Θα βγει το one plus two αλλα φήμες λένε πως θα ξεφύγει απο μπάτζετ κινητό και παει σε λιγο πιο ακριβή κατηγορία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Θα βγει το one plus two αλλα φήμες λένε πως θα ξεφύγει απο μπάτζετ κινητό και παει σε λιγο πιο ακριβή κατηγορία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεγαλο ατου του 1+1, ειναι η χαμηλη τιμη (για τα specs που εχει) και η CM που φοραει. Πουλησε καλα (οσο καλα μπορει να πουλησε με την μεθοδο των invites) και λογω ελειψη ανταγωνισμου σε αυτη την τιμη. Διαβαζω πολλους (ειδικα σε ξενα fora) οπου γνωριζοντας το μεγεθος (και αργοτερα την τιμη) του Nexus 6, πηγαν στο 1+1 οπου λογω specs+τιμη+CM, ειχαν ενα σχεδον Nexus στα χερια τους.
Αν το 1+2 βγει ακριβοτερο (διαβαζω οτι σκεφτονται και την χρηση μεταλου στο σωμα) και συγχρονως η Google γυρισει στις παλιες καλες εποχες (του N4+N5, απο αποψη νορμαλ μεγεθους-specs-τιμης), θα τα βρει σκουρα το 1+2.
Sony to release Android 5.0 Lollipop for Xperia Z series only
Και μετα αναρωτιουνται γιατι εχουν χαμηλες πωλησεις. Ενα Z3 δεν μπορει να φερει την ανοιξη. Ειναι απλα ξεφτιλα, κινητα που δεν εχουν κλεισει χρονο, να μην παρουν ουτε 1 update (Sony Xperia M2 Aqua - Sony Xperia T2 Ultra.
Σχετικά πάντως με το ONE PLUS one επειδή το έχω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν μπορώ να πω πως είναι φανταστικό. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ από ταχύτητα είναι απίστευτο και η κατανάλωση του σε μπαταρία δίνει απλώς ρέστα.
Μείον του το μέγεθος του που είναι λίγο παντόφλα :)
Από roms αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί έχει πιο πολλές από τα nexus.
Τέλος του μήνα λογικά παίρνει και επίσημα την lollipop 5.1
Το one plus two που θα βγει λένε πως θα είναι πιο ακριβό αρκετά σε σχέση με το one αλλά πιο φθηνό σε σχέση με τα top end των άλλων εταιρειών.
Εμένα το 64gb μου είχε κοστίσει 310€ όταν το πήρα και δεν βλέπω να το αλλάξω σύντομα :)
Eιλικρινα εαν απο το ποστ μου δεν καταφερες να καταλαβεις τον λογο για τον οποιο αναφερθηκα στις λεξεις αυτες, λυπαμαι αλλα μαλλον εσυ τρολαρεις.
Εξηγησα περα για περα αναλυτικα που και πως αναφερεται το "ηθος" και "αξιοπρεπεια" και δεν μου αρεσει να βλεπς οτι μετα απο αυτην την επεξηγηση βγηκες να με αποκαλεσεις τρολ.
Τουλαχιστον σεβασμος της προσωπικης αποψης του καθενος το πως βλεπει τα πραγματα... κι εγω προσωπικα χρησιμοποιω παντα ζυγαρια και οταν μια εταιρεια με αποκαλει συνεχως προβατο/ηλιθιο/βλακα, για να παει μετα να κοπιαρει εντελως αυτο το οποιο κοροιδευε, θα μου επιτρεψεις να μπορω να διαχωρησω την ξεφτυλα της σαν εταιρεια και να μπορω να πω "αν η Apple εχει αξιοπρεπεια -100, η Samsung εχει αξιοπρεπεια -1000". Ελπιζω να σε καλυψα και να μην ειμαι ακομα τρολ. Αν παλι δεν καταλαβαινεις την διαφορα οκ τουλαχιστον κρατα το.
http://bits.blogs.nytimes.com/2014/1...actories/?_r=0
δεν ειναι κατι προσωπικο Δημητρη, απλως ηθελα να κραξω τις εταιρειες τις ιδιες. Αν σε εθιξα ειλικρινα συγγνωμη. Απλως δεν μπορω να βαλω καν στην ιδια προταση τις λεξεις ηθος και αξιοπρεπεια με τις εν λογω εταιρειες. Πιστευω κανεις δεν μπορει να το κανει. Εννοειται πως εχω καταλαβει τι εννοεις με την επιθετικη καμπανια της Σαμσουνγκ, συμφωνω οτι της βγηκε μπουμερανγκ γιατι κανει αυτα που εκραζε, αλλα ετσι ειναι το μαρκετινγκ και υπαρχουν απειρα παραδειγματα - > απλως δες Πεπσι-Κοκα κολα κλπ.
Οκ Νικ νο προμπλεμ κι εγω ισως το πηρα πιο στραβα απο οτι επρεπε. Απλα ειδα το τρολ και κολησα.
Δεν ειναι θεμα εαν υπαρχουν απειρα παραδειγματα ή οχι ξαναλεω. Εφοσον εχω την επιλογη για κατι λιγοτερο -κατα την γνωμη μου- προσβλητικο απο κατι αλλο, παντα θα το προτιμησω.
Για τον ιδιο λογο δεν ειπαμε οτι δεν αγοραζουμε το Assassins Creed Unity? Μηπως τα παιχνιδια που τελικα αγοραζουμε απο αλλες εταιρειες ειναι απο εταιρειες φουλ ηθικες? Οχι φυσικα. Ομως οπως με ολα ετσι και η αξιοπρεπεια και το ηθος ειναι πραγματα υπολογισιμα και μετρησιμα.
Δεν λεω οτι εγω παντα κρινω σωστα. πολυ πιθανο να εχω (και εχω) κανει λαθος επιλογες. Ομως στην συγκεκριμενη φαση η καμπανια της Samsung για εμενα δεν αποκαλειται "¨επιθετικη". Ειναι πολυ χειροτερο απο απλα "επιθετικη". Και αυτο γιατι ευθεως προσβαλλει εμενα επειδη δεν ειμαι (και ουτε προκειται να γινω και ας μου εχουν δωσει S3 στην δουλεια) πελατης τους. Η apple (και οχι μονο η apple, οι περισσοτερες εταιρειες εκει εξω) εστω και απο αυτην την σκοπια δεν ακολουθει τετοιες τακτικες. Nα φανταστεις σκεφτομαι να ζητησω απο την δουλεια (εαν δεν εχουν καποιο συμβολαιο με Samsung) να μου δωσουν HTC ή Nexus στην επομενη παρτιδα.
YΓ: για τα working conditions ειναι γενικα γαμησε τα απο καθε εταιρεια συμφεροντων που χρησιμοποιει την Κινα. Σηκωνει μεγαλη κουβεντα ναι φυσικα και ειναι ντροπη, αλλα πρωτη και καλυτερη ευθυνεται η ιδια η Κινα που εκμεταλλευεται τους πολιτες της. Τα αρθρα ειναι απειρα για οτι εταιρεια και αν ψαξεις.
http://www.cnet.com/news/samsung-sup...watchdog-says/
http://www.businessinsider.com/samsu...itions-2012-11
Asus releases the Zenfone 2, slaps sub-$300 price tag on the 4 GB RAM model
- ZE551ML (5.5″, 1080p display, 4GB RAM, 32GB) – 8990 NT$ (~US $285)
- ZE551ML (5.5″, 1080p display, 2GB RAM, 32GB) – 6990 NT$ (~US $221)
- ZE550ML (5.5″, 720p display, 2GB RAM, 16GB) – 5990 NT$ (~US $190)
- ZE550CL (5″, 720p display, 2GB RAM, 16GB) – 4990 NT$ (~US $158)
Αυτες ειναι οι τιμες για Taiwan χωρις συμβολαιο κτλ. Αν το πρωτο ερθει συντομα στην Ευρωπη (και οχι μετα απο 6 μηνες) στην τιμη γυρω στα 350 ευρω, θα σαρωσει τα παντα.
Starting today, users in Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Ireland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Poland, Romania, Slovakia, and Slovenia will be able to purchase both the Silk White 16GB or Sandstone Black 64GB One along with our complete range of accessories right to their door. In line with our other markets, users can buy the One during our 24 hour open sales every Tuesday or with an invite.
- The 16GB One will be available for EUR 269/ CZK 8089/ HUF 94199/ PLN 1299.
- The 64GB One will be available for EUR 299/ CZK 8989/ HUF 104999/ PLN 1449.
https://oneplus.net/gr/one
Σκεφτόμουν να πάω καρφί για το S5, αφού μετά απο καιρό με το S4 ήμουν υπερευχαριστημένος. Αλλα με όλα αυτά που ακούω για το Oneplus One αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά..
Τι παίζει μ'αυτό? Το παραγγέλνεις και σου το στέλνουν με δέμα?
Αν είσαι υπερευχαριστημένος με το s4 ίσως το 1+1 να μη το ευχαριστηθείς κ τόσο! Εκτός ότι είναι τεράστιο, είναι πιο καθαρό αντροιντ κ από τα νεξους + απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που θέλουν να το πειράζουν συνέχεια...Είχα κ εγώ το s4 κ πριν λίγο καιρό πήρα το g3. Η καλύτερη επιλογή σε κινητό που έχω κάνει ever. Για τσεκαρε το!
Αντε να ξεκινησουν τα φλασαρισματα:D
Φωτη, για να παραγγειλεις το 1+1, υπαρχουν 2 τροποι. Ειτε καθε Τριτη (χωρις invite) ειτε τις υπολοιπες μερες με invite που βρισκεις πλεον ευκολα. Θα πρεπει καποιος να σου στειλει το invite.
Μετα το βαζεις στο καλαθι και εχεις 2 επιλογες αποστολης, με 4 ευρω απλο ταχυδρομειο και 27 ευρω courier. Αν δεν κανω λαθος, το στελνουν απο ευρωπαικη αποθηκη οποτε και το απλο ταχυδρομειο να επιλεξεις, πανω απο 4-5 μερες δεν νομιζω να κανει.
@muku εχει το 1+1 οποτε θα σου πει 2-3 πραγματα:)
Παντως 300 ευρω για την 64GB εκδοση, ειναι πολυ καλα.
Edit: Out of stock...ειναι για τα πανηγυρια οι τυποι...
Κωστα εχεις δοκιμασει καθολου τα NFC tags?
Τα ειχα δοκιμασει ενα φεγγαρι. Ειχα το Xperia Sole και ειχε μεσα στο πακετο 2 tags. Ενταξει επαιξα λιγο στην αρχη αλλα μετα δεν ασχοληθηκα. Ηταν και η αρχη τοτε και δεν υπηρχαν καλες εφαρμογες. Τωρα λογικα θα βρεις μπολικες στο Play Store.
S5 δεν θα έπαιρνα λόγω 2gb ram. Ή G3 32gb ή 1+1. Eίναι και τα 2 εξίσου καλές επιλογές και σχετικά future proof. Πιο καθαρό android από Nexus δεν έχει. Έχει Cyanogenmod αλλά φυσικά είναι πεντακάθαρο από το bloatware που σου βάζει η LG και η Samsung οπότε είναι πιο smooth. Συγκριτικά με το G3 έχει λίγο χειρότερη κάμερα, χαμηλότερη ανάλυση στην οθόνη και είναι και λίγο πιο κουμούτσα. Από την άλλη είναι πιο γρήγορο και έχει καλύτερη αυτονομία και είναι φθηνότερο. Αν διάλεγα ξανά ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα έπαιρνα G3 γιατί μου αρέσει περισσότερο. Όταν πήρα το Oneplus One ο λόγος που το πήρα ήταν επειδή το G3 δεν είχε σχεδόν κανένα custom rom ενώ το 1+1 είχε ήδη lollipop έστω και πειραματικά. Αυτή τη στιγμή βέβαια το G3 έχει πλήθος custom roms και το 1+1 δεν έχει ακόμα Official Lollipop. Βέβαια το CM12 σε nightlies είναι εντελώς stable στο 1+1. Το έχω έτσι από πριν τα Χριστούγεννα. Διαλέγεις και παίρνεις, ό,τι και να αποφασίσεις θα είσαι ευχαριστημένος πάντως γιατί και τα 2 κινητάρες είναι.
Εδώ που τα λέμε γιατί δεν περιμένεις για το καινούριο Oneplus να δεις σε τι τιμή θα παίζει? Ή γενικά για κανένα καινούριο κινέζο? Το Oneplus One κλείνει 1 χρόνο σε λίγο. Όταν είχε βγει έσπερνε σίγουρα αλλά πλέον παλιώνει...
Το νεο One Plus εχουν πει προς Σεπτεμβριο. Ετσι οπως πανε αυτοι, θα φτασει 2016 και θα ψαχνουμε invites για να το αγορασουμε:ice:
Γραψτε λαθος ειναι αποσπωμενη η μπαταρια του S6 :hysterical:
http://www.unboxholics.com/news/tech...-tou-galaxy-s6
Eυχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Γενικά δεν το πειράζω το κινητό με Custom κτλ.. Γι'αυτο και δεν είχα θέμα με το S4. Βεβαια τώρα με βάζετε σε σκέψεις και με το G3. Ειχα πει να μεινω Samsung μιας και ήμουν ευχαριστημένος αλλα και το LG ειναι κινητάρα..
@muku είπα να μην δώσω πάνω απο 300-350 ξανά για κινητό, οπότε νομίζω το ΟnePlus Two θα ξεφεύγει. Γενικά για άγνωστους Κινέζους δεν τρελαίνομαι.. Στην αρχή ούτε το Oneplus κοιτούσα αλλα με όλα τα καλά λόγια που άκουσα δεν μπορώ να το αφήσω απαρατήρητο.
Καλά, άγνωστους κινέζους δεν λέει. Αλλά δοκιμασμένους πχ Oneplus, Xiaomi, Oppo, Huawei αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά. To μειονέκτημα του S5 με τα Oneplus One και G3 32gb είναι ότι έχει 2 αντί για 3gb ram. Για μένα είναι deal breaker. Καλύτερα G3 ή 1+1.
Το επόμενο Oneplus δεν ξέρουμε τι τιμή θα έχει. Και οι φήμες που ακούγονται δεν έχουν βάση επειδή και το One όταν κυκλοφόρησε είχε top specs και τιμή χώμα. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην το επαναλάβουν. Βέβαια αν βγαίνει Σεπτέμβριο ποιος περιμένεις...