Οχι καθόλου κακός δεν γίνεσαι. Το ποστ αυτό είναι hit αυτές τις ημέρες σε iphonehellas,insomnia,myphone κτλ. Βάλε τώρα που γυρίζει :d055:
http://www.reuters.com/article/2012/...s&dlvrit=56505
υ.γ. πλακίτσα Πάρη μην παρεξηγήσεις!
Printable View
Οχι καθόλου κακός δεν γίνεσαι. Το ποστ αυτό είναι hit αυτές τις ημέρες σε iphonehellas,insomnia,myphone κτλ. Βάλε τώρα που γυρίζει :d055:
http://www.reuters.com/article/2012/...s&dlvrit=56505
υ.γ. πλακίτσα Πάρη μην παρεξηγήσεις!
Στο μεταξυ τα απανταχου Apple fun forums εχουν παρει κυριολεκτικα φωτια!!!!!!! Και δικαιως.... Σε μια βραδια απαξιωσαν πολυ μεγαλη μεριδα των πελατων τους. Ηδη υπαρχουν φωνες που λενε οτι θα απεχουν, πλεον, απο την αγορα οποιασδηποτε συσκευης Apple. Βεβαια, πολυ που τη σκοτισε αυτο την Apple, δεδομενου οτι ξερει οτι εχει dedicated κοινο. Προς το παρον...
Το "Hold it with one hand..." φανερωνει ευθεως την αλαζονεια της εταιρειας, αφου, περα απο το μεγεθος (που προσωπικα για εμενα ειναι θελκτικο χαρακτηριστικο), δε προσφερει κατι περισσοτερο. Ουτε, καν, εχει retina οθονη. Στο τελος, με καθε μικρη αλλαγη, θα περναμε σε νεα γενια. Η μπαλα εχει αρχισει να χανεται και το κοινο, εκτος απο "θυμωμενο", ειναι και σε συγχυση. Υπαρχουν τοσα προϊοντα και δε ξερει αν αυτο που εχει "στοχοποιησει" πριν ενα μηνα, θα υπαρχει στα καταστηματα τον επομενο.
δεν παρεξηγω απλα το ελεγα σε εναν φιλο iphoneακια κ ως απαντηση πηρα οτι ο jobs σιγουρα εχει προλαβει κ εχει δωσει ιδεες που δεν ειναι εφικτες τωρα(λεμε) και θα βγουν αργοτερα.Αυτο πιστευω οτι ισχυει αλλα γενικα φανηκε πως η απωλεια ηταν μεγαλη αν και διαφωνω σε καποια πραγματα πχ ηταν τρελος hater της google κ τελικα βγηκαν οι χαρτες γιαυτο...μεγαλη βλακεια ενταξει θελεις να φτιαξεις χαρτες καντο αλλα αφησε τους λειτουργικους της google και σταδιακα οταν οι δικοι σου γινουν κομπλε σβησε τους google.Εντομεταξυ αυτο το 3d rendering δεν μου αρεσε καθολου,τους ειδα τωρα σε ios 6 ενταξει δεν ξερω αν τελικα οπτικα ειναι καλυτεροι...
^^ καλα δεν ξερω σε τι μηχανημα το ειδες και υπο ποιες συνθηκες αλλα το 3d rendering ειναι (για οσες πολεις υποστηριζεται) σχεδον φωτορεαλιστικο... κανει σκονη το google earth.
Απλα αν κοιταξες ας πουμε την Αθηνα, δεν υποστηριζεται σαν πολη και απλα βγαζει μοναχα την μορφολογια του εδαφους που φυσικα δεν ειναι και ομορφο μιας και ολα ειναι flat.
Δες ομως το San Francisco, το Σικαγο, την Νεα Υορκη , το Λονδινο κλπ κλπ και θα δεις οτι ειναι πραγματικα απιστευτο.
Πως γινεται αυτο και δε το εχω δει ακομα;;;;; Οχι οτι εχω ασχοληθει και πολυ με τους νεους χαρτες....
^^ Εχεις 4s ή iphone5? Αν ναι στους χαρτες κατω θα σου εχει επιλογη 3D.
Αν εχεις το 4 δεν το υποστηριζει και για να ειμαι ειλικρινεις ειναι λογικο γιατι χρειαζεται εξτρα ζουμι απο τον επεξεργαστη. Θα κολαγε πολυ ασχημα αν το βαζανε σε προηγουμενα μοντελα.
Α... Γι'αυτο δε το εβρισκα πως γινεται... Νομιζα οτι μπορει να γινει και στο 4. My bad...
Thnx, Jim!
Ποτε ειπαμε θα παρεις το iPad;;;;; :P
καλα τα καλα τα παλικαρια ξερουν να το υποστηριξουν στο 4αρι.Ειδα new york νομιζω ή chicago δεν θυμαμαι παντος τα κτιρια ηταν γραφικα ps1 αυτο δεν μου αρεσε
^^ E καμμια σχεση μαλλον το ειδες ή σε φαση που δεν φορτωνε καλα τις λεπτομερειες λογω σηματος ή καποιο αλλο θεμα. Υπο κανονικες συνθηκες ειναι ευκρινεστατα και μαλιστα αν πας πολυ κοντα βλεπεις τρομερες λεπτομερειες. Οπως ειπα καμμια σχεση με το google earth, ασε που το google earth δεν ειναι και ενημερωμενο πλεον, εχουν σηκωθει 3 ουρανοξυστες στο κεντρο της νεας υορκης και στο google earth δεν φαινονται καν/. (τα λεω αυτα γιατι ξερεις οτι εχω κολλημα με ουρανοξυστες οποτε καταλαβαινεις ποσο το ψαχνω το θεμα και ποσο περναω απο το μικροσκοπιο αυτην την λειτουργεια του maps).
@ Παυλο,
Πλακα μου κανεις? Ηδη εχω καβαντζωσει και τα 2 καινουργια ipad! Να εχω ενα να το παιζω με 2 χερια και ενα ακομα για να το παιζω με το ενα...!
Χαχαχαχα
Μονο αν μου το κανουν δωρο φιλε... που δεν το κοβω χαχαχα και δεν με καιει κιολας!
θα το τσεκαρω καλυτερα
Quote:
Από σήμερα οι iTunes Gift Cards διατίθενται στα καταστήματα iStorm σε αξίες 15€, 25€ και 50€ .
Ό,τι κι αν θέλει να κάνει κανείς με τις αγαπημένες του Apple συσκευές, υπάρχει η κατάλληλη εφαρμογή για να πραγματοποιηθεί. Οι iTunes Gift Cards είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσει κάποιος από το iTunes Store, iBookstore, App Store, και Mac App Store, την εφαρμογή που θέλει. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς να απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.
Αναζητήστε τες. Είναι το τέλειο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας!
πηγη: iStorm Facebook
Το iPad Mini απέτυχε να ανεβάσει τη μετοχή της εταιρείας
Μιλώντας στο χτεσινό event της παρουσίασης του iPad Mini, ο Tim Cook ανέφερε πως η εταιρεία πούλησε 100 εκατομμύρια iPad μέχρι πριν από περίπου δυο βδομάδες, γύρω στις 9 Οκτωβρίου.
Σίγουρα πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο από τη στιγμή που το iPad κυκλοφορεί μόνο δυόμισι χρόνια.
Όπως επισημαίνουν κάποιοι αναλυτές όμως, αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για τις πωλήσεις της Apple, όσον αφορά τουλάχιστον το τρίτο τρίμηνο του 2012.
Στο προηγούμενο event όταν παρουσιάστηκε το iPhone 5, ο Cook είχε αποκαλύψει πως η Apple πούλησε 84 εκατομμύρια iPad μέχρι το τέλος του Ιουνίου.
Οι νέοι αριθμοί δείχνουν δηλαδή ότι η Apple πούλησε λιγότερα από 15-16 εκατομμύρια iPad κατά τη διάρκεια του τριμήνου.
Συγκριτικά, έρευνα που διεξήγαγε το Fortune από 61 αναλυτές αποκάλυψε πως οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του iPad την ίδια περίοδο ήταν 17,6 εκατομμύρια.
Σίγουρα μεγαλύτερο νούμερο από τα 11,1 εκατομμύρια πωλήσεων που σημείωσε πέρσι το τρίμηνο του Σεπτεμβρίου, αλλά αισθητά μικρότερο του αντίστοιχου τριμήνου του Ιουνίου, οπότε και σημειώθηκαν 17 εκατομμύρια πωλήσεις.
Η μετοχή της Apple έπεσε περισσότερο από 3% μετά το χθεσινό event, στα 613,39 δολάρια. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στη γενικότερη πτώση, αλλά και στην ακριβή τιμή του iPad Mini, καθώς και στα απογοητευτικά νούμερα των πωλήσεων του iPad.
Η εταιρεία πάντως ελπίζει οι πωλήσεις της να σημειώσουν άνοδο το τελευταίο τρίμηνο του έτους, και ειδικά την περίοδο των εορτών.
http://www.newsbeast.gr/technology/a...seis-tou-ipad/
Ε πειτε μου εσεις ρε παιδια.... πως γινεται να μην βαλει καποιος τα γελια??
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...73250_460s.jpg
καπου η ολη φαση με την apple θυμιζει... fuck logic σκηνικο...
Δηλ με λιγα λογια ipod touch συντομα τελος και νεο iPad τον ερχομενο Μαρτιο...αναμενομενα και τα δυο, ειδικα το δευτερο...
Και εγω...:'(
5 χρονια μια χαρα με εχει εξυπηρετησει.
Το καλο ειναι οτι βλεποντας σε φορουμς τις αντιδρασεις του κοσμου αυτο που επικρατει μακραν ειναι το "don't do it apple"...
Μιλαμε για προβλεψη καποιου αναλυτη βεβαια, δε σημαινει οτι θα γινει κιολας, αν ομως τελικα γινει δε θα ειναι και εκπληξη...
Λευτερη με βαση το ποστ σου αυτο αρχισα να κανω μια ερευνα σχετικα με τις συμβουλες που μου εδωσες.
Μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες. Σχετικα με αυτα που ανεφερες οτι η ρετινα ζηταει πολυ περισσοτερα, το καταλαβαινω, αλλα σε οποιο review και να κοιταξω, οτι benchmarks και αν εχουν το retina ειναι ΑΙΣΘΗΤΑ πιο γρηγορο και δυνατο απο τα κανονικα Pro μοντελα.
Επισης το hardware δεν εχει διαφορα απο οτι βλεπω μονο στον SSD και την ποσοτητα Ram, βλεπω οτι το Retina εχει τετραπυρηνους επεξεργαστες ενω το Pro διπυρηνους.
Δεν αμφιβαλλω οτι η λογικη σου ειαι σωστοτατη με βαση τις αναγκες μου, αλλα απο περιεργεια και μονο υπαρχει κατι που δεν εχω καταλαβει εγω οσον αφορα την αποδοση των 2 μηχανηματων? Γιατι η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη υπερ του retina.
ακριβως οι ιδιες με του Multirama δεν ειναι;
Quote:
Μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής είμαστε επιτέλους σε θέση να σας ανακοινώσουμε τις επίσημες τιμές διάθεσης του iPhone 5 στην Ελλάδα καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του!
Οι τιμές του iPhone 5 έχουν ως εξής:
iPhone 5 16GB: 739€
iPhone 5 32GB: 859€
iPhone 5 64GB: 979€
Η διάθεση του iPhone 5 θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου!