Niko, πραγματικα, δε κατεβαινει!!!!!!!! Ακομα και απο το demo κατεβαζει το unlock. Οκ, δε θα το κατεβασω ποτε. Απλουστατα!!!!!
Printable View
λοιπον πηγαινε στο λιμβο
πατα πρωτα get free trial
κατεβασε αυτο και μετα πηγαινε και κατεβασε το ανλοκ των 90 κβ ...
και εισαι ετοιμος
παυλο αν πας στο κανονικο παιχνιδι κατω απο το download θα σου εχει get trial/demo η κατι τετοιο
O Dragonpaul εχει δικιο,κι σε εμενα το ιδιο κανει (οπως και στο Scott Pilgrim). Ενω δειχνει δυο διαφορετικες επιλογες και τα δυο κανουν 6kb download το licence και τιποτε αλλο. Στο trial οντως γραφει το σωστο μεγεθος του παιχνιδιου (καπου 93mb) αλλα οταν πατησεις download τζιφος....
Μα αυτο ειναι το πρόβλημα!!!! Ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στο store δεν εμφανίζεται το Limbo, εκτός απο το instant game collection του + που εκει ειναι το unlock. Και με search ακομα, εμφανίζεται ΜΟΝΟ το unlock.
Εμενα παιδια μια χαρα μου το εβγαλε την Τεταρτη-Πεμπτη και το κατεβασα. Δεν ξερω γτ δεν σας το βγαζει τωρα
Λεωνιδα, απο τοτε προσπαθω. Δεν εχει εμφανιστει ποτε!!!!!!
Δοκίμασες να μπεις σε store από άλλο λογαριασμό σου μήπως κατεβάσεις το demo από εκεί;;;
Νικο, εχω μονο ενα λογαριασμο και μονο ευρωπαϊκο. Δεν εχω κατι αλλο... :(
Φτιάξε έναν αν δεν βαριέσαι πιστεύω στο αμερικάνικο store να στο βγάλει.
Mαλλον αυτο θα κανω, αλλα θα περιμενω πρωτα λιγο ακομα...
Thnx Nick!
Φτιάξε έναν αμερικάνικο ούτως ή άλλως χρειάζεται βάζει πράγματα που δεν τα βάζει το ευρωπαϊκό.;)
παύλο εγώ χθες κατέβασα το unlock, και μετά πήγα search και μου το εβγαλε. Νομίζω μου έβγαλε στο search ότι είναι το trial.
Σε εμένα το πρόβλημα ειναι ότι δε το εμφανίζει πουθενα το trial. ΟΥΤΕ σα demo το βρίσκω ούτε τίποτα!!!!!!! Ούτε με search!!!!!
Oπως σου έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα είχα το ίδιο πρόβλημα
οπότε μπήκα στο αγγλικό store και το κατέβασα από εκεί,
με το unlock που είχα κατεβάσει το trial έγινε αμέσως full game.
Κάνε και αγγλικό και αμερικάνικο account,
πάντα θα σου χρειάζονται,
π.χ. το GT Academy άργησε ένα μήνα να μπει στο Ελληνικό store
και κάποια άλλα παιχνίδια όπως το Counter Strike ακόμη και τώρα μπορείς να το βρεις MONO στο us store.
Αν κάνω και άλλους accounts, δε θα πρεπει να κανω και αντίστοιχα PSN +;;;
Για να κατεβασεις μονο το trial οχι δεν θα χρειαστεις ps+.
Α, thnx Βαγγ!