρονών κονσόλας) τόσο ψηλά, πρέπει να βγάζουν πολύ χρήμα αυτή την στιγμή, από το play δηλαδή μιας και γενικά η sony δεν πάει καλά.
Από το slim που βγήκε στα 300 ευρώ μόνο μία μείωση δεν έχουν κάνει στα 250 ?
Κανείς δεν μπορεί να πάρει μόνο ένα.
Θα ήταν τρομερά ενδιαφέρον να βλέπουμε παράλληλα με τα παραπάνω νούμερα και για όλο το διάστημα κυκλοφορίας των next gen κονσολών, τα αντίστοιχα νούμερα και από τις past gen κονσόλες των ιδίων και θα βλέπαμε ότι τα gamecube/xbox δεν πουλήσαν τίποτα, ενώ το PS2 όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια παράλληλης κυκλοφορίας με το PS3 πουλούσε τα κέρατα του (περισσότερα κομμάτια σαφώς από το PS3). Νομίζω ότι αυτό στήριξε την Sony ειδικά τα πρώτα πέτρινα χρόνια και παράλληλα δημιούργησε και μία βάση χρηστών που λογικά με την πτώση της τιμής του PS3 μεταπήδησαν σε αυτό.
Ωστόσο τα 2m που έχει σταθερά λίγο - πολύ προβάδισμα η MS με το 360 είναι ένας αόρατος τοίχος που όλο χτυπάει επάνω του το PS3 και εν ολίγοις φταίει ο πρώτος χρόνος που έκανε παιχνίδι μόνη της αλλά και αυτό το αφορεσμένο το Kinect που αναθέρμανε το ενδιαφέρον για αυτή. Δεν θα μιλήσω καν για το αυτονόητο ότι η πλειοψηφία των χρηστών του 360 έχουν επενδύσει σε περισσότερα του ενός μηχανήματα και το πόσο τα bans παλαιότερα βοήθησαν σε αυτό, δεν νομίζω ότι το ίδιο ισχύει με τους κατόχους του PS3 (ναι μπορεί να υπήρχαν κάποιοι με διπλά και τριπλά αγορασμένα, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στο ίδιο μέγεθος τα νούμερα αυτά). Αν και όταν περάσει το PS3 δεύτερο, θα κάνει τρελό πάρτι η Sony και η πλάκα είναι ότι αν το PS3 ακολουθήσει τα βήματα του PS2 τότε θεωρώ ότι η ιστορία θα γράψει - πολύ αργότερα - μεγαλύτερα νούμερα σε αυτό και από το Wii που δεν το βλέπω να συνεχίζει την ίδια πορεία με το Wii-U στα ράφια.
δεν γινεται να ξεφυγει...αλλα δεν παει και ασχημα μαγκες απλα η αγορα μεγαλωσε και πλεον εχει 2 ανταγωνιστες σοβαρους...το wii εκανε την διαφορα και οσοι πανε να παρουν wiiu φετος...παλι τα ιδια θα εχουμε
Το PS3 θα ξεπερασει σε πωλησεις το 360, αυτο ειναι αναποφευκτο και παραλληλα αδιαφορο για εμενα.
...σωστά (και ειδικά στο τελευταίο) αλλά η MS έχει στρατιγική :
http://www.newsbeast.gr/technology/a...-tou-xbox-360/
Βάλε 15€ ανά μήνα Χ 2 χρόνια + 99€ (αν τηρηθεί η αναλογία 1$ = 1€) θα δεις ότι βγαίνει περί τα 459€. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι συμφέρον όταν βρίσκεις την κονσόλα αυτή παίζει περί τα 230€ + 35€ Χ 2 η συνδρομή άντε να μαζευτεί συνολικά το ποσό των 300€ για κάτι που το περνάει σαν υπερπροσφορά με διαφορά τιμής αυξημένη κατά 50%. Θα μου πεις, όλο και κάποιο θύμα θα τσιμπήσει... μπορεί και αν ναι θα του αξίζει ό,τι και να πληρώσει.
99 ευρο με 4gb δλδ ξεχνα τα install και 2 χρονια συνδρομη...PSN is FREE αυτο λεω κατα τα αλλα ωραια προσφορα δεν λεω για να τσιπαρεις την προηγουμενη που εχεις και να εχεις αυτην για ονλινε
Πωλησεις PS3 και PS2. Και software και hardware
http://www.scei.co.jp/corporate/data...s3_sale_e.html
Οπως δειχνουν τα πραγματα το PS3 θα ακουμπήσει ή ακομα και θα ξεπερασει τις 150 εκ. πωλησεις τιτλων για το έτος
Εντυπωσιακα νουμερα απο το PS2 τα πρωτα χρονια του xbox360/ps3, αλλα και μεγαλη πτωση τα τελευταια χρονια (λογικο) που ισως σημαινει οτι το συστημα διανυει την τελευταια του χρονια
Hardware απο την ημερα κυκλοφοριας PS3
PS3: 62 εκ.
PS2: 47,1 εκ.
Software απο την ημερα κυκλοφοριας PS3
PS3: 568 εκ.
PS2: 409 εκ.
Προσωπικά το sοftware (ποιοτικά) του PlayStation 2 δύσκολα θα το φτάσει οποιαδήποτε κονσόλα
Συμφωνώ ήταν τελείως διαφορετικό το ύφος της βιομηχανίας σε εκείνη τη γενιά και τα παιχνίδια δεν είχαν χάσει τη φρεσκάδα τους. Βέβαια δεν ξέρω αν θα χαρακτήριζα το software ποιοτικότερο από αυτό του πρώτου playstation το οποίο ήταν πολύ δυνατό και είδαμε πολλά από τα μεγάλα franchises να ξεκινάνε σε εκείνη τη γενιά. Όπως και να έχει, η ποιότητα έχει πέσει αρκετά στην τωρινή γενιά. Άρμεγμα και ξανά άρμεγμα για τα λεφτά και μόνο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και σοβαρών προσπαθειών.
Λίγο άκυρη η σύγκριση PS3 & PS2 από την στιγμή που μιλάμε για δύο περιόδους που η αγορά ήταν εντελώς διαφορετική. Το PS2 ξεμπέρδεψε με τον βασικό του αντίπαλο το Dreamcast από την αρχή και στην ουσία έπαιζε χωρίς αντίπαλό όπως και το PS1.
Θεωρώ τις πωλήσεις του 3 πολύ μεγαλύτερο επίτευγμα από την στιγμή που γίνονται εν μέσο ανταγωνισμού από δύο πολύ δυνατούς αντίπαλους.