68. Hitman: Absolution
Printable View
68. Hitman: Absolution
Attachment 2340
100. Deep Black
άντε έσπασε η 100άρα....! (2 χρόνια παύλευα..χαχα)
^^ να σαι καλά tnx ! χαχαχα
καλά 200 ούτε στo πιο τρελό μου όνειρο , γιατί μετά θα με δείτε σε κανένα "πάμε πακέτο" να στέλνω κουτί στην γυναίκα...χαχαχα
άσε που σιγά σιγά περιορίζεται και αυτός ο χειρότερος εχθρός μου που λένε ....(ο χρόνος μου...λολ)
27. MASS EFFECT 3
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!
60. Darksiders 2 πολυ καλο!!
61. Deep Black μονο για τους trophy hunters δεν λεω τπτ αλλο.
Σταυρο εσυ φτες γιαυτο το παιχνιδι μου καταστρεφεις τους coop partners μου Αντωνη(Auber002b)
28. Prototype 2
24 DEAD ISLAND
Attachment 2416
101. Alone In The Dark
29 Red Faction: Armageddon
30 LOTR: War in the north
31. Bulletstorm
126 : Uncharted Golden Abyss
Τη συγκεκριμένη τη γράφω για τους εξής λόγους : Exω ενθουσιαστεί με το psvita και νομίζω ότι παρά την περιορισμένη γκάμα παιχνιδιών που έχει σε σχέση με το ps3 , μου προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλω αυτή την περίοδο που για μένα είναι ζόρικη λόγω δουλειάς.Δε χρειάζεται να είμαι όρθιος και να ταλαιπωρώ τη μέση μου για να παίζω και στις 2-3 ώρες που έχω να ξεκουραστώ το μεσημέρι , μου δίνει και την ξεκούραση αλλά και τη διασκέδασή μου.
Επίσης , με αυτό το παιχνίδι έπιασα την πρώτη μου πλατίνα στο PSVITA , το 4000ο bronze , το 6000ο εικονικό trophy μου , όπως επίσης και το Level 30..!
Καθόλου άσχημα γα πρώτο παιχνίδι.
Αρχικά δυσκολέυτηκα λίγο στο χειρισμό , αλλά μετά από λίγο ήταν πολύ πιο εύκολος ο χειρισμός.
Εντυπωσιάστηκα με τα γραφικά που είχε το παιχνίδι σε μία τόσο μικρή κονσόλα και νομίζω θα δώσω μεγαλύτερο βάρος σιγά σιγά σε αυτό το ΄πραγματάκι΄που λέγεται psvita :)
183. Spec Ops The Line.
Ωραιο.
184. LOTR : War In The North.
Ακομα πιο ωραιο.
32. COD: MW2
Πολλα ευχαριστω στον Konstantino.....ξερει αυτος!
185. The Darkness 2.
Πολυ ωραιο αλλα και πολυ μικρο. Κριμας :a098:.
186. The Sims 3.
:priest::priest::priest::priest::priest::priest::p riest::priest::priest::priest::priest::priest::pri est::priest::priest::priest::priest::priest::pries t::priest::priest::priest::priest::priest:
για πολλα καντηλια λεμε...
28. Assassin Creed III
187.Brutal Legend.:k020:
Ανετα στα 3 καλυτερα, πιο ολοκληρωμενα, απολυτα προσεγμενα και φτιαγμενα με αγαπη παιχνιδια που εχω παιξει. Ο ορισμος του videogame. Προσκυναω το μεγαλειο. Ειμαι πολυ λιγος και που μιλαω για αυτο το αριστουργημα. Ειχε τα παντα και παραπανω απο οτι ζητησα ποτε μου. Μπραβο.