:offtopic:
Καλως..Δεν μου λες το crysis το εχει βαλει στον αυτοματο;Πως γραφεις εδω και παιζεις κιολας;χαχαχαχα!!:offtopic:
Printable View
αχααχαχαχαχα που να σου εξηγω!!! σημερα ηταν gaming μερα απο το πρωι στα βασανα!Pro, Crysis πρεπει να φαμε κιολας και περιμενω να μουρθει η παραγγελία.Αλλα αν ειναι να μαρτυράς δεν σε παιζω:P To play ειναι ανοιχτο για λογους καθαρά να μην περιμενω να κανει συνδεση, μετα load το παιχνιδι, μετα καλα 40, τα βαριεμαι αυτά!
αγορινες μια απορια. εχει τυχει σε κανεναν να κολλησει το παιχνιδι την ωρα που επιστρεφει στο αρχικο μενου μετα απο το μενου online; γιατι ειναι δευτερη φορα που μου το κανει αυτο και το ps3 ειναι καινουριο και ανησυχω μην το παρω για δευτερη φορα στα χερια.
μου το εχει κανει μια φορα αλλα μλκιζομουν κ εγω γιατι παταγα και το ps για να μπω στο μενου να κανω chat
Παιδιά όποιος θέλει χαρίζω τον κωδικό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Έχουν πάρει τα δικαιώματα του CL και δεν γνωρίζουν οτι υπάρχουν 5 διαιτητές; Λεπτομερειες θα μου πείτε αλλά ειλικρινά το παρατήρησα αμέσως.
Ερωτηση για οποιον γνωριζει:
Στο monster league online (σορρυ master league ηθελα να πω) γινεται στα ματσακια να βαζω και 2ο πακτη ?Δηλαδη να παιζω στην ιδια ομαδα με εναν φιλο μου?
μηπωσ γνωριζει καποιοσ ρε παιδια?
δεν γινετε νομιζω,μονο στα ranked match κ στα φιλικα
Δυστυχως οσο πιο πολυ το παιζω τοσο πιο πολυ ξενερωνω....για να φανταστειτε μαζευτηκαμε παρεα 6 ατομα για τουρνουα...και απο ενα σημειο και μετα ριχναμε τρελα μπινελικια...Πραγμα που δεν εχουμε ξανακανει ΠΟΤΕ σε κανενα προ...Μεγαλο λαθος οι εξοδοι των τερματοφυλακων που στα τετ α τετ βγαιννουν εκτος εστιας και με λιγη αλλαγη πορειας(ουτε καν να τους περασεις) βαζεις το γκολ για πλακα...βγαινει τετατετ και πολλες φορες ερχονται πανω σου αλλα δεν κανουν καν βουτια...μπηκαν τοοοσα γκολ με αυτο το τροπο που απο ενα σημειο και μετα δεν πανηγυριζε κανενας γιατι ειχε καταντησει χαζο...Επιπλεον η αμυνα εχει τεραστιο προβλημα καθως οι παιχτες ειναι σαν ασυγκρατητοι πανε πανω σαν τα βοδια στη μπαλα λες και παιζουμε σε αλανα ενω απειρες φορες η μπαλα παιρναει ξυστα τους και την κοιτανε...γενικα η χτεσινη ξενερα που φαγαμε χτες σαν παρεα δεν περιγραφετε,κοντρες,κοντρες...ΚΑΙ το σημαντικοτερο ,παιδια μπηκαν 3ερω γω καμμια 50 γκολ,και ζηταμα αν υπηρξαν 2 ωραια,ολο το ιδιο πραγμα με τα τετ α τετ και τη αναμπουμπουλα .Αν ηθελα ενα πιο γρηγορο προ θα εβαζα το 2011 με ταχυτητα +1 ή +2...ειμαι σιγουρος πως σιγα σιγα θα το δειτε και σεις ,το παιχνιδι ειδικα ξεγυμνωνετε αν παιξετε 2 vs 2...πανυγηρι.. Δυστυχως αν και μου αρεσε στην αρχη λογω των κινησεων ειναι τοσα τα αρνητικα που με κανουν να λεω οτι ειναι μακραν το χειροτερο προ που μπορω να θυμηθω....πρωτη φορα που παιζω προ και νιωθω οτι Ο,ΤΙ και να κανω...δεν περναει απο το χερι μου το αν θα νικησω.
συμφωνω απολυτα με τον φιλο!
ισχυει οτι οσο πιο πολυ παιζεις προ τοσο πιο πολυ ξενερωνεις
ενω οσο πιο πολυ παιζεις φιφα τοσο πιο πολυ γουσταρεις!
παιδια παμε αλλη μια...στα @@ για το φιφα... ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΙΦΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ FIFA THREAD
Χτες παιδια εφαγα 9 γκολ στο online..ειμαι στο τσακ να το παρατησω,,,το τι σπρωξιμο επεσε δεν μπορειτε να φανταστειτε...ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ο αντιπαλος ηταν γκολ, μεχρι και ψαλιδακι εξω απο την περιοχη εφαγα....ελεος ρε .....τελικο σκορ? Μπαρτσελονα-Αγγλια 9-1 (εννοειται ολοι παιρνουν μπαρτσελονα δεν το συζητω). Το δικο μου το 1 γκολ ηταν αυτογκολ.Απλα LOL.
και να πας που στο φιφα που μεχρι κ οι φιφα φαν στο forum εχουν ξενερωσει με καποια πραγματα...τι να πω,εγω παντος ποτε δεν εχω φαει πανω απο 5 γκολ ονλινε(αν εχω φαει κ 5).Επισης τι με νοιαζει αν παιρνουν barcelona ...εγω παιζω MLO εκει εχει σοου οχι με τους υπερπαιχτες και τελος παιρνει μπαρτσελονα παρε μπαρτσελονα...εγω αυτο εκανα περσυ κ νικαγα απλα πραγματα ο καλυτερος νικαει
Ενταξει η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι αυτο που περιμεναμε το φετινο pro..Και ρωταω την ΚΟΝΑΜΙ ποσο δυσκολο ειναι να κανεις ενα ποδοσφαιρακι που να εχει "κλειδωμενες"-"fixed" κινησεις;Δεν γινεται να κανεις την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ κινηση,με τον ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ παικτη,απο την ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια θεση,πατωντας τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ κουμπια και να κανει αλλη κινηση;Θα μας τρελανεις;
Και μην μου πει κανεις οτι ειναι ρεαλιστικο γιατι αν ηθελα ρεαλισμο θα επαιζα κανονικο ποδοσφαιρο..
Επισης πρεπει με καποιο patch να μειωσουν την ταχυτητα του online αλλα και τις εξοδους των τερματοφυλακων γιατι εχει καταντησει αστειο..Πλεον το 80% των γκολ μπαινει ετσι,ελεος..
Υπαρχει καποιο feedback της ΚΟΝΑΜΙ να την κραξουμε λιγο;
Υ.Γ.Magere κανε υπομονη να παιξουμε το πρωταθλημα και μετα το παρατας!!!
Θα απαντησω και στους 2 σας:P
Δεν ξερω αν θα παω σε φιφα γιατι δεν εχω παρεα να παιζω φιφα ουτε λεφτα να παρω τωρα και αλλο ποδοσφαιρακι.Πρωταθλημα ρε δεν το κοβω να παιρνω μερος θα φαω πολυ φαπα.Και βασικα δενμε νοιαζει αν χανω η αν κερδιζω.Με νοιαζει που δεν σε αφηνει να παιξεις αυτο που μπορεις.Ειναι εντελως random (ολα τα Pro ετσι ειναι στη γενια αυτη) αλλα ειχα την ελπιδα οτι θα εστρωνε το θεμα φετος. Αλλο να φας 5 γκολ και αλλο 9!Ε ρε φουστη μου ποσο πια δλδ λαθος παιζω?!Οτι και να σουταρε ο αλλος ηταν μεσα.9/12 σουτ ειχε κατι τετοιο! Αυτο δεν ειναι κερδιζει ο καλυτερος!Αυτο ειναι κερδιζει οποιος αποφασισει το Pro.:P
ela re den eine etsi ta pragmata...den xerw den mou exei tyxh na faw toso xylo online.Exw endiasmous me thn Agglia,egw px eixa parei Argentini k o adelfos ollandia efaga 7 ayto itan k to xeirotero moy paixnidi ALLA otan phre enas filos mou kalos Argentini den efage oute goal(aytos einai apo tous kalous sto pes league) e kati den kanoume swsta.Kala k egw extes eixa kanei 14 faseis sto terma alla to topi den empaine...den spastika giati etsi eine h mpala an paizeis blakwdos sthn amyna se trwne otan paizw sovara den vazoun goal.Ayta ta oliga,egw pantos lew oti to fetino pro einai makran to kalytero pou exw paixei edw k arketo kairo k gia thn akriveia paw twra na liwsw.
Sorry gia ta Greeklish grafw apo PS3
kala re pedia opios exi na pi kati arnitiko gia to pro den simeni oti prepi na ekdioxthi apo to topic ke na paei sto topic tu fifa na grafi.. sto kato kato gia to pro grafi (ke sigura den endiaferi tus fans tu fifa na akusun ta kaka tu pro etsi ke alios) me to na entopizi kapios provlimata se mia sira pu tu aresi perisotero kako para kalo kani na min ta leei gia na alaksi kati pros to kalitero
opos ke na exi exo mia erotisi sxetika me to pro, exi pu exi to license gia champions league kataferan na valun epitelus OLES tis omades pu pezun stus omilus ke sigkekrimena ton APOEL ?
@majere συμφωνω μαζι σου αλλα οχι τοσο τραγικα που τα λες..Εγω αντε να φαω 4 απο πολυ καλο παικτη ομως ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ επειδη το θελει το pro..Ρε συ Παρη δεν γινεται να κανεις 10 φασεις να πλασαρεις γωνια και η μπαλα να πηγαινει 5 φορες πανω στον τερματοφυλακα(εσυ πλασαρες γωνια)τις 3 στο δοκαρι και τις 2 αουτ.Και ο αλλος να βαζει γυριστη κεφαλια ψαρακι εξω απο την περιοχη με τον τερματοφυλακα να κοιταε!!Sorry αλλα ειναι fail..Τον ειχα 75 λεπτα στην περιοχη και η μπαλα δεν εμπαινε μεσα και εκανε 1 φαση απο φαουλ πισω απο το κεντρο και εβαλε το γκολ που σου ειπα παραπανω..Ε γ@μ@ μας τι παιζω και καθολου;
ΜLO λειτουργια προπονητη..15 απευθειας φαουλ ο αντιπαλος-cpu,11 γκολ!15 απευθειας φαουλ εγω-cpu,0 γκολ!!Με τους ιδιους αμπαλους και οι 2 και τον καλυτερο εμτελεστη..Random του κερατα λεμε!!
majere παρε μερος ρε θα γελασουμε πολυ!!
Θα δινω ευκαιριες στο Pro οσο μπορω!Ηταν παντα το αγαπημενο μου πρωτη φορα πηγα φετος να παρω fifa την ωρα που πηγαιναμε μενα φιλο στο μαγαζι και ειμαστε σταμαξι λεμε , οχι θα παρουμε και φετος Pro! Στο offline με φιλους περασαμε καλα , γελασαμε ολα καλα.Αλλα χτες που αρχισαμε master league και δεν μπορουσαμε με τπτ να παιξουμε τη CPU μας ξετιναζε και μετα που βαλαμε online εκει πηγαμε να σπασουμε το σπιτι απο τα νευρα!Μας εκατσε στο λαιμο η 9αρα ρε γμτ (3 αγωνες καναμε , τα αλλα 2 ηρθαν ισοπαλιες και χαναμε τα αχαστα) . Δεν μαρεσει να κραζω παιχνιδια που οντως τα συμπαθω, πως να το κανουμε? Διορθωσανε το Online και ειναι με ΜΗΔΕΝ lag.Οκ οτι καλυτερο ηταν αυτό.Τις πασες τις κανανε ξεψυχισμενες ομως και η ταχυτητα του online ειναι στο θεο.Δλδ φτιαχνουν κατι και καταστρεφουν το αλλο.Γιατι ρε κοναμι ?? Περιμενω το patch που θα βγει να δουμε μπας και αλλαξουν και οι τερματοφυλακες γτ ειναι χωνιά. Δοκιμασαμε και με -1 την ταχυτητα και δεν ειδαμε καμια τρελη διαφορά. Σκ@τ@ φετος δεν μου καθεται καλα το Pro, τι να κανω...και εχει γραφικαρες ρε γμτ και ειναι παρεϊστικο και ολα αυτά...Αλλα μην το πιασουν τα κουλα του ειναι να φας το χειριστηριο απο τα νευρα!