ΟΚ, μου είχε αποτυπωθεί αρκετά η σκηνή από τις πολλές φορές που "έπαιξε" μέσα στην ταινία και δεν το πρόσεξα. Ωραία τότε, το τέλος είναι αυτό που ήλπιζα.
Ε, τότε το θέμα αλλάζει. Επειδή δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα πλέον με τον κινηματογράφο, δεν γνώριζα ότι ήταν cameos ο Γουίλις και ο Σβαρτς (και ο Μίκυ Ρούρκ). Με αυτή τη βάση, ο βαθμός είναι 6.5/10. Δεν βάζω 7 ή 8 γιατί μου την έσπασαν οι ΜΜΑ χορογραφίες όπως τις χαρακτήρισες και όπως προανέφερα το σπασμωδικό φιλμάρισμα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω). Α! πολύ σημαντικό για το 6.5 / 10 βαθμό που βάζω: δεν έχει ατάκες 80s one-liners ρε γμτ.
Απλά ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες σημερινές ταινίες / σειρές, με βρυκόλακες που λαμπιρίζουν στον ήλιο και κάποιους άλλους βρυκόλακες που είναι.....δόντι και φέτες μεν..."σφυριχτοί" και συκιές δε.....
Ο Μίκυ Ρουρκ κάθε άλλο παρά καμέο είναι, είναι ο "μετ'όπισθεν", ο φιλοσοφημένος μη-μαχητής χαρακτήρας, ο Συνταγματάρχης του Ράμπο και ο προπονητής του Ρόκυ.
Για το ΜΜΑ, αναφέρομαι στο Mixed Martial Arts aka Ultimate Fighting Championship, το οποίο είναι από τα πιο διαδεδομένα και εντυπωσιακά fighting sports αυτή τη στιγμή.
Και ναι, ίσως ήθελε περισσότερα one-liners όπως λες.
Fun fact: βγαίνεις από τον κινηματογράφο και ακούς τον κλασικό λούλη να λέει οτι ήταν πολύ αμερικανιά το έργο! Σώπα καλέ, κι εγώ που νόμιζα ότι θα έβλεπα Λαρς Φον Τρίερ! Το μόνο που αντιπαρέρχεται αυτό στην κατηγορία "Ηλίθιες ατάκες θεατών μετά το τέλος ταινίας" είναι στο Star Wars Ep.3 που άκουσα μια από πίσω να λέει "Πω, να δεις που θα έχει και συνέχεια αυτό!".
Ομολογώ πως όλα αυτά για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μίκυ Ρούρκ, δεν τα ήξερα καν. Τώρα που τα έμαθα, έχει τελικά λόγο που εμφανίζεται τόσο λίγο ο Ρούρκ.
Για τις ατάκες, είδες; Όντως είναι απειροελάχιστες.
Όσο για τους εξυπνάκηδες που λένε περί αμερικανιάς.....εχμ, κάτι τέτοια ακούγονταν και τότε....απο όσους ήθελαν να το παίξουν σκεπτόμενοι και δήθεν κουλτούρα (όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλύνν "κουλτούρα να φύγουμε").
Δες τους, σαν part της διασκέδασης, τουλάχιστον έτσι τους έβλεπα εγώ: μετά την ταινία έχουμε και το μπόνους γέλιο απο τους μ@λ@κο-δηθενάδες κουλτουριάρηδες (που όμως πήγαν να δουν την αμερικανιά και τα έσκασαν τα χρήματά τους κανονικά).
Valkyre για εξηγησε μου...
Spoiler!
Θρίαμβος του Aronofsky στο Βερολίνο.
"Black Swan" Charms the Critics at Venice
Quote:
"Every film festival benefits hugely from a strong opening film, and they don't come a lot stronger than Black Swan, Darren Aronofsky's psychological thriller set in the world of New York ballet. Powerful, gripping and always intriguing, it also features a lead performance from Natalie Portman that elevates her from a substantial leading actress to major star likely to be lifting awards in the near future... [Arofofsky's] a director with a taste for the flamboyant and over-ripe - qualities that serve the narrative handsomely." --David Gritten, Telegraph
"Alternately disturbing and exhilarating, this dark study of a mentally fragile performer derailed by her obsession with perfection is one of the most exciting films to come out of the Hollywood system this year." --Mike Goodridge, Screen Daily
"Resembling a 'Red Shoes' on acid, 'Black Swan' takes the idea of giving one's all for art to a morbid extreme. Applying the gritty handheld technique he successfully employed in the working class environs of 'The Wrestler' to the rarefied domain of classical ballet, Darren Aronofsky swooningly explores the high tension neuroses and sexual psychodrama of a ballerina on the brink of simultaneous triumph and breakdown." --Todd McCarthy, indieWIRE
"Though the director never immerses us as deeply inside Portman's head as he did Mickey Rourke's in 'The Wrestler,' the latter third of 'Black Swan' depicts a highly subjective view of events that calls to mind the psychological disintegration of both 'Repulsion' and 'Rosemary's Baby.'" --Peter Debruge, Variety
"Portman has never been so cannily cast, nor so cunningly exposed, on screen." --Guy Lodge, In Contention
"'Swan' is an instant guilty pleasure, a gorgeously shot, visually complex film whose badness is what's so good about it. You might howl at the sheer audacity of mixing mental illness with the body-fatiguing, mind-numbing rigors of ballet, but its lurid imagery and a hellcat competition between two rival dancers is pretty irresistible. Certain to divide audiences, 'Swan' won't lack for controversy, but will any of this build an audience? Don't bet against it." --Kirk Honeycutt, Hollywood Reporter
δεν λεω οτι βρηκα το inception στην καλυτερη μετριο και αδιαφορο γιατι θα πέσετε να με φάτε...
+rep (μόνο και μόνο επειδή προσπαθώ να φανταστώ τον Valkyre την ώρα που θα διαβάζει το post και έχω λιώσει!)
Ξεκίνησε το festival Βενετίας με τον "Μαύρο Κύκνο" και το "Μachete":
http://www.enet.gr/?i=events.el.home&id=198758
Kι εγω την βρηκα πολυ καλη την ταινια (inception) αλλα εχω καποιες ενστασεις/διαφωνιες τις οποιες και δεν τολμαω να γραψω για ευνοητους λογους (γκουχvalkyreγκουχ). Να πω τουλαχιστον οτι κλινω προς την αποψη του Desmond οπως την ειχε εκφρασει σε προηγουμενα posts. Εννοειται οτι τον Valkyre τον αγαπαμε ομως :k020:
(μπας και τη γλυτωσω)
Video: Hilarious "The Last Exorcism" Marketing Campaign
http://www.worstpreviews.com/images/...dline17513.jpg
Quote:
Chatroulette is a site that lets people chat with other random people from around the world using their webcams. But any time a website like that is created, it is often used to see nude people or to be seen in the nude.
In a brilliant marketing campaign for "The Last Exorcism," Lionsgate had a little surprise for several Chatroulette visitors by letting them meet a beautiful girl who quickly turns to something demonic.
The studio comprised some of these hilarious chat sessions and posted the video on YouTube. To see people's reactions, check out the video below. And if you're a visitor to the site, you'll be happy to know that the campaign is now over.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=CNSaurw6E_Q&feature=player_embedded"]YouTube- The Last Exorcism - BEST OF Chatroulette reactions[/ame]
lol jimbour, Desmond, Dragonpaul σιγα ρε σεις! χαχαχα :)
Παιδια αποψεις ειναι, αυτο που καποιος βρισκει ενδιαφερον, ο αλλος το βρισκει αδιαφορο. Αν εκαστος δεν προσπαθει να την σπασει στον αλλο και απλα λεει την αποψη του, καθολα σεβαστη! :) Ξερω πολλα παιδια που δεν τους αρεσε! :)
ΥΓ: Τα ως ανω αναιρουνται οταν μιλαμε για το MGS παντως...!! (χαχαχα J/K :P )
Spoiler!