Άκυρο παιδιά πατατιά του store είναι ενώ επιλέγεις full game χωρίς τιμή τελικά ξανακατεβάζεις το trial.
Printable View
Άκυρο παιδιά πατατιά του store είναι ενώ επιλέγεις full game χωρίς τιμή τελικά ξανακατεβάζεις το trial.
Ας μου πει κάποιος πως κατεβαίνει το γαμωlimbo, μπας και γλιτώσει το PS3 απο βέβαια καταστροφή!!!!!!
Να πάω στο trial και κατεβάζει πάλι το unlock!!!!!!!
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος βήμα βήμα πως κατέβασε το Limbo;;;;;
Επιβεβαιωνω και εγω οτι το AC2 ειναι trial..
Παυλο εχει ενα εικονιδιο δεξια που γραφει game page.
Μπες εκει και κατεβασε το:)
Ρε γμτ, απο εκει πηγαινω...!!!!!!!!! Κατσε, θα το προσπαθησω παλι... Μα εχω κατεβασει 800000 φορες το unlock.
EDIT: ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠ@ΥΡΔ3ΛΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ NEO PSN ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!
Eγώ ήμουν τυχερός γιατί είχα το trial από παλιά..
Αν δεν το έχεις καταφέρεις μπορείς κι απ' το search να πας στο L κάνε λίγο υπομονή αφού είναι άθλιο και σου βγάζει όλα τα άκυρα που έχουν L μέσα αλλά θα το βρεις..:P
Μα το έχω κάνει ΚΑΙ αυτο!!!!! Γενικά, απ' όπου πηγαίνω με πετάει στο unlock. Πουθενα δε βρίσκω το trial!!!!!!!
Παύλο, μόλις το κατέβασα χωρίς προβλήματα, πηγαίνοντας από το search (έλεγε trial & unlock).
Μισο... Οταν το βρισκω αυτο, δε με αφηνει να επιλεξω το trial & unlock. Πως το επελεξες;;;;
Πήγα search->LIMBO και μπήκα στο μενού του παιχνιδιού. Πάτησα το δεξιά και το κατέβασα. Μήπως το έχεις ήδη κατεβάσει ρε συ;
Είναι πολύ μικρό, 93mb.
Οχι... Θα το προσπαθήσω πάλι.
Σε ευχαριστω πολυ.
Mpes sto uk h sto us store,
katebase to trial kai me to unlock pou exeis hdh katebasei apo to greek store,
tha ginei full game.
Profanws exei kapoio problhma to greek store
giati kai se mena to idio kanei,
katebazei panta to unlock akomh ki otan epilegw to trial.
(sorry, grafw apo to Vita)
Βάλαν 9.99 το plus ( παρότι λέει 14.99 ) οπότε λογικά ήταν λάθος για την Ελλάδα :P
Και πολύ κράτησε, lol... δουλεύουν και Σαββατιάτικα τελικά;
Έλα ντε... Καταλάθος πάτησα κ confirm purchase γτ εξηγούσα βήμα-βήμα σε ένα φίλο απο το τήλ πως να το κάνει και φτάσαμε 2015 lol
Παιδια εχει δοκιμασει κανεις με χρεωστικη απο skrill moneybookers αν δεχεται πληρωμη το psn?Ειναι χρεωστικη με σημα της mastercard.