Δυστηχως οχι...αλλα δε μας χρειαζεται και πολυ γιατι μπορουμε να συννενουμαστε via headset:bgrin2:
υγ: εχεις headset?
Printable View
Οχι δεν το λεω αυτο!!!Λεω πως θα συνεννοηθουμε για να μπουμε μαζι να το δοκιμασουμε!!Εγω απο τριτη απογευμα μπορω γιατι τεταρτη ειναι τελευταια μερα σχολειο:bgrin2:
Μετα ολες τις μερες μεχρι τις 5 το πρωι ειμαι διαθεσιμος!!
εκλεισε φιλε μου!!! Τριτη απογευμα κατα τις 7pm ειναι ολα τα λεφτα!!!(ειμαι και μονος εκεινη την ωρα & καταλαβαινεις:rofl:)
8α το βγαλουμε στο youtube!!! lol the super glitch by geodlord13 & kapellakis!!! καλη ιδεα!
ug: να βαλεις και το headset σου για να συννενουμαστε καλυτερα:wave:
Οκ φιλε!!Done!!!Θα βαλω και bluetooth!!!Τα λεμε!!!
Και εγω μαζι σας. Τριτη βολευει κιολας καθοτι εχω ρεπο. Αν και πιστευω οτι αυτα γινονται μονο σε old school mode οπου μπορεις να πηδας πιο ψηλα. Βεβαια δεν χανουμε τιποτα να δοκιμασουμε
Ωραια moots!!!Χρειαζομαστε εναν στην κλαση σου:p
Κapellaki απο την στιγμη που αρχισες να παιζεις hq τωρα και οχι s&d κανε με και μενα invite!!Γιατι πριν δεν τα δεχομουν γιατι παιζατε s&d:pΑν παιζεις λοιπον hq χτυπα κανα invite:)
πότε θα γίνει?
ωραία γιατι Τρίτη δεν έχω απολύτοε τίποτα να κάνω
Παιδια μπορει να μην γινει και ακριβως 7!!Μην μπειτε και το κανετε χωρις εμενα:(
Σιγουρα παντως θα ειναι τοτε.7-7:30 ή 7-8:)
ok αν δε σε βρουμε ως τις 8μμ τοτε θα το αναβαλουμε για αλλη μερα, αλλα μην ανησυχεις! το glitch 8α το κανουμε ο κοσμος να χαλασει! lol:rofl: ανυπομονωωω:fryingpan:
edit: λοιπον...πρωτα θα κανουμε δοκιμή για το glitch και αφου το μαθουμε καλα και κανονισουμε ποιος θα κανει "ποδαράκι" για να ανεβει ο άλλος και να πηδήξει στη ταράτσα τοτε θα βαλει ο geo την καμερά του σε λειτουργεία για να μας βγαλει βιντεο ενω κανουμε το glitch!!! (θα συννενοουμαστε μεσω headset) για αυτο ολοι plz να εχουν τα headset τους ανοιχτα...το βιντεο θα το ετοιμασει και θα το κανει upload ο geo:) στα φορτωσαμε ολα ρε σι! lol:rofl: δε μπειραζει..ελπιζω να βγει καλο και σιγουρα απο οσο ξερω θα εχει επιτυχία!!!
περιμενω Akolov, Teo, Zeus και τους αλλους...:bgrin2:
Μην ανυσυχεις!Σιγουρα θα το κανουμε καποια στιγμη!Δεν θα σας απογοητευσω!!Αν δεν τυχει τιποτα στις 7 εκει θα ειμαι!!:p
Edit:Κανενα προβλημα για το βιντεο!!Αστο πανω μου!Ειμαι επαγγελματιας σε οτι αναφορα βιντεο:p
το δοκιμασα το glitch και πιανει μονο σε old school mode;-) αντε τη Τριτη να μπουμε να το κανουμε μαζι:)
Παιδια ηθελα να ρωτησω, ποιο ειναι το καλυτερο οπλο!!!??Εγω χρησιμοποιω μονο το M4(και sniper εννοειται).Ειμαι level 33 και βλεπω τους αλλους με λιγες σφαιρες να με καθαριζουν και εγω με το perk double tap να θελω εναν γεμιστηρα!!!
AK47 σταθερή αξία.....