Ευχαριστώ για την απάντηση. Δίκιο έχεις απλα έλεγα μηπως βγεί κάτι τώρα κοντά.
galaxy s, προσωπικά δεν νομίζω να δούμε νέα γενιά κονσολών σύντομα. Από την πλευρά της Sony θα δούμε (ελπίζω δηλαδή) μέχρι τα Χριστούγεννα το gt5, η Microsoft έβγαλε νέα έκδοση του 360 και το gears of war 3 πήρε αναβολή για το 2011. Και μην ξεχνάς ότι το 2011 θα δούμε ένα σωρό εκπληκτικά exclusives από την πλευρά της Sony. Στη θέση σου δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένη κονσόλα, εκτός αν ήμουν 100% σίγουρος ότι είναι σε άριστη κατάσταση ή έστω υπάρχει ακόμα εγγύηση έτσι ώστε αν πάθει τίποτα να μπορείς να την φτιάξεις τζάμπα. Όταν πάρεις κονσόλα, πες μας και ποια είδη παιχνιδιών σου αρέσουν και θα σου προτείνουμε κάποια καλά, εκτός κι αν το θέμα με τα παιχνίδια θα το ψάξεις μόνος σου.
Συγνωμη παιδια που κανω σε αυτο το τοπικ αλλα δεν μπορουσα να ανοιξω για καποιο λογο δικο μου thread τεσπα.Η ερωτηση μου ειναι απλη εχω κανει preorder το AC3 απο το HMV το οποιο ειναι αγγλικο site θα εχω καποιο προβλημα με το παιχνιδι επειδη το παιρνω απο εξωτερικο ενοοω απο αποψη συμβατικοτητας?Ευχαριστω
Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι αν αγοράσεις dlc για παιχνίδι αγορασμένο από Αγγλία από το ελληνικό store, το dlc δεν θα παίζει. Το γιατί γίνεται αυτό δεν το ξέρω, μάλλον κάτι τους έχει φάει εκεί στη Sony, τι άραγε?:scratch::a045:
Δηλαδη αν εχω το παιχνιδι σε αγγλικη version και παω να κατεβασω καποιο dlc δεν θα με αφηνει να το κατεβασω?Δεν ηξερα οτι το store που μπαινεις ειναι ελληνικο νομιζα ηταν ευρωπαικο εκτος αν δεν καταλαβα κατι καλα
αυτο πρεπει να μας το πει η ιδια η sony.σε αλλα παιχνιδια ισχυει αυτο σε αλλα δεν ισχυει.π.χ. στο killzone 2 που εχω αγορασει απο αγγλια παιζανε τα dlc που κατεβασα απο το ελληνικο store αλλα στο uncharted 2(παλι αγορασμενο απο αγγλια)τα dlc απο το ελληνικο store δεν παιζουν δεν ειναι συμβατα.
Από όσο ξέρω, το store δεν ελέγχει ποια έκδοση έχεις. Απλά σου λέει ότι για να χρησιμοποιήσεις αυτό που θα κατεβάσεις πρέπει το παιχνίδι να έχει τον τάδε κωδικό.
Είδα το ποστ του Φώτη. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό. Άρα υπάρχει περίπτωση να παίξουν είτε από αγγλικό έιτε από ελληνικό. Δες και τον κωδικό που γράφει στο κουτί. Αν δεις το κουτί ενός παιχνιδιού που είναι αγορασμένο από Ελλάδα και ένα κουτί ενός παιχνιδιού που είναι αγορασμένο από Ελλάδα, θα έχουν διαφορετικούς κωδικούς.
μαλλον θα πρεπει να κανω εγγραφη και στο ελληνικο store.
το bioshock 2 που πηρα απο αγγλια λεει BLES.
το RDR που πηρα απο e-shop λεει BLES
το crack in time που πηρα απο αγγλια λεει BCES.
δεν βγαζουεμ ακρη
BCES λέει και το Ελληνικό και το Αγγλικό αλλά έχει άλλο νούμερο BCES00509.
Το uncharted 2 σαν παραγωγή στούντιο που ανήκει στην Sony δεν υπάρχει με κωδικό BLES μόνο με κωδικό BCES
Tί σημαίνουν αυτά τα γράμματα;
Το πρώτο είναι μάλλον το οπτικό μέσο ήτοι:
B = Blu-ray, S= DVD
Το δεύτερο εάν είναι "παραγωγή" των στούντιο της Sony ή κάποιος εξωτερικός συνεργάτης:
C = a SCEE game
L = an external publisher
Το τρίτο γράμμα είναι η Ζώνη χωρών - region
U = USA, E = Europe, J = Japan, Α = Asia
Eνώ το τέταρτο αν είναι κανονικό παιχνίδι ή δημοσιογραφικό demo/beta κλπ
S= Retail Release
D= Demo
Ελπίζω έτσι να λύθηκε το πρόβλημα.
Να κοιτάτε το νούμερο...
στα νουμερα υπαρχει καποιο κριτηριο αναλογα τη χωρα?
πχ απο ελλαδα το 3ο νουμερο ειναι παντα 3, απο αγγλια παντα 5, απο ιταλια παντα 7 κτλ.
Δεν νομίζω, τα νούμερα "κλειδώνουν" σε κάθε μία κυκλοφορία και τις διαφορετικές της εκδόσεις και είναι προφανώς 5ψήφια για να καλύψουν όλες τις πιθανές κυκλοφορίες στην ζωή του μέσου. Υψηλές προσδοκίες ίσως αλλά έτσι πρέπει να είναι.
http://www.sonyindex.com/Pages/PS3_Euro_Name.htm
λοιπον ηρθε σημερα το uncharted 2 απο την προσφορα που ειχε το blu-rayshop.gr με 19,90 (η παραγγελια εφυγε δευτερα σημερα με courier στο σπιτι μου-σε 1 εργασιμη).για οσους ενδιαφερονται ειναι η αγγλικη εκδοση BCES00727 και δεν ειναι platinum.επισης μου εκανε εντυπωση η αψογη συσκευασια η οποια ηταν καλυτερη απο τα 3 ξενα online shops που εχω δοκιμασει (zavvi - shopto - dvd.uk )
magkes thx gia tis apanthseis sas...h thleorash mallon 8a agorastei ligo argotera file nek food...konpat, ta xrhmata ppou dia8etw 8a elega pws einai gurw sta 150...allh mia erwthsh...sto ps3 ginetai na valeis kapoion e3wteriko sklhro disko?