δεν βρηκες πριν 4 μηνες το εχεις κανει θεμα τπ αστο δεν συνεχιζω, οταν με το καλο ανοιξει νημα με pes 2015 θα ποσταρω κ εκει αυτα που περιμενω/νουμε οι περισσοτεροι αν δεν τα κανουν εχασαν και αυτους που εχουν
Printable View
δεν βρηκες πριν 4 μηνες το εχεις κανει θεμα τπ αστο δεν συνεχιζω, οταν με το καλο ανοιξει νημα με pes 2015 θα ποσταρω κ εκει αυτα που περιμενω/νουμε οι περισσοτεροι αν δεν τα κανουν εχασαν και αυτους που εχουν
Δεν μπορεσαν να αντεπεξελθουν γιατι αποφασισαν να χρησιμοποιησουν νεα μηχανη. Επρεπε να δημιουργησουν τα παντα απο την αρχη. Για το επομενο εχουν μια βαση πανω στην οποια θα δουλεψουν οποτε δεν πιστευω να δουμε τις αθλιοτητες του πρωτου μηνα
Ειναι φανερο οτι προσπαθησαν να μειωσουν το κοστος παραγωγης οσο το δυνατον περισσοτερο πχ δεν υπαρχει ο Ροναλντο στο εξωφφυλο, λιγοτερες licensed ομαδες, λιγοτερα licensed γηπεδα, φτωχο soudtrack κλπ. Πραγματα που δεν εχουν ουσιαστικο αντικτυπο στο gameplay αλλα ανεβαζουν το κοστος παραγωγης
οταν μειωνεις το κοστος παραγωγης και βγαζεις ενα απαραδεκτο προιον,τοτε και οι πελατες σου σε αφηνουν και πανε αλλου.
μειωσαν το κοστος παραγωγης αλλα η τιμη με online pass εμεινε η ιδια αντιθετα στο fifa η τιμη εμεινε η ιδια ΑΛΛΑ χωρις online pass.
Εγω πουλησα το προ μετα απο 2 βδομαδες και εχασα 20€ (και ας ειχα online pass, να ειναι καλα ο Gazof) και το πουλησα γιατι επι 2 βδομαδες online ηταν UNPLAYABLΕ, με μεταγγραφες που εκαναν 2 μηνες να μπουν και δεν συμμαζευεται ενω η αντιπαλη μερια μου ειχε ενα σχεδον αψοξο online με ολα τα παρελκομενα μεσα.
Ε λοιπον απο φετος θα το σκεφτω 2 φορες πριν αγορασω προ-φιφα και ηδη ειμαι 55%-45% υπερ του φιφα
tulaxiston den su zitisan na plirosis alo ena pexnidi gia world cup. vale ke to pay to win ke exis ena paketo pu simferi trela. lol!
1. aparadekta, ine ta pay to win pexnidia
2. opos ipe o alex, miosan to kostos paragogis plironontas ligotera gia adies ke diafimisis. profanos ke i paragogi kostise poli perisotero sto pro apo oti sto fifa fetos afu ine nea maxani eno to fifa ine copy/tuning tu persinu
prospathiste na min ekfrazeste ipervolika giati xanete opiodipote ixnos sovarotitas tu sxoliu sas
ke fisika ena thanks tu pari se alo ena akiro post. den ftani pu den boris na kanis ena ustiastiko sxolio. den boris na katalavis pia ine ta anusia sxolia pu ine astio na kanis thanks
γιατι να ΠΡΕΠΕΙ να παρω το world cup 1ον ειναι μονο το παγκοσμιο και 2ον τις ομαδες τις εχω κανονικα και εγω στο fifa 14 και τις περισσοτερες licenced με ολα τα ονοματα κομπλε οχι οτι να ναι!
πως το ειπαμε το dlc της konami που θελει και 10€ world cup κατι...χμμμμμ με μονο βραζιλια μεσα απο οτι βλεπω ως καινουργια licence ενδιαφερον...χχμμμμμ
βαλε και το no pay no σωστα στατιστικα με τον νερουλα τον giovinco 89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εχουμε ενα ωραιο παιχνιδι που βγηκε δωρεαν στο ps+!
molis bike o nerulas o giovinco xthes evale goal i juventus
kolise i velona. to mono su epixirima gia na epileksis fifa ine i fantasiosi su oti exi ta telia stastika. paso, lol
Πραγματικά αν κάποιος θέλει να διαβάσει κάτι για το προ εδω πέρα, θα απογοητευτεί πλήρως...
ναι αλλα στο φιφα ειναι εντος εδω και 2 βδομαδες ενω στο προ δεν εχει real 11αδες...βεβαια ξερω μειωση κοστους παραγωγης!
μιχαλη τι ακριβως θελεις να μαθεις για το προ? τα patch βγηκανε, το παιχνιδι υπαρχει δωρεαν αρα πλεον εχει δοκιμαστει απο ολους, για το νεο προ ακομα νεα δεν εχουμε αρα τι ακριβως περιμενεις να μαθεις ως πληροφοριες απο αυτο εδω το thread?
Το εδωσε τσαμπα το Plus και το παρατησα(παρ'ολο που δεν πηρα φετος fifa).
Εχει μεν καποια δυνατα στοιχεια η νεα μηχανη για αρχη ,αλλα δεν παιζεται to παιχνιδι κατ'εμε.Ειναι πολυ κουραστικο και σπαστικο.Ειδικα στο manual(που δεν ειναι manual ουσιαστικα).
Djpar για το νεο pes υπαρχει thread.Ελαχιστες πληροφοριες προς το παρον.
Προσωπικα τιποτα μιας και εχω την άποψη μου τα τελευταία χρονια για το προ.
Το δοκιμάζω καθε χρονο και δεν με ικανοποιεί και το φιφα φέτος αν δεν είχα το ps4 δεν θα το έπαιρνα μιας και στο ps3 δεν ειδα τρελές διαφορες.
Του χρόνου που θα βγει στο 4 ελπίζω να τα παει καλα το προ άσχετα αν θα το προτιμήσω ή οχι.
Οταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Μετα το fifa και την ελευθερια που σου δινει μου ειναι αδυνατον να συμβιβαστω με assisted.
Το pro ειναι λιγο manual και παλι δεν το κανει καλα, γιατι ας πουμε επιλεγει παιχτη στις πασες.Αλλου πεταω την μπαλα και αλλου παει.
Οσο και αν προσπαθησα με ξενερωνει το gameplay του οπως ειναι σημερα.
Επισης τα σουτ δεν μου αρεσουν.
Τα θετικα τα εχω γραψει παραπανω.Η βασικη κινηση ειναι σε καλο δρομο.Οπως και τα γραφικα στο ps4 με αυτην την μηχανη πιστευω οτι θα δειχνουν σχεδον φωτορεαλιστικα(οπως πρεπει να ειναι σε ενα τετοιο παιχνιδι)
Επιβαλεται να σου δωσουν την απολυτη ελευθερια στο ps4 ,ειδικα με το νεο χειριστηριο.Αλλιως δεν θα αγοραστει.
paso. full manual den pezo sixna. varieme na psaxno kosmo pu tha pezi full manual. ektos autu theoro kako gia ta podosferakia auto to violi me to manual pu arxise apo to fifa. ta anelisa se paliotera post to giati
και εγω φιφα παιζω semi assisted ή assisted, αν επαιζα manual θα επαιζα και κανονικη μπαλα στον ολυμπιακο...
Δν ειναι ακριβως ετσι.
Δεν θελει πολυ για να μαθεις manual , ασε που αν μαθεις μια φορα, στα επομενα 1000 fifa θα ξερεις να παιζεις manual.
Ηταν το επομενο βημα στα ποδοσφαιρακια.Αν το pes δεν ακολουθησει σωστα , θα μεινει πολυ πισω.
Για μενα το fifa χωρις στο assisted ειναι στο 7/10 max.
diafono katheta ke gia polus logus pu exo ksanapi. afu i pliopsifia tu kosmu den to matheni den me niazi na to matho ke ego. eukola i diskola. to podosferaki den to pernis gia na pezis me ligus ala me polus. ine prosopiko gusto sas. ala asimanto gia tin pliopsifia
itan to epomeno vima... piso
simfono oti to fifa sti mesi rithmisi stis pases ine xirotero apo to pro
Η πλειοψηφία θέλει FIFA αλλα δεν κανουμε οτι θέλουν οι πολλοί
Η πλειοψηφία θέλει assisted οποτε έτσι πρεπει να παίζουμε γιατι τα ποδοσφαιράκια ειναι να παιζεις με τους πολλούς..(ποτε παίρνεις το FIFA είπαμε;;)
omos i pliopsifia pu den tis aresi na tin pianun koroido, boikotari pay to win / microtransactions taktikes ;)
1-2 strava na min ixe to fifa tha xa girisi ke ego. mu lipi ke to 2v2 online(apo 2 konsoles). ine to mode pu pezo 99% opote. praktika den diname! :)
Απο οτι φαίνεται γουστάρεις πολύ το Fifa!!!Απλα έχεις κολλήσει στο "pay 2 win".. Μην ανησυχείς..Οι υπέυθυνοι της ΕΑ ειπάνε οτι αν ο georgios ασχοληθεί με το Fifa θα του κάνουμε δωρο τον Cristiano Ronaldo Και τον Messi...