Παιδιά ακομα και με 20 πόστ δεν μπορούμε να ανοίξουμε αγγελίες ζήτησης;
Πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα μπας και βρούμε κανένα σωστό δωράκι ;p
Printable View
Παιδιά ακομα και με 20 πόστ δεν μπορούμε να ανοίξουμε αγγελίες ζήτησης;
Πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα μπας και βρούμε κανένα σωστό δωράκι ;p
Χρειαζεσαι 50 posts, οχι spam, και 2 εβδομαδες παραμονης στο forum.
kapote ixe gini ena ban epidi kapios itan eristikos, ipotithete
1. den gnorizo an to lei piso apo tin plati su i sto lei ke kata prosopo. ipotheto oti emesos plin safos sto exi anaferi kata kerus, afu ine ksekatharo sto mialo tu
2. den prospatho na kano tipota ap osa fantasionese. apla na su dikso oti oi apopsis su merikes fores ine kolimenes ke to vlepun poloi
Val μου είχε γίνει παρατήρηση από τον Slay όταν προσπάθησα να τονίσω περι τί νοημοσύνης άνθρωπος είναι ο Georgios και μαλιστα μου τόνισε να μην το γυρίζω σε προσωπική αντιπαράθεση για ευνόητους λόγους αλλά νομίζω πως το έχεις τραβήξει λίγο παραπάνω ' απόσο πρέπει (αν και εν μέρη σε καταλαβαίνω). Γνώμη μου είναι να τον κάνεις ignore (block)και εσύ γιατί δεν θα βγει άκρη με αυτήν την αντιπαράθεση και νομίζω πως το έχεις καταλάβει.
Φιλικά
1. simfonises sti leksi fanboy ke ipes oti gia auto ferete etsi
2. otan kapios ine epithetikos xoris logo ine ke eristiko. ke o idios ipes oti den katalavenis to logo pu to kani auto
apo po ki ke pera, afu tu ta exis pi ke esi ti kolas. ego pantos oti leo to leo ke brosta ke piso apo kapion
Θυμίστε μου πως βάζουμε βιντεάκι, αλλά να βγαίνει στη μέση με τίτλο από πάνω.:whistle:
paste το link αλλα οχι ολο. οτι υπαρχει μετα το συμβολο "&" το διαγραφεις
Και μέσα σε tags {youtube} {/youtube}. Με [] αντί για {}. Το μεταφέρω όπως είναι στα προβλήματα-απορίες βέβαια.
Παιδιά ευχαριστώ αλλά μάλλον πτυχίο θέλει, δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα.
ενα παραδειγμα. βαζω κενο αναμεσα στο com και την καθετο.
http://www.youtube.com /watch?v=Uo8tUozgry8
και χωρις το κενο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Uo8tUozgry8"]Far Cry 3 gameplay & review recap - YouTube[/ame]
στο Link, μετα το τελευταιο "8" συνηθως υπαρχει το συμβολο "&" και ενα κατεβατο απο γραμματα και νουμερα αν θυμαμαι καλα. αυτα τα σβυνεις.
Tώρα που το δοκίμασα από το desktop το έβγαλε έτσι απλά βάζοντας το link
άρα φταίει κάτι στο laptop που το δοκίμαζα χθες όλη μέρα.
Παράξενο.
Ευχαριστώ και πάλι.
Ας το ποστάρω μήπως και κάποιος κατά τύχη έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα...
Tελικώς προσέχοντας καλύτερα στο laptop
στην διεύθυνση μου προσθέτει ένα s στο http
π.χ. https://www.youtube.com/
γι'αυτό δεν μου δούλευε σωστά το link.
Πλέον το αφαιρώ όταν θέλω να ποστάρω στο φόρουμ και όλα καλά.
Ody το Https σημαινει οτι εισαι σε ασφαλη συνδεση (ενημερωτικα)
Φιλικα Στεφανος :')
ke sinexizi. enas mod me tetia siberifora ektheti olo to forum. ektos an oi mods exun telika to eleuthero na milane me to xirotero tropo. ke oi xristes pu den lene ute ta misa pernun ban me sinoptikes diadikasies. ke den leo gia mena. milao ke gia ala atoma pu efigan apo to forum
Μην ανησυχεις γιωργακη, το εχω ζητησει ο ιδιος πριν απο εσενα απο τους αρμοδιους. Πηγαινε παιξε λιγο προ τωρα, αντε, γιατι η "προσφορα" η δικη σου στο φορουμ φαινεται απο το ποσοι μα ποσοι ειναι με το μερος σου και ποσοι με το δικο μου. Η προσφορα η δικη μου εινια γνωστη και εχει εκτιμηθει απο ενα πολυ μεγαλο μερος του φορουμ.
Α και μην ξεχασεις να τρολαρεις λιγο ακομα με την προσφορα σου το φορουμ, ολοι σε εχουν σε μεγαλη εκτιμηση. Ενας ενας σε γειωνει, απο το φορουμ απο την πραγματικη ζωη, γενικοτερα τα εχεις παει περιφημα.
Οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους, ακομα και για τους Mods, αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο, ο valkyre θα ειναι κοντα μας με την νεα χρονια, εδω πρεπει να σημειωσω βεβαια και ενα γεγονος που δειχνει το ηθος του χρηστη, που ξεροντας οτι εχει παραβει τους κανονες του forum, και μην μπορωντας να επιβαλει ο ιδιος την τιμωρια στον ευατο του, το ζητησε απο τους υπολοιπους.
na po 2 pragmata opos o idios ekane afu efaga ban
apopsi mu, auto den ine ithos. apla den elegxi ta nevra tu
tha boruse apla na stamatisi. pistevo oti iksere oti oso bori na grafi tha sinexize etsi ke xirotera
ke auti i logiki, kante mu ban giati den boro na stamatiso simeni oti tha sinexisi sto idio ifos. makari na kano lathos
agies meres gia kapius...
α οκ, γι αυτο μας το παιζεις μετανιωμενη Μαγδαληνη; εχεις καταλαβει τι "καταφερες"; εχεις καταφερει να πετας τετοιες μπαρουφες που οι αλλοι δεν κανουν καν τον κοπο να σου εξηγησουν που εχεις λαθος, απλα σου λενε ευθεως οτι λες βλακειες. και σε αυτο δεν φταιει κανεις, η ξεροκεφαλια σου φταιει! οποτε το να χεσε να κλαιγεσαι συνεχεια εδω περα δεν ειναι κατορθωμα. και πριν αρχισεις τα γνωστα "κοιταξτε τι μου λεει", δεν στο λεω εγω.. πηγαινε στο Wii thread, η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται απο την δημιουργια του.
μπορει το στυλακι σου να σου "κερδισε" ενα ban στο Valkyre αλλα αν ρωταγες τους υπολοιπους του forum δεν νμζ να ειχες πολυ καλυτερη μοιρα. με το ιδιο στυλ που εφυγες γυρισες, τις ιδιες εντασεις δημιουργεις, τις ιδιες ανακριβειες πετας, η ανικανοτητα σου να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος παραμενει αξιοθαυμαστη, το μονο που ισως αλλαξε ειναι το οτι δεν χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους πλεον, απλα τους υπαινισσσεσαι.
Ζηταω 5 ημερο μπαν!
Δεχομαι απειλες για τη ζωη μου επειδη χρησιμοποιω μεμες!
Οποτε ριξτε μου ενα μπαν 5 μερες να ξεχαστει το ολο θεμα!
Ρε παιδια,,,θα με μπαναρετε ή οχι?
Μονο ο βαλ εχει δικαιωμα να ζηταει μπαν?
Απαιτω 5ημερο μπαν!
O_o
den ksekinisa ego tin prosopiki epithesi vladimire. kalo ine otan kanete edit posts na min ine monoplevro. den fteo an merikoi nomizun oti i kataksiosi sto forum antikatoptrizi tin prosopiki zoi. to gegonos oti den boruse na sigratisi ta nevra tu se ena sinikiako basket den nomizo oti ine trela prosopiko. aloste periegrapsa ena gegonos. eno autos mia fantasiosi apla gia na miosi prosopika
katalaveno oti ine diskolo na xonepsete merikoi apo sas oti iparxun ke antrhropoi sto forum pu den ine poromenoi me to ps3
auto den sas dini to dikeoma na milate opos thelete epidi sas anavun ta labakia opote leme kati arnitiko
kalo ine na iremisis ke esi lipon giati ksefeugis apo tus kanonismus tu forum ke to mono pu katafernis ine na diksis oti to epipedo su den bori na ftasi pano apo eki, ke ine kalo na agnoise
καλα και αλλα ατομα παιζουν στα ορια αλλα τοσο οσο ο valkyre οχι.
Εγω το εχω πει δεν γουσταρετε καποιον block,το να του μιλας ειναι ακυρο εντελως λες και τον εχεις μπροστα σου και δεν μπορεις να τον αποφυγεις ειναι. Μαγκες φορουμ ειναι αν δεν σας αρεσει η απαντηση καποιου και δεν βλεπετε να παιρνει απο λογια καντε τον ignore αλλιως θα ξεφυγετε. Εγω με τον γιωργο καθε μερα μαλωνουμε για διαφορα πραγματα, ποτε ομως δεν καθισα να τον μειωσω οπως και κανεναν εδω μεσα(πιστευω) μιας και μολις θα το εκανα θα εχανα και το δικοιο μου. Αν με απλα πραγματα δεν καταλαβαινει καποιος δεν συνεχιζεις ΤΕΛΟΣ.
δηλαδή αυτό που έχω κάνει...για να είμαστε όλοι ήρεμοι και να μην μπλεκόμαστε σε αλληλοτσακωμούς / χαρακτηρισμούς.
διότι προσωπικά δεν την πάλεψα σε αρκετές περιπτώσεις...
πήγα να το προσπαθήσω να χαλιναγωγήσω τον χαρακτήρα μου μια φορά, δεν μου πολυβγήκε.
πήγα για δεύτερη φορά, μου βγήκε ακόμα λιγότερο...
ε, στις επόμενες έσπαγα τα στομάχια μου, που δεν μπορούσα να ξεφυτρώσω μέσα από την οθόνη του συνομιλητή μου (δεν υπονοώ κάποιον συγκεκριμένα, ειλικρινά το λέω)......να πλακωθούμε στις real μπουνιές.
ε, οπότε λέω άστο....δεν λέει.......ή αποχωρώ από τέτοιες κουβέντες ή αποφασίζω να φάω και ένα δεύτερο ban διάρκειας 1 έτους (καθώς έχω φάει ένα ban 1 έτους για υβρεολόγιο στο παλιό shoutbox - λογικότατο ban by the way, αν και, από προσωπική σκοπιά κάπως αυστηρό μεν, αλλά το μήνυμα το έλαβα μια για πάντα δε).
καλό θα ήταν όμως, να γίνονται παρατηρήσεις ορθές και κοφτές για τον τρόπο έκφρασης μερικών μελών. Είναι λίαν προκλητικός, και πρέπει να είσαι ο "Γκάντι" για να μην αντιδράσεις. Το να είμαστε μέσα σε ένα αμάξι και ο συνοδηγός να σου πρήζει ΚΑΘΕ μέρα ΚΑΘΕ ώρα και στιγμή τα @@ με αυτά που λέει, ε, δεν είναι περίεργο σε κάποια φάση ή να τον σφάξεις ή να ρίξεις το αμάξι σε κανά δέντρο. Ε, αντίστοιχα πρηξα@@δικη συμπεριφορά στο φόρουμ, προκαλεί προσωπικές αντιδράσεις (σφάξιμο) ή τραγική υποβάθμιση των θρεντ (αμάξι στο δέντρο).
Εγω κ ο muku κριναμε ότι το συγκεκριμένο post δεν ήταν οκ για το forum καθώς:
1. Δεν παρουσίαζε ολόκληρη την εικονα του γεγονότος (δεν ξέρεις τι ΑΛΛΟ συνέβαινε στη ζωή του εκείνη τη στιγμη οπότε το παρουσιαζες μονόπλευρα)
2. Ακριβώς για τον παραπάνω λόγο το συγκεκριμένο ποστ θα μπορούσε να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις σε καποιο τρίτο.
3. Δεν αφορά το φόρουμ το τι κανει ο καθένας στην προσωπική του ζωή
Περα απο αυτα μαθαίνω ότι δεν εισουν καν μάρτυρας στο συγκεκριμένο γεγονός, αλλα πιθανότατα κάποιος (μπορει κ ο ίδιος) να στο ανέφερε, ενω εσυ το παρουσιασες σαν να ήσουν εκει...
Σου ξαναλέω και εδώ ότι δεν πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης. Ο Δημήτρης μπαναρίστηκε για αυτό, αν το είχες κάνει και εσύ θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό που περιγράφεις είναι κάτι εντελώς προσωπικό που δεν αφορά κανένα για αυτό και σβήστηκε. Και δεν έγινε edit μόνο το δικό σου ποστ. Έγιναν και άλλα ποστ που απευθύνονταν σε σένα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και σε λίγο θα καθαρίσουμε και το thread του Wii U.
καλα ο Valk γιατί έφαγε ban ρε παιδιά?
:pound: ειναι τραγικο το ΠΟΣΟ τρολαρεις (και με το ιδιο εριστικο υφακι - μετα "απορεις" (σιγα μην απορεις, μια χαρα ξερεις τι κανεις) γιατι εχουν νευρα οι υπολοιποι μαζι σου! και αυτο γιατι θα μπορουσες να ησουν PR της Nintendo, τοσο μεροληπτικος εισαι (στο εχουν πει και αλλοι). εισαι fanboy στο μεγιστο και κατηγορεις τους αλλους επειδη αντικρουουν τις ανακριβειες σου με επιχειρηματα. εισαι παντελως ανικανος να στηριξεις τις αποψεις σου και με το που σου πει κατι καποιος το παιζεις τρελος ή κλαιγεσαι οτι "εχω εφαγα ban οταν μιλαγα ασχημα, οι υπολοιποι δεν;".
για μια ακομη φορα λοιπον, κανεις δεν σου ειπε να μην προτιμας μια εταιρεια, αλλα να παιρνεις ενα thread μονοτερμα και να πετας "αποψεις" και νουμερα καταπως σε συμφερει ειναι ανεπιτρεπτο και φυσικο επακολουθο της ξεροκεφαλιας σου ειναι να εχεις γινει το πιο αντιπαθητικο μελος ολου του forum. και σε αυτο δεν φταιει κανεις περα απο εσενα.
ολο το παραπανω δεν το θεωρω βρισια. αν ειναι καποιος που θεωρει οτι αδικω των georgios να μου το πει με επιχειρηματα (θα εβαζα και εσενα τον ιδιο μεσα αλλα δεν θα μπεις καν στον κοπο)
α μην μου ανησυχεις, εμεις που εχουμε "καλυτερες σχεσεις με τους mods" (οπως μας ειχες πει αλαζονικα με το που γυρισες) ειμαστε καλυμμενοι.Quote:
auto den sas dini to dikeoma na milate opos thelete epidi sas anavun ta labakia opote leme kati arnitikο
οχι ετσι σκετο. για μια φορα στην ζωη σου αιτιολογησε το. που ξεφυγα; επειδη σου ειπα ο,τι σου εχουν πει 20 ατομα; αυτο εδω σε πειραξε;Quote:
kalo ine na iremisis ke esi lipon giati ksefeugis apo tus kanonismus tu forum ke to mono pu katafernis ine na diksis oti to epipedo su den bori na ftasi pano apo eki, ke ine kalo na agnoise
...μα αυτο ειναι γενικως αποδεκτο απο τους μισους εδω μεσα (και αυτο το δειχνει η συμπεριφορα τους προς τα σενα)!Quote:
με το ιδιο στυλ που εφυγες γυρισες, τις ιδιες εντασεις δημιουργεις, τις ιδιες ανακριβειες πετας, η ανικανοτητα σου να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος παραμενει αξιοθαυμαστη, το μονο που ισως αλλαξε ειναι το οτι δεν χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους πλεον, απλα τους υπαινισσσεσαι.
επισης, επειδη τους κανονες τους βλεπεις οταν σε βολευουν:
Οχι γιατι τις προαλλες μας ελεγες οτι εισαι ο μονος που προσφερεις χρηματα στο forum (και ο Παρης μας ελεγε οτι δεν κανεις προωθηση του μαγαζιου σου). Αφιλοκερδως απ' ο,τι φαινεται. :whistle:Quote:
4. Κανόνες για τις υπογραφές
Στις υπογραφες σας επιτρεπετε να έχετε εικόνες, animated gif, κειμενο, links αρκει να μην παραβαινουν τους παραπανω κανονες, οπως επισης και links που παραπεμπουν ειτε σε αγγελιες (δικες σας η αλλων χρηστων) , ειτε σε καποιο καταστημα για οποιοδηποτε ειδος αγορας.
κοψε την καραμελα. ο Valkyre οσο καιρο ειμαι στο forum δεν εχει βρισει ποτε κανεναν χωρις λογο. οταν ο αλλος σε φερνει στο αμην ομως (οπως λεει και ο Λευτερης) καποια στιγμη σταματας να του μιλας ευγενικα και του απευθυνεσαι οπως του αξιζει.
και αυτο παει στους mods: ο Valkyre εφαγε ban επειδη δεν συγκρατηθηκε και απαντησε οπως θα θελαν να απαντησουν και πολυ αλλοι στην επαναλαμβανομενη συμπεριφορα του georgios. ο georgios ειχε φαει ban κυριως επειδη δημιουργουσε εντασεις, μιλουσε με ασχημο τροπο στους υπολοιπους και γενικα διαταρασσε την ομαλη λειτουργια του forum. στον Val επιβληθηκαν κυρωσεις λογω της συμπεριφορας του, στον georgios που ειναι υπαιτιος για την ολη κατασταση και ΔΕΝ εχει αλλαξει την σταση του απο τοτε που γυρισε γιατι δεν εχει γινει κατι αντιστοιχο;
εκτος αν οι ποινες εφαρμοζονται μονο σε αυτους που τα λενε ευθεως και οχι με τις πραξεις τους και εκτος αν το βρισκετε λογικο να πηγαινετε καθε 3 και λιγο και να ξεκαθαριζετε τα posts στο Wii thread απο τον χαμο που προκαλει ο georgios.
εννοειται οτι δεν θας σας πω πως πρεπει να κανετε την δουλεια σας, απλα θεωρω οτι η ολη αντιμετωπιση του θεματος ηταν καπως αδικη και ρηχη.
δυστυχως δεν ειναι ετσι. γιατι βλεπεις η ημιμαθεια και η αμαθεια επεκτεινεται. οταν ο φιλος σου λοιπον αποφασιζει να καλυψει την αμαθεια του με φανταστικους αριθμους αυτοματως καποιοι θα υιοθετησουν τις αποψεις τους νομιζοντας οτι ειναι σωστες και αργοτερα θα τις αναπαραγουν. το να ερχεσαι σε αντιπαραθεση με ενα τετοιο ατομο δεν ειναι ποτε ουτε ευχαριστο ουτε ευκολο, ειναι ομως αναγκαιο αν θες να χτυπησεις το προβλημα στην ριζα του.Quote:
Εγω το εχω πει δεν γουσταρετε καποιον block,το να του μιλας ειναι ακυρο εντελως λες και τον εχεις μπροστα σου και δεν μπορεις να τον αποφυγεις ειναι. Μαγκες φορουμ ειναι αν δεν σας αρεσει η απαντηση καποιου και δεν βλεπετε να παιρνει απο λογια καντε τον ignore αλλιως θα ξεφυγετε. Εγω με τον γιωργο καθε μερα μαλωνουμε για διαφορα πραγματα, ποτε ομως δεν καθισα να τον μειωσω οπως και κανεναν εδω μεσα(πιστευω) μιας και μολις θα το εκανα θα εχανα και το δικοιο μου. Αν με απλα πραγματα δεν καταλαβαινει καποιος δεν συνεχιζεις ΤΕΛΟΣ.
Προσωπικά δεν χολοσκάω και πολύ για τον κάθε keyboard warrior... ακόμα θυμάμαι έναν τυπάκο (ο οποίος πλέον έχει εξαφανιστεί) ο οποιός με έβγαζε MS/XBOX fanboy και με είχε ταράξει στα -rep χωρίς λόγο.
Η πλάκα είναι ότι δεν έχω καν XBOX, ούτε βλέπω λόγο να αποκτήσω. Απλά είχα ποστάρει αυτό το link για να του δείξω ότι όλες οι κονσόλες έχουν συνεισφέρει με τον τρόπο τους.
Καλά και κακά έχω να πω για όλες τις εταιρίες, δεν είναι καμία τέλεια ή άγια. Τώρα από εκεί και πέρα ποτέ δεν θα καταλάβω τον fanboyσμό μερικών να τρέφουν συναισθήματα (θετικά ή αρνητικά) για αυτές, λες κι είναι γκόμενες, έλεος. Το βρίσκω εξαιρετικά παιδικό αυτό, ειδικά όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά από ενήλικους ανθρώπους. Τι να κάνουμε, κάποιοι μένουν για πάντα παιδιά, ασχέτως της βιολογικής τους ηλικίας...
lnds500... kirma pu ise sti fasi tu ignore, afu apedikse oti den exis kati usiastiko na pis. tsaba egrafes
mipos epidi sto ixa idi pi? poli eksipno...
lnds πιστεψε με παλικαρι εισαι κ εσυ ενας απο αυτους που θελουν κατεβατα για να καταλαβεις οτι εχεις λαθος βλ τηλεοραση τπ το τι βαζει υπογραφη ο καθενας που λες ειναι θεμα του slay και μονο. Κατω απο το ονομα του γιωργου γραφει κατι με μπλε γραμματα,οταν το διαβασεις θα καταλαβεις τι κανει τοσο καιρο ο γιωργος εδω,ΔΕΝ και ξαναλεω ΔΕΝ ειπα οτι οι αλλοι δεν κανουν τιποτα, απλα αναφερομαι στο τι κανει ο ο γιωργος.
υγ. α ρε εποχες στο shoutbox που ελεγε ο λευτερης τα δικα του (γκομενικα παντα!χαχα) και παιρνουσαν οι ωρες.....ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
den nomizo oti kanis diekdiki to vravio tu sostoteru dialogu sto forum
to oti den to anefera itan lathos. tis teleutees ktiaza ke autes ixa sto mialo mu.
signomi den exun zitisi atoma pu ta post tus den periexun to paramikro sxolio epi tu thematos. mono ironia ke vrisies....
kapia apo ta atoma pu exume peksi basket mazi tu exume sximatisi antitheti gnomi. apla den to legame mexri tora
Παρη, στο thread για τις TV δεν "καταλαβα οτι εχω λαθος", καταλαβα οτι δεν αξιζει να προσπαθω να σου αλλαξω μυαλα γτ εσυ οπως και ο φιλος σου γυρνατε την κουβεντα καταπως σε συμφερει και εισαι κολλημενος στο να μην σου θιξουμε τις επιλογες. οπως και στον georgios, ετσι και σε σενα, απαντησα με επιχειρηματα και οταν ειδα οτι και εσυ πεταγες ανακριβειες ή πραγματα ασχετα με την κουβεντα και δεν ηξερες για τι ακριβως μιλαγες το παρατησα (συν του οτι τα περισσοτερα post σου πρεπει να τα διαβασεις 5 φορες για να βγαλεις νοημα ετσι οπως τα γραφεις). δεν υπαρχει λογος να κουραζουμε το thread με κατεβατα αφου στο τελος παλι θα λες τα δικα σου.
θες να την συνεχισουμε την κουβεντα; μπορω. θα δεχτεις οτι εκανες λαθος; οχι, εσυ θες να πιστευεις οτι βλεπεις 1080p με passive 3D. οποτε, το αφηνουμε και συνεχιζουμε.
Γτ εγω τι ειπα; εγω εβαλα τους κανονες; Κανονες του Slay εκανα post. Επισης, νμζ οτι φιλαρακος θα μπορουσε να υπερασπιστει μονος του τον εαυτο του, δεν χρειαζεται να το κανεις εσυ για εκεινον.Quote:
το τι βαζει υπογραφη ο καθενας που λες ειναι θεμα του slay και μονο.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ που ο georgios ειναι reviews coordinator; τι σχεση εχει με την απαραδεκτη συμπεριφορα του και το θεμα που συζηταμε; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και ο Valkyre ειναι mod, τι σημαινει αυτο;Quote:
Κατω απο το ονομα του γιωργου γραφει κατι με μπλε γραμματα,οταν το διαβασεις θα καταλαβεις τι κανει τοσο καιρο ο γιωργος εδω