Εμεινε μονο να εμφανιστεί ο θεος
Printable View
Εμεινε μονο να εμφανιστεί ο θεος
χολι φακ φακ φακ φακ!τι επεισοδιαρα ηταν αυτη?πως ξεκινησε ετσι ο Ντεξ?επιτελους φαινεται οτι θα εχουμε συγκλονιστικη season!
poly kalo και το δευτερο απο ντεξ.υπεροχες ερμηνειες και απο τους δυο...αποτι καταλαβαινω
Spoiler!
Καλα παιδια ειμαι σε φαση που αυτη τη στιγμη βλεπω το επισοδειο 2 του Dexter και εχω κανει pause γιατι εχω πεσει κατω απο τα γελια με μια σκηνη, πρεπει να την εχω δει ηδη 3 φορες και μαλιστα εχω σταματησει μονο και μονο για να το γραψω στο φορουμ...
Τι ΕΠΙΚΗ ατακα πεταξε ηSpoiler!
Παω να συνεχισω τωρα! ΧΧαχα
^^ Oχι οχι δεν ειδα καθολου teaser, ποτε δεν τα βλεπω! :)
Παντως ηταν καλο το δευτερο επισοδειο!
Εγώ εκνευρίζωμαι απίστευτα που το βάζουν το teaser στο τέλος του επεισοδίου γιατί συνήθως το βλέπω ξαπλωμένος το επεισόδιο πριν κοιμηθώ οπότε με το που τελειώνει δεν σηκώνομαι να το κλείσω αλλά πέφτω κατευθείαν για ύπνο οπότε πρέπει να κλείσω τα αυτιά μου για να μην φάω spoiler καθώς παίζει το teaser...
Καλούλι το επεισόδιο πάντος...
^^ Nαι ειναι πολυ σπαστικο αυτο κι εμενα μου την δινει. Αυτο κανω κι εγω παντα. Ασε που τα περισσοτερα teaser συνηθως ειναι εντελως ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ...
τα βλεπεις και λες OMG θα γινει χαμος στο επομενο επισοδειο και μετα βλεπεις το επισοδειο και νιωθεις εντελως κοροιδο...γι αυτο καλυτερα να μην τα βλεπω καθολου! :)
Βλέπει κανένας το Revolution? Έχει ωραίο concept αλλά μερικές ερμηνείες και κάποιοι χαρακτήρες είναι για τα μπάζα. Πρωταγωνιστεί και το πουλέρι μας η Tracy Spiridakos! Μεγάλος έρωτας. Θα καταλήξω να το βλέπω μόνο γι αυτήν!
^^Το έκοψα στο 2ο επεισόδιο Μήτσο!
Είναι νωρίς βέβαια για να κρίνω, αλλά τα πρώτα επεισόδια δεν μου είπαν τίποτα απολύτως.
Από την άλλη ο δημιουργός (Eric Kripke) έχει προσφέρει μία διασκεδαστικότατη σειρά όπως είναι το Supernatural με την κάθε σεζόν του καλύτερη από την προηγούμενη (μέχρι την 5η, που είχε αυτός τα ηνία, μετά έφυγε), οπότε μπορεί να καλυτερέψει στην πορεία.
Το Homeland έχει ξεκινήσει απίστευτα, ενώ το Boss και στην δεύτερη σεζόν του είναι πάρα πολύ καλό. Και το Boardwalk Empire σταθερή αξία στα πρώτα του επεισόδια.
Supernatural btw συνεχίζει όπως πέρυσι, μέτρια πράγματα, το ίδιο και το Fringe...
Οκ... Huston, i got a problem. Λοιπον...
Εχω ξεκινησει το Dexter και η σειρα μου αρεσει παρα πολυ!!!! Εχω προβλημα να βρω τις εποχες σε 720p. Οταν ειχα ψαξει την πρωτη εποχη (της οποιας αυτη τη στιγμη βλεπω το τελευταιο επεισοδιο) στην ιδια αναλυση, ενας συμφορουμιτης με ειχε βοηθησει (ξερει αυτος...). Αδυνατω να βρω την δευτερη εποχη (και τις υπολοιπες) με επαρκεις seeders. Αυτο το αρχειο που κατεβαινει τωρα, εχει estimated time of arival 20 μερες. Επισης, εχω προβλημα να παρω οτιδηποτε απο το TPB. Απλα το προγραμμα δε το βλεπει καθολου το αρχειο απο το συγκεκριμενο site.
Οποιος μπορει ας βοηθησει και αν ο,τι εχω γραψει δε πρεπει να φαινεται εδω, σβηστε τα και συγγνωμη.
Fringe,είναι η τελευταία σαιζόν, οπότε κάποια στιγμή θα πρέπει να ανεβάσει στροφές. Φλεβάρη τελειώνει.
Homeland, μαζί με το Boardwalk Empire, είναι ποιοτικές σειρές. Ξεκίνησαν και οι δύο πολύ δυνατά θα δούμε που θα καταλήξουν. Επίσης το Boardwalk Empire, πήρε το πράσινο φως και για τέταρτη σαιζόν.
Καλώς πιλότος για το Arrow, αν και πολλοί λένε ότι έχει αρκετές ομοιότητες με Batman.
666 Park Avenue, μια μίξη, spooky, paranormal και να δούμε αν θα το κάνουν ακόμα πιο σκοτεινό.
Last Resort, δείχνει καλά στοιχεία για νέα σειρά. Σχετικά καλή δράση και βλέπουμε που θα το πάνε.
Once Upon a Time, και αυτή ξεκίνησε δυνατά για να τα δεδομένα της σειράς. Μια πρόταση για όλη την οικογένεια. Bottom line είναι ένα παραμύθι :)
Πρεμιερα "The Walking Dead", απλα ΓΑΜΑΤΟ επεισοδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eντος πολυ δυνατο το πρωτο επεισοδιο!
Dexter 7x03
Spoiler!
Walking dead premiere: kewl!
Ναι και μαλιστα στο walking δειχνουν να το πηγαινουν πολυ ποιο γρηγορα πλεον, ακολουθουν spoilers , ανοιγει μονο οποιος εχει διαβασει ΚΑΙ τα comic.
Spoiler!
Για WD
Spoiler!
Σημερα το Walking dead, χθες το Dexter. 3o επισοδειο και εξακολουθει να το πηγαινει καλα!
Spoiler!
Fun fact... ποιος απο εσας πρε χαμπαρι οτι η νεα ωραια κοπελιτσα που εμφανιζεται σε αυτο το επισοδειο και μαλλον παει να γινει ενα love interest του Dexter δεν ειναι αλλη απο την..... Miranda του Mass Effect???? :D :P
Την καταλαβα με την μια, ειναι ολοιδια (εκτος απο το μαλλι που εινια ξανθο εδω) και σε εμφανιση και φυσικα απο την φωνη της! Και οταν ανοιγει το στομα της με τον τροπο που το ανοιξε, ε κι εγω παιζει να τα εχανα οπως ο Dex! lol :P
Βρε συ την βλέπαμε και 5 χρόνια στο Chuck, αυτό έλειπε να μην την καταλάβουμε :D
Ξανθιά είναι γενικά πάντως. :)