Παιδιά γιατί ενώ εδώ και καμιά εβδομάδα παίζω το BF4 (αγορασμένο απο ZAVVI) δεν μου το βγάζει στο my library αλλα ούτε και στο PSN μου; Εχει τύχει σε κανέναν;;;
Printable View
Παιδιά γιατί ενώ εδώ και καμιά εβδομάδα παίζω το BF4 (αγορασμένο απο ZAVVI) δεν μου το βγάζει στο my library αλλα ούτε και στο PSN μου; Εχει τύχει σε κανέναν;;;
Εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει καποιο μη sony bluetooth πληκτρολογιο και ακουστικά?
Αν ναι του δουλεψαν κανονικα ή ειχε προβλημα?
Πληκτρολόγιο δοκίμασαν κάποιοι και έχουν αναφέρει ότι δουλεύουν πλην τυχόν επιπλέον δυνατοτήτων αν θυμάμαι καλά. Τα ακουστικα ειναι λίγο πιο περίεργη κατάσταση.
Ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις απαντησεις σας.
Αν τελικα μπορεσουμε και συνδεσουμε και αλλης μαρκας bluetooth ακουστικά τοτε θα ειναι οτι καλυτερο.
Προς το παρον ξερω οτι μπορεις να συνδεσεις οποιοδηποτε handsfree με καλωδιο και να δουλευει κανονικα γιατι αυτο το handsfree που δινει η sony εχω ακουσει οτι δεν εχει και την καλητερη ποιοτητα ηχου.
Επισης απο το ηχειακι που ειναι πανω στο μοχλο ακους καποια πραγματα του εκαστοτε παιχνιδιου δεν δουλευει και σαν μικροφωνο σωστα?
Ακούς μόνο, δεν εχει μικρόφωνο. Επίσης, ακόμη και αν φοράς ακουστικά, αυτό νομίζω συνεχίζει να λέει ούτως ή άλλως τα δικά του που μερικές φορές είναι ολίγον fail αυτό, ειδικά αν έχεις στέρεο ή πολυκάναλα ακουστικά. Εγώ την εχω βολέψει με τα turtle beach που είχα μέσω οπτικής, αλλά πρέπει να πάρω και ενα καλώδιο για την λειτουργία του chat. Τα ακουστικα που εχει ειναι μεν της πλάκας, αλλά πολύ καλύτερα τελικά σε λειτουργία και απόδοση από ότι περίμενα. Τα δικά μου hands free που είχα από Nokia δεν είχαν καλή απόδοση. Δεν ξερω αν έχειι να κάνει με τους πόλους, καθώς των κινητών είναι τριπολικά ενώ του PS4 τετραπολικά (δύο και τρεις μαύρες πλαστικές γραμμές στις ακίδα αντίστοιχα).
Πρωτον, δεν το έκανα ποτέ αυτό; Έτσι γκένεν...
Δεύτερον, εγώ ακουστικά έχω από οπτική για πολυκάναλο, έχει και εκεί τέτοια επιλογή; Να το γκένεν άμα είναι την επόμενη φορά.
Τρίτον, κάθε μέρα κάτι μαθαίνουμε σε αυτό το φόρουμ, είδες;
- - - Updated - - -
Το library δεν έχει να κάνει με τα retail (δισκάκια) παιχνίδια που έχεις στην κατοχή σου και παίζεις. Αυτά θα τα δεις στα trophies. Επίσης, στις καρτέλες που έχουμε στα posts μας, δεν αναγράφονται τα παιχνίδια που παίζεις αν δεν κερδίσεις πρώτα κάποιο τρόπαιο και μετά πας στα trophies για να κάνει synch με τον σέρβερ της Sony.
Το library είναι η λίστα με τις αγορές σου από το online store της Sony, αποκλειστικά για το PS4.
Ουσιαστικά είναι η download list σου. Οπότε εκεί δεν θα δεις παιχνίδι που έχεις σε δισκάκι, προσοχή όμως θα βλέπεις εκεί τυχόν DLC που θα πάρεις online για αυτό, τότε θα δεις ίσως το εικονίδιο αλλά δεν θα ειπναι το παιχνίδι αλλά το επιπλέον περιεχόμενο που κατέβασες από το διαδίκτυο (PSN store) για αυτό.
Δεν θα είναι το παιχνίδι, αλλά κάποιο DLC που θα κατέβασες για αυτό, τσέκαρε το να δεις. Μήπως εξαργύρωσες κάποιον κωδικό και έτσι; Δεν ξέρω κιόλας, το επιπλέον περιεχόμενο του PS4 για το Assassin's είναι στο δισκάκι ή το κατεβάζεις μέσω κωδικού;
Μηπως εχει επιλογη να απενεργοποιησεις το ηχιακη στο μοχλο?
Τουλαχιστον εδω ετσι λεει
http://www.youtube.com/watch?v=P7tTx_A3Yjs
Τα trophys δεν συγχρονιζωνται αυτοματα με τους servers της sony?
Επισης τα save σου μπορεις εκτος απο ενα φλασακι ή εξωτερικο δισκο να τα κανεις backup σε καποια cloud υπηρεσια της sony και αν ναι πως γινετε ακριβως και ειναι πραγματικα ασφαλες σε περιπτωση που παθουν κατι τα saves σου?
Αν δεν ήταν τόσο άσχετος θα κρατούσε πατημένο το PS button και θα του το έβγαζε αμέσως,
δεν θα το έψαχνε μέσα στα υπομενού στα settings.
Οποτε μπορεις να ρυθμισεις τα παντα απο που θα ακουγετε το οτιδηποτε σωστα?
Εγω προσωπικα δεν εχω ακομα κονσολα για να την ξεκοκαλίσω στο οτιδηποτε.
^^ μήπως να πάρεις όμως σύντομα ...... !??!!?
Οταν μαζεψω τα λεφτα και βγουν περισσοτερα παιχνιδια γιατι προς το παρον καμια απο τις δυο κονσολες δεν εχει πολλα παιχνιδια.
Εσύ όταν την αγορασεις θα την εχεις βαρεθεί ηδη!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Μπορούν σε παρακαλώ πολύ να ΛΕΊΠΟΥΝ τα ειρωνικά σχόλια γιατί μπορώ να γίνω κι εγώ ειρωνικός ξέρεις.