Παιδιά καραofftopic αλλά θέλω μια βοήθεια από πιο house κομμάτι από εποχή 1999-2000 έχουν κλέψει το ρυθμό που παίζει στο κομμάτι του Big Brother?????????Helpppppppp!!!
edit:το βρήκα ΑTB-DONT STOP
Printable View
Παιδιά καραofftopic αλλά θέλω μια βοήθεια από πιο house κομμάτι από εποχή 1999-2000 έχουν κλέψει το ρυθμό που παίζει στο κομμάτι του Big Brother?????????Helpppppppp!!!
edit:το βρήκα ΑTB-DONT STOP
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ :k020:
WOOOOHOOOO !!!!!!
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΖ3 beta
Spoiler!
Εεεεεε ρε Κάιρο που σας χρειάζεται...
^^^
Αυτό εννοείς;
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3AXGfxvqhVA&feature=player_detailpage"]YouTube - Egypt Cairo Police Van Slams[/ame]
ή αυτό
Attachment 1136
Αγνωστοι απομακρύνουν τα πτώματα νεκρών από την πλατεία Ταχρίρ
Τελικα το ignore list @@δια κανει αφου σου εμφανηζει οτι ο μλκς που εχεις στην λιστα εχει γραψει αλλα εσυ δεν το βλεπεις γιατη τον εχεις στην λιστα ........
Το σωστο θα ητανε να μην το εβλεπες καν και μονο που βλεπεις το ονομα του μλκ που δεν "θες" να δεις σου χαλαει την διαθεση
Α μην ξεχασω "φιλικα παντα" ......
^^ ισουται με ^_^ http://en.wiktionary.org/wiki/%5E%5E
αλλη μια φορα να το ξαναδω στο φορουμ σαν να σημαινει απαντω στον προηγουμενο/αποπάνω θα αυτοκτονησω. ^^
Δεν ξανατρωω απ'εξω ΤΕΛΟΣ.
:a098::modecris:
^^ Ψευτη!
Χθες το σιχαθηκα ρε συ.Δλδ αηδιασα,που ειπα δεν θα ξαναφαω.Δεν κοιμηθηκα καθολου...
Η καλυτερη λυση ειναι coca cola btw, θαυματουργη πραγματικα.:p
Ουτε σοδα ουτε τπτ.
Παρε να χεις modecris!.:a122:
:a098::modecris:
^^ Εγω παντως θα το ξαναπω... ΨΕΥΤΗ! :)
Θα φας... θα φαααααας :)
Το ξερω:p
Aλλα θα το περιορισω για καποιο διαστημα.:a050:
Ναι μωρέ με τα κωλοσουφλατζίδικα,και εγώ τα σιχάθηκα....από αύριο μόνο όσπρια/σαλάτες/νερόβραστα...
...εεε Βαγγέλη;;; :a050:
:ice:
E ναι μωρε,φασολαδες και τετοια:c026:
Ενταξει τουλαχιστον μπιφτεκι δεν ξανατρωω.χαχα
Δλδ στο στρατο το ''περιφημο'' μπιφτεκι που κατηγορουν ολοι,δεν με πειραξε ποτε...Ημαρτον:a050:
παιδια λογω επαγγελματος(κρεοπωλης γαρ) καλο θα ηταν να αποφευγετε οταν τρωτε εξω οτι περιεχει κιμα και τα κοτοπουλα..!
ο κιμα συνηθως( το τονιζω για αποφυγη παρεξηγησεων) ειναι αμφιβολου ποιοτητας λογω οτι θελουν να ειναι χαμηλο το κοστος..!
οσο για τα κοτοπουλα ενα θα σας πω..οι εμποροι τα περνουν πισω μολις ληξουν..!!!
^^ Εγω που ειμαι φαν του κοτοπουλου πρεπει να εχω φαει πολυ σαπιο πραγμα.... αλλα τι να κανω... μου αρεσει :(
καλα μην νομιζεις και εγω τα τρωω..!!
παρολο που ξερω τι ειναι αυτο που τρωω..!!
με τα διαφορα ''μπαχαρικα'' που βαζουν ομως δεν καταλαβαινουμε τιποτα!!!
τον αλλο μηνα θα κανω ενα ταξιδι στην πραγα!
γνωριζει καποιος εγκυρα να μου πει τι να κανω με το συναλλαγμα?
να αλλαξω στην τραπεζα της ελλαδος(πιο πιθανο με βαση αυτα που γνωριζω μεχρι στιγμης) ή στην πραγα?το αεροδρομιο αποκλειεται λογω πολυ χαμηλης ισοτιμιας(1/17ή18)ενω εξω ειναι ~1/24....
καμια ιδεα λοιπον?
^^ Yπεροχη η Πραγα...ισως η καλυτερη ευρωπαικη πολη για εμενα. Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα εχει περασει αρκετος καιρος (κοντα στα 5 χρονια) απο τοτε που πηγα οποτε τα δεδομενα που ισχυαν τοτε δεν ισχυουν σιγουρα σημερα. Παντως να μην ξεχασεις να πιεις αψεντι (παραδοσιακο οχι την βλακεια που πουλανε εδω στα μαγαζια) να επισκευθεις το παλατι, τα απειρα μνημεια της πολης και μουσεια και να επισκεφθεις την περιοχη με τα λουτρα που ειναι μερικες ωρες εκτος Πραγας (δυστυχως δεν θυμαμαι τωρα την ονομασια της περιοχης) που ειναι απλα μαγικη.
Σκοπευω να την επ[ισκευθω οπωσδηποτε ξανα στο μελλον πρωτα ο θεος. Καλα να περασεις!
ευχαριστω ρε δημητρο,ελπιζω να επιβεβαιωθουν ολα οσα εχω ακουσει για την πραγα...
για την περιοχη που λες,μηπως εννοεις το καρλο βιβαρι?ευχαριστω και για τις συμβουλες περι των αξιοθεατων!!!!!
καποιος αλλος να μου πει για το συναλλαγμα????
Κοίτα για συνάλλαγμα εγώ επειδή είχα ψαχτεί αρκετά την μικρότερη προμήθεια την δίνεις στην τράπεζα της Ελλάδος. Οπότε εκεί σε συμφέρει. Στην Τσεχία, ίσως κάποιες τράπεζες να έχουν μικρότερη προμήθεια, ποιος ξέρει. Αλλά άντε τώρα να ψάξεις τις προμήθειες των τραπεζών στην Τσεχία. Τα τουριστικά μαγαζάκια πάντως που λογικά θα έχει, θα είναι ληστεία σίγουρα.
Από την άλλη, σε περιπτώσεις ταξιδιών κλπ ίσως συμφέρει να δουλεύεις μόνο πλαστικό χρήμα. Αν έχεις κάποια πιστωτική (ή και αναλήψεως πολλές φορές) μπορεί να σε συμφέρει να χρησιμοποιήσεις αυτή την κάρτα και να αλλάξεις μόνο ένα μικρό ποσό να κουβαλάς μαζί για μικροαγορές.
Α γεια σου! Το Καρλο Βιβαρι λεω! Φιλε να κανονησεις να πας οπωσδηποτε εκει περα! Μου αρεσε τοσο που ηθελα να μεινω εκει, αλλα βλεπεις πληρωνα ηδη αλλο ξενοδοχειο στην Πραγα χαχα! Ειναι μια υπεροχη πολη με εξαιρετικη αρχιτεκτονικη γοτθικου ρυθμου. Αν σου αρεσει αυτο το στυλ πολης, η Πραγα ειναι απλα ο καλυτερος προορισμος. Εμας ειχε χιονισει κιολας (ειχα παει Χριστουγεννα) και ηταν μαγευτικα. Αν πας σαν ζευγαρι θα παιξουν πολλες "γουτσουνιες" lololololol
Επισης, φανταζομαι το ξερεις... ντυσου καλα...! :)
muku ευχαριστω που επιβεβαιωνεις αυτο που σκεφτομουν.μαλλον καπως ετσι θα την κανω την δουλεια!
δημητρη,εχω κανονισει 1 μερα να την περασουμε εκει στο κερλο βιβαρι,ολοι λενε τα καλυτερα για εκεινο το μερος!
οσο για τον ρουχισμο,εχω ξεκινησει με ισοθερμικες μπλουζες και παντελονια και ψαχνω για μποτακια και γαντια....
Eighty-eight miles per hour.
^ Τα ξαναείδα όλα πρόσφατα!
Επική Τριλογία!
Πραγματικα!!!!!!!
Αυτη τη στιγμη βλεπω το τριτο!!!!!
Απίστευτη χημεία πάντως Fox-Lloyd, από τα καλύτερα "ζευγάρια" της μεγάλης οθόνης.
Αναμφισβήτητα!!!!!
Καλα πρεπει να το εχω δει πανω απο 15 φορες χωρις πλακα! Αγαπημενο μου μερος απο την τριλογια ειναι το δευτερο! Οτιδηποτε εχει σχεση με μελλον με τρελαινει. Το τελευταιο μερος της τριλογιας παρολο που φυσικα με ξετρελαινει και αυτο, ειναι το λιγοτερο αγαπημενο μου απο την σειρα. :)
Ο Lloyd ειναι απλα AWESOME :)
Great Scott!! :D
Τους είδα πρόσφατα, Lloyd και Fox, στα scream awards. Ήταν ωραίο που ήταν πάλι μαζί, αλλα, δυστυχώς, με στεναχώρησε ο κατάσταση του Fox. Κρίμα...
Σε blu ray έχει γίνει εκπληκτική δουλεια στην τριλογία.
^^ Ποσο εχει το πακετο φιλε Παυλο??
59,99 στο Public μόλις είδα!
60 euro? Πολλα ρε γμτ... με 25 θα το τσιμπαγα χωρις δευτερη σκεψη...
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο θέμα για να το πω αυτό, αν δεν ταιριάζει εδώ, ας μεταφέρει το post κάποιος moderator.
Στην παρακάτω ιστοσελίδα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας trophy. Επιλέξτε τι τρόπαιο θέλετε να είναι και βάλτε και το μήνυμα που θέλετε να εμφανιστεί.
http://www.psx-sense.nl/trophygen/
Στην παρακάτω ιστοσελίδα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας achievement (το trophy του xbox 360).
http://achievements.schrankmonster.de/