Τωρα μολις διαβασα τα χαρμοσινα νεα.
μεγαλη μαγκια που δεν δεχτηκαν τη δωρεα. μπραβο και ας παμε γερα για τα επομενα χρονια.
Printable View
Τωρα μολις διαβασα τα χαρμοσινα νεα.
μεγαλη μαγκια που δεν δεχτηκαν τη δωρεα. μπραβο και ας παμε γερα για τα επομενα χρονια.
Mε αυτό το τέχνασμα δεν θα μπορεί μέχρι το καλοκαίρι να χρεώσει επιπλέον 11 εκατ. τον Παναθηναϊκό όπως είχε σκοπό να κάνει μέσω της τράπεζάς του για την κάλυψη των εξόδων.Η πλευρά ΠΕΚ είχε προτείνει αν θυμάστε μεγαλύτερη ΑΜΚ από αυτήν που έγινε λόγω άρνησης Τζίγγερ και Γιαννακόπουλων.Αποτέλεσμα: η διαφορά μπήκε με έντοκο φυσικά δάνειο της Τρ.Πειραιώς στην ομάδα (5εκατ.).Ουσιαστικά τον δέσανε.
Δεν θέλουμε να μας χαρίσεις τίποτα ούτε να έχεις όμηρο τον Παναθηναϊκό. Περιμένω τις εξελίξεις αναφορικά με την Παιανία και το κοστολογημένο (ΓΗΠΕΛ-Τζίγγερ) στα 120 εκατ. γήπεδο (τι θα φτιάξουμε ρε φούστη μου?).
Ο Γκόντζος έλεγε για τζαμπατζήδες.Για να δούμε τι θα πει τώρα.Αν και είμαι σίγουρος οτι κάτι θα βρει!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=L6-kiOqBd4c"]YouTube- ΟΞΏΟ Ξ»ΞΏΟ ΞΌΟΞ±Ο-ΟΞ±Ο Ξ»ΞΉΟΞΏ[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wslpXwDbmdU"]YouTube- ΞΞΊΞΏΞ½ΟΞΆΞΏΟλια FM[/ame]
Ακομα να βγει να μιλησει:pound:
Ψαχνει να βρει τι θα πει :d030:
Δεν ειναι και ευκολο..θα του εχει ανεβει η πιεση ..25.
Ελεος, χεστηκαμε τι θα πει το φαιδρο υποκειμενο, ο καραγκιοζης, ο τουλουμπας (με αυτη τη σειρα ειπε ο Νικολας να τα λεμε :a068:).
Ας γινοταν η μεταβιβαση ΣΗΜΕΡΑ και ας ελεγε για οποιους τζαμπατζηδες ηθελε.
το σακακι του τζιγκερ το ειδατε?
http://www.contra.gr/images/xl/pater...exw0809_xl.jpg
^Ναι.Δεν είναι καινούργιο.Το έχω ξαναδεί πιο παλιά.Από την άλλη μεριά είναι το άλλο μισό.Btw, είναι η εμφάνιση του 2004.Ολόκληρος Βαρδινογιάννης, το ίδιο κουστούμι 8 χρόνια!Χαχα!
Πωωωω...περιμενα περιμενα τελικα με πηρε ο υπνος και τα βλεπω τωρα:pound:
Μερικα πραγματακια, 1ον μεγαλη μαγκια Βγενο και Πατερα που δε δεχτηκαν τη ''δωρεα'' του Τζιγγερ και εκαναν το δικο τους παιχνιδι, δευτερον και εγω θα ηθελα να τελειωσει το Βαρδινογιαννεικο οριστικα σημερα αλλα δεν πειραζει, ειναι μεγαλη μερα η σημερινη, ιστορικη και πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι, τριτον περιμενω και εγω τις λεπτομερειες για Παιανια, γηπεδικο κτλ, τεταρτον στο καλο κυριε Κορμορανε και να μας γραφεις και πεμπτον...
ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ, ΟΕΟ ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ:d030tr::e040fdd:
Κανε να χει εκπομπη σημερα στο γαυροfm, θα κατσω να τον ακουσω απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο:a040:
:pao::pao::pao::pao::pao:
Καποιος να κλεισει αυτη την αντιπαναθηναικη φυλλαδα την Κιτρινη...μεχρι και το derby εχει σημερα ενα υποφερτο εξωφυλλο, ο Δημητρακης το χαβα του...τα ιδια παλι...ε ρε φαπιτσες στον πωπο που θα φαει στο τελος το βλαμμενο το παιδακι ο τρακης...αηδια και γελοιοτητα
Eγώ ξέρω ότι δεν άφησαν τον Κωνσταντόπουλο να τελειώσει το έργο του όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Το πρωτοσέλιδο της πράσινης είναι επικό :D
^Χα χα!Σου άρεσε, ε?
Παράταση μέχρι τις 15 στα διαρκείας.
Eιχες διαρκειας Νικο?Θα παρεις τωρα?
Τωρα για την Πρασινη τι να πει κανεις.Και μονο τα σχολια να διαβασεις/ακουσεις στα διαφορα φορουμς/sites/ραδιοφωνα καταλαβαινεις οτι δεν τους παιρνει να συνεχισουν ετσι.
Μεχρι και ο Γκοτζος ειχε οκ εξωφυλλο..
Ναι.Είχα στην 6.Δεν υπάρχουν πλέον εκεί όπως ούτε και στην 2 που έψαξα μέσω συνδέσμου.Κάτω δεν θέλω με τίποτα καθώς δεν βλέπεις καλά.Από ράδιο αρβύλα ακούγεται οτι γίνονται προσπάθειες και για άλλες θύρες επάνω, που δεν έχουν βγει διαρκείας (4 και 34 φαντάζομαι).
http://www.pao.gr/UserFiles/2a0a8709...289/Entypo.pdf
Αν δεν τα καταφέρω, θα μπαίνω με το διαρκείας της μάνας μου!
Kαλη θυρα.Οι καλυτερες(και ακριβοτερες φανταζομαι) θα ειναι οι 8,10,12.
Δεν εχω παρει ποτε διαρκειας και το σκεφτομαι για φετος.Θα δειξει.Οπως και να χει θα πηγαινω πολυ συχνα.Κριμα που θα παιξουμε ΟΑΚΑ στο τελος του μηνα με τον Πανιωνιο(αν δεν κανω λαθος).
Το διαρκείας είναι πολύ εθιστική φάση.Κυριακή, παρεάκι, πηγαδάκια με τους άλλους κατόχους, κουβεντούλα κλπ.Με τα χίλια ζόρια κρατήθηκα να μην ανανεώσω εξαιτίας του βλάκα!Ένα καλό έκανε και αυτό σε λάθος timing και όλος ο κόσμος τρέχει και ψάχνεται τώρα!
Επειδη δεν προλαβα να βγαλω και επειδη μαλον θα ξαναγινω κατοικος Αθηνας και επειδη διαβασα οτι θα δωθει νεα παραταση ή νεα κυκλοφορια , ξερει κανεις κατι για αυτο ;;;
Εννοειται οτι αν ημουν Αθηνα θα ετρεχα να παρω.Quote:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι με στόχο την ικανοποίηση αιτημάτων φιλάθλων της ομάδας μας που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών, αποφάσισε την παράταση της περιόδου διάθεσης κατά μία εβδομάδα. Συνεπώς, από αύριο, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, θα διατίθενται κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 απο το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μεταξύ 10:00 – 18:00 και από το τηλεφωνικό μας κέντρο 9:30-17:30 (8011111908 από σταθερό και 210-6870700 από κινητό). Το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 Σεπτεμβρίου, το σημείο διάθεσης θα παραμείνει κλειστό».
Μήπως είδατε καμιά μαιμού να περνάει από 'δω?
Βασιμες πληροφοριες αναφερουν οτι ο Προεδρος του συλλογου του δημοσιου κ.Μαρινακης μεταβαινει αυτη τη στιγμη συννοδειας ισχυρης δυναμης ερυθρολευκων φιλαθλων στη οικια του Προεδρου της Ε.Π.Ο κ.Πιλαβιου με σκοπο την καταληψη της οικιας του σε ενδειξη διαμαρτυριας για την διαιτησια του κ.Δαλουκα.
Υ.Γ ..... με το δεξι ο Πατερας!!
Υ.Γ 2....τα καλυτερα ερχονται....ακομα δεν ειδατε τιποτα!!!
Aν κρινουμε απο τον Δαλουκα του 2ου ημιχρ....μαλλον.
Στο 1ο επαιζε 50-50 μεχρι να δωσει το πεναλτι.Μετα δεν ξερω τι εγινε...επεσε τηλεφωνημα στο ημιχρονο?
Δεν εχει κανει φαση ο Αρης στο πρωτο και το πρωτο σουτ το εκανε στο 2ο με τον Δαλουκα να παιζει 99-1 Αρη.Σχεδον ολες οι φασεις του Αρη απο στημενα εξω απο την περιοχη.Ανυπαρκτες κιτρινες κτλ.
Αρα μην αγχωνεστε δεν προκειται να εχουμε δευτερο κοκκαλισταν(απο εμας αυτη τη φορα).Για δικαιολογιες ειναι οτι πρεπει βεβαια.
Τωρα στα του παιχνιδιου τωρα.
Καλος κοφτης ο Σιμαο αλλα στο Ελληνικο πρωταθλημα υπαρχει προβλημα οταν δεν παιζει εκει ο Κατσουρ.Ο οποιος μπηκε και αμεσως περασε πασες μπροστα,αλλα και γενικα βελτιωθηκε η κυκλοφορια.
Μετριοι οι Γκοβου,Νινης,Μαρινος.Καλος για μια ακομη φορα ο Ζιλμπερτο.
Ο Γκαρσια πιστευω οτι μπορει να παιζει βασικος καποια στιγμη στην θεση του κακου μεχρι στιγμης Νινη.
Βλεπω γενικα πολυ βελτιωμενο τον Δημουτσο.Σε οσα φιλικα τον ειδα ηταν παρα πολυ καλος.
Ο χοντρομπουχεσας ειναι επικινδυνος. Επικινδυνος και γραφικος. Ηδη δειχνει τα πρωτα δειγματα του και τι θα επακολουθησει, θα χυθει αιμα με δαυτον ετσι οπως το παει.
''Εγκλημα κατα της Ελλαδας'' ειπε ο καραγκιοζης, ο ελεεινος στην ...εκτακτη συνεντευξη τυπου. Μονο?...εγκλημα κατα της ανθρωποτητας θα ελεγα εγω, πρεπει να επεμβει ο ΟΗΕ παραυτα
Παρα πολλα φιλε...ειλικρινα ολα αυτα τα χρονια που βλεπω ποδοσφαιρο δε θυμαμαι αλλη φορα προεδρος-ιδιοκτητης ομαδας λιγα λεπτα μολις μετα τη ληξη ενος αγωνα στον οποιο δεν επαιζε η ομαδα του να κανει συνεντευξη τυπου και να χρησιμοποιει τετοιες εκφρασεις, δεν ηξερε τι ελεγε ο ανθρωπος. Και ολα αυτα στη δευτερη αγωνιστικη...φαντασου τι εχει να γινει αργοτερα που θα ειναι πολυ πιο κρισιμα τα πραγματα
''Οποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος''
Loooooooool!:hysterical:
Και λιγα ειπε η προεδραρα..
Και ολη αυτη η ευαισθησια τους ,μετα απο 12 χρονια Κοκκαλισταν...(τι διαολο?..''χθες'' ηταν... οχι πριν απο 40 χρονια)
θρασος που ξεπερναει καθε οριο νομιζω.
:d030:
YΓ.Ειδικα μετα απο διαιτησια που αν δεν ειχε δωσει το πεναλντι,θα μιλαγαμε για 80-20 υπερ του Αρη.
Ε ξερω γω?μαλλον.
Και διαθεση να μας ευνοησει να ειχε( που δεν ειχε,αν δεις το 2ο ημιχρονο) δεν βγαινεις να μιλησεις οταν εχεις κανει τοσα..τα προηγουμενα χρονια.Αλλα και να μην ειχες κανει τπτ, ειναι αστειο να βγαινεις την 2η αγωνιστικη να διαμαρτυρηθεις.
Ακομα και αν ειδες μονο την φαση του πεναλτι ειναι αστειο...
Οπως και να το δεις μονο γελιο προκαλει.
Τεσπα,οπως το βλεπει κανεις.
^Αν δεν ειδες το παιχνιδι και το πως επαιζε ο Δαλουκας,λογικο ειναι να σου προκαλουν γελιο.
Απορω πως σου φαινεται γελοιο αυτο το πεναλτι ομως, οταν σου εχουν δωσει πολυ χειροτερα...
Αυτο φανταζει πεναλνταρα,μπροστα σε καποια απο αυτα που εκτελουσε ο Τζολε.Αλλαξατε γυαλια?
αμ μπραβο, ο βαγγελακης εχει ξεχασει τι ελεγε πριν 2 χρονια μετο πεναλτυ που κερδισε ο ντουντου στο καραισκακης, "οχι μονο δε θα πανυγηριζα αλλα θα ντρεπομουν αν η ομαδα μου κερδιζε με τετοιο τροπο" και δεν ειναι μονο αυτο, τωρα εχει το θρασσος ναλεεςι οτι η διαιτησια ηταν 99-1 υπερ του Αρη... τωρα δηλαδη εγω ειμαι μαλακας που ειδα το αντιθετο....
Η διαφορα ειναι οτι εγω δεν σου ειπα οτι ειναι καθαρο πεναλτι το σημερινο,ενω εσυ και οι υπολοιποι το βλεπατε πεντακαθαρο εκεινο του Ντουντου.:a014gth:
Επισης αλλη μια διαφορα ειναι οτι εκεινο το πεναλτι εκρινε το παιχνιδι,γιατι το εδωσε στο τελευταιο λεπτο,ενω σε αυτο το παιχνιδι ο Δαλουκας εδειξε οτι διαθεση του ηταν να παιξει Αρη στο 2ο.
δλδ?
Nικήσατε δίκαια ή όχι ? Εγώ είδα τον Άρη να έχει πιο πολλές ευκαιρίες. Άμα δεν υπήρχε το πέναλτυ το παιχνίδι Χ ήταν. Ευνοηθήκατε αλλά ως εκεί. Μην μου λες ότι έπαιζε τον Άρη 99-1, γιατί άλλο να σου δίνει 2 αμφισβητούμενα φάουλ έξω από την περιοχή κι άλλο να σου δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ.
ΥΣ. Εξυπναδούλες, χωρίς επιχειρήματα. Ευχαριστώ. :f045: