ευκολη είναι αλλά θέλει χρόνο. και να παίζεις με παρέα το online. είδικα για τα heists.
εγώ είμαι μεσα αν θες παρέα
Printable View
ευκολη είναι αλλά θέλει χρόνο. και να παίζεις με παρέα το online. είδικα για τα heists.
εγώ είμαι μεσα αν θες παρέα
ok Ευχαριστώ λογο χρονου θα δω αμα μπορεσω να το βγαλω και θα σου πω αμα ειναι να το κανουμε μαζι.
Απλα αυτες οι 100h online με κανανε λιγο να κανω πισω
Ψάχνω άτομο για να βγάλουμε το coop(σε Authentic) στο sniper elite 3 στο Ps4 και το multi του.Αν ενδιαφέρετε κάποιος ας μου πει.
Watch Dogs 2012
Μπορει να βοηθήσει κανείς με ένα κύπελλο; Δεν είναι δύσκολο
http://www.playstationtrophies.org/g...64-Traced.html
υπάρχει κανείς που να μπορεί να με βοηθήσει με το online του wrc 4 για ps3; αν ναι, ας με κάνει add, ευχαριστώ.
ευχαριστώ και τους 2 σας, αλλά το plus είχε δώσει το 5 και όχι το 4. επειδή λοιπόν επέστρεψα ξανά στο ps3, όποιος θέλει βοήθεια με κάποιο παιχνίδι, ας μου πει, αρκεί να το έχουν τα seven...
Θα εκτιμουσα και γω αν καποιος μπορουσε να βοηθησει στα 3-4 απλα online τροπαια που εχει το far cry 4. Για ps3 ομως
Οποίος θέλει να κάνουμε το WRC 5 PS3 (ναι αυτό του plus).
motogp 15 για ps3 κανείς;
Υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει στο Borderlands 2 για ps3/ps vita? ειδικα αν ειναι σε ψηλο level?
Χρειαζομαι βασικα να κανω 2 revives σε φιλο, να μου ριξει 2 purple/orange εξαρτηματα να φορεσω για ενα τροπαιο και αν μπορει να με boostarei και λιγο σε λεβελ...αλλα μου αρκουν και τα δυο πρωτα....
ψάχνω άτομο να boostάρουμε τα online trophies του transformers rise of the dark spark ps3.
ναι μωρέ, σιγά. τελείωσε τους πιγκουίνους με την ησυχία σου, χαχαχα. μέχρι τέλος σεπτέμβρη έχω freeze, ψήσου για diablo...