http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=11312
Printable View
Μα και βέβαια πήρα το ok του γιατρού πρώτα (μετά από το μήνυμα που βάλανε να βγάζει στο ps3 πάντα τον ρωτάω) και εκεί που ήμουν μες την τρελή χαρά και είχα πιάσει το "κάααααροτσερη κάαααααροτσερη άααααασ'το καμουτσίκι απ'το χέριιιιιιι" μπαίνουμε στο χωριό και τσουπ κολλάει και μένω με το.......ds3 στο χέρι αλλά η μεγάλη ξενέρα ήταν ότι έπρεπε να σηκωθώ και από τον καναπέ για reset......εκεί πέθανα.
Πάντως μετά που είχα πάλι όρεξη για περιπέτεια το ξανάβαλα έπαιξα.....και μισή ώρα....μη σου πω 35' και γίνω υπερβολικός μισή ώρα σίγουρα.:a049::e040fdd:
Νικο.... βαζω στοιχημα οτι εισαι σε λαθος θρεντ....!!
Και όμως παίζω και rpg και όμως το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα......κάτι σου είπα ε;;;;:P
Fallout: New Vegas developer explains Skyrim PS3 problems
http://n4g.com/news/898970/fallout-n...rim-lag-issues
kerasaki stin turta. akoma ke an vgalume ok to main game sto dlc den mas vlepo kala. ego isos to paro se pc otan pesi
pantos auto itan to teliotiko xtipima sto PS3. otan ta multi isterun toso. ke ta tis rockstar pu anefere enas filos den pane piso me tholura ke i kaki analisi. ke ta assasins me to tearing. an prosthesume se auta ke ta maps sto cod to multi ine xamena
diladi mono ta exclusive? ke ti exun na dosun ta exclusive? mono grafika ke auta se linear pexnidia. se olus tus alus tomeis den ine kati idietero
ego sinexizo na stirizo ps3 epidi exi dorean online ke diskakia kaliteris piotitas. ta pramata ine poli asxima omos. pano plisiasan oi polisis konsolon...
Που σημαινει ακριβως αυτο που λεγαμε. Το ηξεραν ευθυς εξαρχης οτι φτιαχουν ενα παιχνιδι broken με ημερομηνια ληξης στην ουσια και οι καφροι δεν εδωσαν δεκαρα τσακιστη. Αρπαξανε τα λεφτακια τους και τωρα κανουν τους κινεζους.
Εγω τελικα καταληγω στο εξης το οποιο διαβασα και στα επισημα φορουμ της Bethesda απο ενα παλικαρι και συμφωνω 100% με αυτον.
Bethesda are great game designers but pathetic game programmers.
Η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο. Μας επιασαν κοροιδα, το παραδεχονται στην ουσια με το παραπνω μηνυμα του developer και σιγουρα καποιοι θα εξακολουθουν να δικαιολογουν/προστατευουν την Bethesda. Μας αξιζει λοιπον, καλα να παθουμε.
Διαφωνω georgie παρα πολυ με τη γενικευση.Τα exclusives ειναι αυτο που παει μια γενια ενα βημα παραπερα.Οταν το ΧΒΟΧ μας εδωσε το απολυτο μηδεν σε αυτον τον τομεα, η Sony φροντισε να μας δωσει πολλες κατηγοριες παιχνιδιων που δεν θα τα βλεπαμε στον αιωνα τον απαντα. Το σοβαρο προβλημα ειναι η μη προστασια της κονσόλας απο τους τριτους.Οπως η M$ εβαλε καπελο σε οποιον εφτιαχνε παιχνιδια με παραπανω dvd's ετσι και η Sony επρεπε να απαιτησει ιση μεταχειρηση στα multiplatform.Δεν ειναι καμμια μικρη εταιρεια...εχει τεραστια δυναμη και η Sony και πλεον οι πωλησεις ειναι παρα πολυ κοντα.Ειχε ατυχιες σε αυτη τη γενια αρκετες π.χ επιθεση στο psn.Αλλα αυτο το trailer "for Michael" που ειχε βγαλει το καλοκαιρι δεν το στηριξε στην πραξη. ΔΥστυχως.
Και να πω και κατι ακομα (χωρις να εχω ψαξει αν οντως υπαρχει τετοιο στατιστικο).Εχω την αισθηση οτι η βαση χρηστων του playstation ειναι μεγαλοι σε ηλικια παικτες.Ειναι πιο απαιτητικοι και δυσκολα τους κρατας ικανοποιημενους με ενα fps.Αν στο ΧΒΟΧ ειχαν exclusive της ποιοτητας του Killzone θα πουλαγε 40 φορες περισσοτερο. Τελοσπαντων, θεωρω οτι ρισκαρε η Sony σε αυτη τη γενια, εριξε την ποιοτητα στην κονσόλα της (κατι που δεν μας ειχε συνηθισει με το ps2) και εδωσε ολη τη δυναμη της στα exclusives. Εμενα με αποζημιωσε κατα 50%. Επαιξα το GT5 για 1 χρονο και πραγματικα ηταν απο τους λογους που αγορασα ps3 και δεν το μετανιωσα.Επαιξα και Metal Gear, ενα παιχνιδι που δεν θα μπορουσα να παιξω αλλου.Με αυτα τα 2 χορτασα αλλα δεν "εσκασα" που λεμε.Θελω κιαλλο. Ε , ηρθε τωρα το Skyrim να εκλεινε ιδανικα για εμενα τη γενια και ομως....πεθανε η κονσόλα.Εριξε πολυ την ποιοτητα δυστυχως.
Πολυ καλα τα αρθρα που εβαλε ο messi και ο Valkyre στην προηγουμενη σελιδα για τα προβληματα της PS3 εκδοσης. Eξηγουνται τα προβληματα που προκυπτουν, πως και γιατι και φαινονται και τα συμπτωματα σε video.
Τελικα η θεωρια των πολλων αντικειμενων και τα θεματα χαμηλης μνημης RAM της κονσολας βγαινει αληθινη, αφου το λεει και developer του Fallout New Vegas. Θα ηταν αδυνατον να αλλαζαν την μηχανη τωρα στο τελος, δεν ειχαν τον χρονο και θα επρεπε να σχεδιαστουν ολα παλι απο την αρχη για να δουλευει καλυτερα στο PS3 μεν, αλλα μεγαλο το ρισκο δε εκτος απο την πολυ δουλεια, οπου μετα μπορει να υπηρχε και η πιθανοτητα να μην τρεχει σωστα στις αλλες πλατφορμες. Αυτοι ειδαν οτι η υπαρχουσα μηχανη ετρεχε καλα στο 360 και το PC και αρκεστηκαν, ενω γνωριζαν ομως τα θεματα του PS3, απο το Fallout NV. Παντως δεν γινεται να φτιαξουν το προβλημα τελειως με patch, αλλα μονο να το περιορισουν καπως, αφου και παλι αναφερεται οτι σε μερικες τοποθεσιες θα εχει λοξυγγα.
Παντως εγω 256 απο εδω 256 απο εκει, μια χαρα το ευχαριστιεμαι το παιχνιδακι. Ειναι απιστευτα καλο, δεν μου εχει κανει το παραμικρο, δεν ξερω αργοτερα και οταν βγει DLC πως θα ειναι και αν θα σερνεται, παντως μεχρι τωρα δεν με αποσχολει το θεμα και παιζω μια χαρα. Μου δινουν θαρρος και οσοι εχουν παιξει πολλες ωρες, πανω απο 100 και συνεχιζουν να παιζουν κανονικα. Ενας φιλος εχει πανω απο 200 ωρες και δεν εχει προβλημα. Αμα το αφησεις λιγο λεει, συνερχετε, δεν χρειαζεται να κανεις restart παντα οταν αρχιζει να πεφτει το framerate.
tha simfoniso me tis monadikes fotines ekseresis. metal gear/dark souls. ke autoi i titloi girisan se multi pleon.
to ps2 ixe poli kaliteri piotita ke posotita sta exclusive tu. stin torini genia ta exclusive tis sony mu edinan tin esthisi oti vgenan viastika na prolavun tin agora ke na diafimusn apla to 1080p to 3D ke to blu ray
ΒΑσικα αν και offtopic και περαν του θεματος Skyrim, το PS3 βρισκεται στην καλυτερη περιοδο του αντικειμενικα και βαση των αριθμων.
Τα multiplatform ειναι πλεον 8 στα 10 στα ιδια ακριβως επιπεδα ποιοτητας με του 360 και αρκετα απο αυτα μαλιστα αρκετα καλυτερα. Η Bethesda προφανως ειναι ακομα τεχνολογικα στο 2006 οσον αφορα τις γνωσεις της με το PS3. Μην κοιταμε το Skyrim και ξαφνικα βγαλαμε συμπερασμα συνολικο.
Να αναφερω, μερικα μονο, τρανταχτα φετινα multiplatformτα οποια ειναι οχι απλα καλυτερα, πολυ καλυτερα απο το 360:
Portal 2 (μεγαλυτερη αναλυση στο PS3 καλυτερα, textures, καθαροτερη εικονα, καλυτερο framerate, steam, cross platform multiplayer)
Battlefield 3 (πιο πολλα post processing effects στο PS3, καλυτερο framerate, λιγοτερο loading καλυτερο ΑΑ)
L.A. Noire (καλυτερο framerate, καλυτερη εικονα, λιγακι βελτιωμενα textures) *Και ειναι open world
Assassins Creed Reveleations (πιο καθαρη εικονα στο PS3) *Και ειναι open world
Saints Row the Third (μεγαλες διαφορες παντου, το 360 εχει ενα απο τα πιο αθλια screen tearing ever ενω το PS3 καθολου και εχει και καλυτερο ΑΑ) *Και ειναι open world
Deus Ex Human Revolution, Rage και αρκετα αλλα, επισης ηταν καλυτερα στο PS3, απλα αναφερω τιτλους κραχτες οπως ειπα οχι ακυρα games.
To oτi το Skyrim, ενας πολυ σημαντικος τιτλος βγηκε σκατα εντελως δεν εχει να πει τιποτα παραπανω απο το οτι η εταιρεια αναπτυξης (αλλα και η Σονυ) δεν φροντισαν να μην γινει αυτο το πραγμα. Η Bethesda δεν εδωσε δεκαρα παρολο που ηξερε οτι "δεν της κανει το hardware του PS3" αλλα παρολαυτα το εβγαλε το παιχνιδι...πολυ θρασος. Και γελαω οταν ακουω να λενε οτι το προβλημα ειναι το hardware και οτι δεν μπορουσαν να κανουν κατι, επειδη επρεπε να αλλαξουν τα παντα... τι παει να πει αυτο???
Να τα αλλαξετε ολα ρε καραγκιοζηδες, 5 χρονια ειχατε, με την κωλομηχανη γραφικων σας, να τα αλλαξετε ολα και να δουλευει το παιχνιδι οπως πρεπει, αλλιως μην το βγαλετε καθολου. Μωρε ας εδιναν τον κωδικα στην Naughty Dog... ας τον εδιναν για μια εβδομαδα μονο.... θα σου ελεγα εγω τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει η RAM...
Τεσπα το PS3 ειναι στην καλυτερη φαση του. Εχει πουλησει περισσοτερο απο καθε κονσολα φετος, τα multiplatform στο συνολο τους ειναι εφαμιλλα ή και καλυτερα απο το 360, εχει ενα καρο exclusives και ανακοινωνει συνεχως νεα, ενω ο ανταγωνισμος εχει στερεψει, οποτε η καταστροφολογια πασης φυσεως δεν υφισταται/στηριζεται σε κανενα επιπεδο.
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ val!!!
Γιατι να επιτρεψει η Sony να κυκλοφορησει στην κονσόλα της αυτο το φιασκο?Ποιος θα απαντησει?
Θα το ξαναπω το επιχειρημα διοτι ειναι παρα πολυ σημαντικό.
Πας στο καταστημα με ηλεκτρονικά και βλεπεις την εξης ταξινομηση:
PS3 και τα παιχνιδια του.XBOX και τα παιχνιδια του.Wii και τα παιχνιδια του κ.ο.κ
Σε κανενα καταστημα δεν ειδα: Bethesda και τα παιχνιδια της.ND και τα παιχνιδια της.EA και τα παιχνιδια της κ.ο.κ. Πρωτα μπαινει η μαρκα της κονσόλας και μετα ολα τα άλλα.Εγω δεν στηριχτηκα σε καμμια Bethesda να παρω PS3 (το οποιο ειναι ελλαττωματικό και χαλαει θες δεν θες).Ηξερα οτι η Sony ειναι τουμπανο (απο εποχες PS1-PS2) πηγα και πηρα PS3.Μετα δλδ τι πρεπει να κανω?Να ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ να δω ποιο παιχνιδι τρεχει καλα στην κονσόλα μου?
Λοιπον Majere εσυ στειλε επιστολη στην Σονυ κι εγω στην Bethesda. :)
@Ρείστλιν: Αν και είναι λίγο off topic η συζήτηση θέλω να αναφερθώ σε αυτό που αναφέρεις οτι χαλάει το PS3. Όλες οι συσκευές αργά η γρήγορα χαλάνε (δεν υπάρχει εξαίρεση). Το PS3 γιατί να είναι η συσκευή που δεν χαλάει; Τουλάχιστον (συνήθως) αργεί να χαλάσει. Και εμένα το br drive στο πρώτο μου ps3 τα φτυσε, αλλά τα έφτυσε μετά απο 2+ χρόνια ΣΥΝΕΧΟΥΣ gaming (υπερβολικού gaming θα έλεγα :P). Πάλι καλά που κράτησε και τόσο λέω να πω την αλήθεια... Ειδικά τα Drives έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει σε καμμία συσκευή. Το YLOD είναι άλλο θέμα βέβαια...
Όσον αφορά αυτό που λες οτι η Sony θα έπρεπε να μην επιτρέψει να κυκλοφορήσει το skyrim σε αυτή την κατάσταση θα συμφωνήσω.
BTW ακρως σημαντικο και γι αυτο ξεχωριστο ποστ!
Ολοι πηγαιντε στο λινκ που δινω στο παρακατω quote. Ειναι απο τα φορουμ της Bethesda. Ενα παλικαρι το εδωσε για να κανετε register την κοπια σας και σας μενει μονο ΜΙΑ εβδομαδα, οσοι το αγορασατε day 1, μεχρι να ληξουν και τα οποια δικαιωματα σας. Η Bethesda μαλλον σκοπιμα καθυστερει να δηλωσει οτιδηποτε επισημα και ενας απο τους λογους ισως ειναι αυτος.
Ολοι να κανετε register την κοπια σας γιατι μετα εχετε δικαιωματα εγγυηση 90 ημερων.
by LizTaylorsGhost
Quote:
With the recent information coming to light from a former person who worked on New Vegas about the inherent problems with the engine and speculation that the exact same crushing flaw is present in the new one you need to register your warranty ASAP. The game launched on 11-11-11 and if you bought it at launch you have a week left until the 30 day grace period expires and you lose rights to coverage under their extended 90 warranty. This is printed in the back of all Skyrim game manuals.
Registration link: Here
With delays and minimal feedback from Bethesda itself it seems as if they are hoping that they can lull people into forgetting to do this. Don't let them trick you by making you complacent and forgetting to fill out the reg required for warranty coverage. Don't let them win. They screwed us with this game, don't let them do it again by taking away your legal right to coverage for 90 days.
^^Αυτό val τι είναι δεν κατάλαβα...και εγώ day one το πήρα αλλα δεν το ξεκίνησα ακόμα λόγο με αυτά που ακούω περιμένω να διορθωθεί το πρόβλημα..αν δεν το κάνω register τι θα γίνει?
Χανεις καποια δικαιωματα της εγγυησης και επιστροφης μεσα σε 90 μερες απο οτι καταλαβα.
Παιδιά και εγώ συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα: "δεν έπρεπε η ΣΟΝΥ να επιτρέψει να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι σε τέτοια κατάσταση."
...............ΝΑΙ, η ΣΟΝΥ έπρεπε να φυλάγεται λίγο από την bethsoft μετά από fallout 3/NV αλλά ΤΙ? Πως θα ήξερε η ΣΟΝΥ αν είναι έτοιμο το παιχνίδι? Τι, να βάλει δικό της QA team να το εξετάσει? λολ. Ή έχετε την εντύπωση πως ΑΝ υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των 2 εταιριών πριν το launch του τίτλου η bethesda θα τους έλεγε κάτι διαφορετικό από "Ναι, ναι, το παιχνίδι είναι έτοιμο" ....... "αν υπάρχουν μικροπροβληματάκια δεν είναι τίποτα που δεν διορθώνεται με ένα μικρο-patch την πρώτη μέρα".
Don't get me wrong, δεν δίνω το αλάθητο στη sony αλλά στην προκειμένη περίπτωση όλη αυτή η απάτη και η κοροϊδία είναι στην πλάτη της κυρίας bethsoft.
Έχει κάνει και η sony τρανταχτές μαλακίες που μας γάμησαν, αλλά εδώ δεν είναι το μέρος να εξιστορούμε το πως χαλούσαν τα ps3, το πως μας αφαίρεσαν το other OS, το backwards compatibility, το game sharing κ.α.
Μηπως να τα πηγαινες απο το ποστ 1276 και μετα στο thread Ανακατασκευασμενο PS3; Εκτος απο το post του Zeichef. Αλλα και εδω να τα αφησεις, τι να λεμε θα χαλασει το PS3 τι θα κολλησει το Skyrim, το ιδιο ειναι. :argue:
H αντιμετωπιση φαινεται η ιδια και στις δυο περιπτωσεις.
Το Skyrim οσοι το εχετε για PS3, παιχτε το τι περιμενε; :a052: Εκτος και αν θελετε να το αλλαξετε και δεν θελετε να το ανοιξετε. Δηλαδη μην βασιζεστε μονο σε αυτα που γραφονται, καντε την δοκιμη και απο μονοι σας. Ξερω οτι τωρα αυτοματως ειναι σαν να υποστηριζω την bethesda για τα 50 ευρω δωσατε. Δεν θελω να το κανω αυτο, απλα δεν τρεχει και τιποτα για μενα, τοσο πολυ πια ωστε να τρομαζεις να παιξεις.