ε οχι να μην εχει ζητηση και η παιχνιδαρα!Sorry αλλα ειναι my fav!Δεν νομιζω να μηνν ανανεωσουνε στοκ!Εδω εχουν για το valkyria chronicles!!!:love:
παιδια η special edition του Yakuza 3 την εχει το zavvi σε προσφορα....την στελνουν ελλαδα?εχω ξαναπαρει απο κει αλλα απλα παιχνδια μονο!!
ναι, η special είναι σε μέγεθος όπως και ένα απλό game ;)
θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα καταστήματα του εξωτερικού.
έχω μια prepaid card της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ.
αν μπω σε ένα κατάστημα από τα λεγόμενα μεγάλα...
π.χ. zavvi,dvd.co.uk,play.com κτλ.
δω κάτι και θέλω να το αγοράσω...
κοστίζει π.χ. 30euro.
πάω και βάλω στην prepaid 30euro
μπορώ να κάνω την παραγγελία κανονικά;
ή όλα έχουν κόστος μεταφοράς,τελωνεία,φόρους κτλ;
δλδ μπορεί η τιμή στο site να λέει 30euro και έμενα να μου βγει 40 ας πούμε;
και που τα γραφει αυτα;
επισης εχω ακουσει οτι μερικα καταστηματα δεν στελνουν κατι αν κοστιζει πανω απο καποια χρηματα...
ισχυει;
Από ότι θυμάμε το play δεν στέλνει πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο χρημάτων.
Επίσης αν αγοράσεις από αμέρικα και είναι πάνω από ~45$ περνάει τελωνίο (ίσως και λίγο παραπάνω) .
Επίσης καλό θα ήτανε να μην έχεις μέσα στην κάρτα σου ακριβώς πχ 30Ε για το παιχνίδι+τα έξοδα ,έχε κανά 5Ε παραπάνω καλού κακού.Για τα άλλα ότι είπε και ο Άριστος
και μετα οταν ερθει εδω τι γινεται;
σου ερχεται ηδοποιηση απο τα ελτα και πας και το παιρνεις....
ή ερχεται ο ταχυδρομος και μαζι με την δεη αφηνει και το παιχνιδι και αν προλαβεις το πειρες;
Μου ήρθε σήμερα ένα βιβλίο που είχε φύγει από το Blah πριν 2 Τετάρτες. Δεν χάθηκε αυτό τουλάχιστον με τα τεφρο-επεισόδια. Τώρα περιμένω το Episodes of Liberty City. Ίσως αύριο...
Το zavvi λέει usually dispatched within a month.
Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε την ποιότητα του Zavvi. Απλά θέλω να το γράψω γιατί με εντυπωσίασε. Παρήγγειλα στις 22/4 (Πέμπτη), στάλθηκαν αυθημερόν (ειδοποίηση με mail την ίδια μέρα), τα παρέλαβα σήμερα. Εντυπωσιακό...
Να ρωτήσω κάτι αν κάποιος γνωρίζει. Θέλω να προπαραγγείλω από εξωτερικό την Legendary Edition του Halo Reach, αλλά έχοντας και την έκδοση του Halo 3 ξέρω ότι το κουτί είναι αρκετά μεγάλο και ενδεχομένως πάνω από 1 κιλό.
Γνωρίζω επίσης ότι πολλά shops, όπως π.χ. game.co.uk και play.com δε στέλνουν ελλάδα πακέτα άνω του 1kg. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό ισχύει και για το Amazon.co.uk ή δεν υπάρχει πρόβλημα, για να το παραγγείλω;