και το τροπαιο που φτιαχνουμε τι το κανουμε??
αυριο τριπολη και μετα αθηνα ΟΑΚΑ για την αρρωστια μου την τριφυλλαρα..!!!
Printable View
οτι πρεπει να παω για υπνο :-)
T-800: “-I need your clothes, your boots and your motorcycle.”
Biker: “-You forgot to say please...”
χααχχααχ επική πάντα η πρώτη ατάκα στο Terminator 2
αλλά και στο 1: "What's wrong with this picture?" λέει ένα απο τα τρία παρακείμενα αλητο-ρεμάλια........
......γιατί μόλις έχει σκάσει ο T-800 ολόγυμνος και τουμπανάτος Σβάρτς αρχών 80ς...
Είμαστε αλάνια !
Διαλεχτά παιδιά μέσα στην πιάτσα καιιιιιιιι
Δεν μας τρομάζουν οι φουρτούνες ! .......
''Please do not try this at home.....
Go to a friend's house''
:respect7::hysterical:
Θέλω να κανονίσω μια βραδιά απόλυτου καψίματος στον Πύργο του Κέλλαρ!
Για τους πιο "παλιούς" :
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=WPbgvsEZs1U&feature=related"]YouTube - CULT DIAFIMISEIS 90S HERO QUEST 1993[/ame]
Ευχαριστώ!
Μετά μπορούμε να παίξουμε και τον Θρύλο του Ζαγκόρ ή το Dragon Game System!
Ουπς...!!! Πρέπει να πάω σπιτι. Τελειώνει η μπαταρία του iPhone.
Παρασκευη αλλαζω ζωη!!!!
μα για ποιον με περασες? δεν θα ημουν ποτε με τα καθαρματα που υπεγραψαν τη βαρκιζα??οσο για το αλλο για να γινω παναθηναικος (φτου κακα στο στομα μου.) να το παρω σαν προσβολη?:hysterical:
Χρηστο, μπορεις να με λες και ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ.:pound:
Αραχωβα Αυριο snowboard time!!!!!!
καληνυχτα !
Η νύχτα είναι μεγάλη,κατέβηκαν τα dlc του Mass Effect 2 και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω...
Το devil may cry με καλεί αλλά τα μάτια μου αρνούνται να μείνουν ανοιχτά...
Οχι βρε Avenger! Oath of Enmity και τα συναφη! :) DPS και αυτος κατα κυριο λογο, αλλα περισσοτερο παιζει με hit% παρα damage%
Να φανταστώ ότι μιλάς για 4th edition; Υπήρχε prestige class avenger στο 3.5 (non-evil assassin) και νόμιζα ότι αυτό εννοούσες.
A οχι οχι, απο 4th edition οπως ειπες, δεν εχω παιξει 3.5!
Έχω ακούσει για την 4η οτι είναι λίγο ότι να νε γιατί επιτρέπει τα πάντα.... Δηλαδή μπορεί να δεις μάγο με full-plate mail ας πουμε.... Όντως έτσι είναι Val?
Με 4η δεν έχω ασχοληθεί ούτε εγώ... Έπαιζα γύρω στα 6,7 χρόνια στην 2η και 1,2 χρόνια στην 3 - 3.5. Μετά δεν μπορούσα να βρώ άτομα να παίξω καθώς η παλιά παρέα που παίζαμε έσπασε (κάποιοι φύγαν εξωτερικό, κάποιοι παντρευτήκαν και κάποιοι ερωτεύτηκαν τη δουλειά τους :P)
^^ Oχι ισα ισα που ολα αυτα που λες τα εχουν φτιαξει σε αυτην την εκδοση. Εκτος αν εγω θυμαμαι αλλα αντι αλλων. Μιλαμε για επισημη εκδοση οχι κανονες συμφωνημενους απο τους παιχτες και τον DM.
Και γω για την επίσημη έκδοση έλεγα... Παίζει να κάνω και λάθος πάντος δεν το έχω ψάξει το θέμα πολύ... Σε κάτι συζητήσεις του 5λεπτου το έιχα ακούσει....
Ωραία πάντος ήταν... Μου έχει λείψει γμτ.... Γενικά μου άρεσε πολύ και η όλη role playing μεριά του θέματος πέρα απο τις μάχες και τα στατιστικά. Μου άρεσε να δείνω πρωσοπικότητα στους χαρακτήρες μου και να χειρίζομαι τις καταστάσεις όπως θα τις χειρόζονταν αυτοί και όχι όπως ο Δημήτρης.... Παλίες καλές εποχές..... Τώρα RPG μόνο στο PS3 :(
Eμενα παντα ο χαρακτηρας μου ηταν φταιγμενος ετσι ωστε το role playing να ειναι μεγαλυτερο απο το roll dice Που λεμε. Δεν με νοαιζουν τα στατιστικα τοσο, με νοιαζει το role playing :)
Παρακολουθώ (συγκινημένος) την 5χρονη κόρη μου να έχει κάνει κατάληψη το PS3 με το GT5 και να το παλεύει να οδηγήσει γρήγορα ...
Απ'ότι φαίνεται την έχεις αναθρέψει με σωστές αρχές :bravo-009:
ρε παιδια ψαχνω ενα ποστ δεν θυμαμε ποιος το εγαψε που ελεγε απο που βγηκαν οι φρασεις "το μ***ι σερνει καραβι" και το "Καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι" θυματε κανεις?
Αν δεν κανω λαθος καποιο παιδι ειχε γραψει για το καραβι και ο Nikon πρεπει να ειχε απαντησει συμπληρωνοντας για το καλλιο 5 και στο χερι. Αλλα δεν θυμαμαι ...λολ :)
ναι ρε γαμωτο και αυτο για το 5 και στο χερι δεν το βρίσκω στο web
Έλεγε για ένα καράβι με πόρνες που περνούσε από τον Κορινθιακό και κάτι τέτοια αλλά δεν θυμάμαι για το πως βγήκε το **** σέρνει καράβι εγώ είχα πει (για πλάκα βέβαια) ότι οι ναύτες δεν είχαν λεφτά για τις πόρνες και βγήκε το καλλιο 5 και στο χερι.....κάπως έτσι.
θυμασε σε ποιο threat ήταν ;
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=305&page=40
Έφαγα φλας που λένε και θυμήθηκα.....#792 και κάτω.
Κράτα γερά ρε Πάουλι!!!20 λεπτάκια ακόμα...
Σε λίγη ώρα θα κοιμηθεί η μικρή και θα μπορέσω να παίξω...
αυριο 7 το πρωι!