Συμφωνώ 1000%. Το έπαθα και με την τριάδα Lost-Fringe-Supernatural και με τις τελευταίες 3 σεζόν του 24 (ας είναι και αυτόνομες...) και με τις δεύτερες σεζόν των Carnival-Jericho.
Printable View
Για το fringe θα συμφωνήσω πλέον και εγώ.10 επεισόδια είναι ακόμη,θα περάσει,και είτε θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό είτε όχι.Το Sn ακόμη δεν το έχω βαρεθεί.Έχω προσθέσει στην watch list και το walking dead,+bb theory,οπότε περνάει καλά η εβδομάδα.
και εγω πιστευω το παει καλα το SN σε σχεση fringe κ lost
Συνεχιζω φυσικα το walking dead και ξεκινησα και το revolution. Πολυ καλο εως τωρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το SN με κούρασε πλεον το βλεπω γιατι περομενω τον...ΘΕΟ
Αντίθετος το fringe αλλαξε εντελώς απο την πρωτη σεζον,και μου αρεσε αυτο,εκτος οτι ειναι φοβερός ο Walter οπως παντα,συν και οτι παιζει και δυνατουτσικο ξανθό τωρα που μπαγιατευσε το παλιο
Το Fringe επρεπε να τελειωσει περυσι, απλα ειδαν ευκαιρια για αρπαχτη και ειπαν να βγαλουν μερικα λεφτα ακομα.
http://www.imdb.com/news/ni38618562/
Eνδιαφέρουσα σειρά έρχεται το 2013 από τον Frank Darabont (Shawshank Redemption,Green Mile, Walking Dead).
Ex-Walking Dead showrunner Frank Darabont‘s period drama L.A. Noir has officially been picked up by TNT.
The cabler has ordered a total of six episodes of the series, which stars Walking Dead‘s Jon Bernthal as an ex-Marine now working as an Lapd cop in an era rampant with police corruption.
The project, based on John Buntin’s book L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City, is set in the 1940s and tells the true story of a decades-long conflict between the Los Angeles Police Department, under the determined leadership of Police »
Για το setting και μόνο αξίζει !!!
Breaking Bad και Walking Dead
ειδα και το 1 απο την 3 σεζον στο WD... και συνεχιζω να μην γουσταρω με την καμια την γυναικα του Ρικ, παιζει να μου ειναι απο τους ποιο αντιπαθητικούς χαρακτηρες ever!!!
η οποία ουσιαστικά ενσαρκώνει το original (αρχέγονο) θηλυκό ε;
everything is about me and my offspring. Όλα τα άλλα είναι κατ' επιλογήν παρελκόμενα...ή όχι.
όταν οι συνθήκες αλλάζουν σε αρχέγονο μοτίβο επιβίωσης, ε, το συγκεκριμένο άτομο, θυμήθηκε τι έκανε το DNA του, κάποιες χιλιάδες χρόνια πριν...και πράττει ανάλογα.
μια ομορφιά; (sarcasm - off)
Κατάφερα μετα απο πολυ προσπάθεια να τελειώσω μεσα στο σουκου την 4η σεζόν του fringe (είχα ξεμείνει στο 16 απο το καλοκαίρι) κ ειδα κ το 1ο της 5ης.
Spoiler!
To Dexter ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! Μακαρι να το συνεχισουν ετσι δυνατα γιατι μεχρι στογμης ειναι ευκολα για εμενα η καλυτερη σεζον μετα την πρωτη μην πω και καλυτερη απο την πρωτη! Φακινγκ επος ηταν το επισοδειο αυτο!
οντως τοσο το dexter οσο και το Walking Dead ειναι παρα πολυ καλα μεχρι στιγμης, επισης ειδα το Breaking Bad που τοσο το εκθειαζαν πολλοι εδω μεσα, αν και καλυτερευει οντως οσο προχωραει η υποθεση, δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι τοσος ντορος, δεν λεω καλη σειρα ειναι απλα κατα την γνωμη μου ειναι overhyped.
Επισης δεν μου αρεσε καθολου στο τελος της 4ης σεζον
Spoiler!
^^ Αφου:
Spoiler!
Spoiler!
Toν ΠούλοSpoiler!
^^Πως σου φαινεται η νεα σεζον Des? (σε ειπα με το nickname σου!)
Spoiler!
Battlestar Gallactica
Spartacus
Game of Thrones
24 hours
sherlock
και εξαιρετικη μινι σειρα οι στυλοβατες της γης