Ναι, και στην collectors Μαλιστα. Οτι δηλαδή πλήρωσε ο άλλος ενα σκασμό λεφτά, για να του δωσεις ενα χαρτάκι με τον κωδικό.
Printable View
Ενταξει μην το ισοπεδωνουμε εντελως.
Η collectors προφανως θα περιεχει κανονικα το εξτρα περιεχομενο της, εκτος του δισκου που θα αντικατασταθει με κωδικο.
Η κινηση αυτη ισως γινεται ωστε να μπορουν και οι κατοχοι του discless series s,\ να μπορουν να παιξουν τον τιτλο,
ενω για αγνωστο λογο δεν θα ισχυει για Β. Αμερικη.
Update: A Ubisoft representative clarified to Polygon that this change does not apply for customers in North America; in that region,
Ubisoft’s collector’s editions will still include a physical disc copy of the game on all platforms. We’ve edited the article to reflect this.
Η κίνηση γίνεται γιατί είναι τσιπιδες και θέλουν maximum profit και να μην έχεις να πουλήσεις κάτι αφού τελειώσεις το παιχνίδι. Θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν SKUs χωρίς/ με δισκάκι, ειδικά στο Ubi store θα μπορούσε πολύ άνετα να σου δίνει την επιλογή.
Στην Αμερικη δεν τολμούν να το κάνουν γιατί εκεί είναι που θα πουλήσει πολύ το Xbox οπότε θα τους εκραζαν σαν να μην υπήρχε αύριο.
Λόγω κολλέκτορς θα έπρεπε να το δίνουν στο πακέτο αγοράς ΚΑΙ με δισκάκια ΚΑΙ με κωδικούς (για όσους έχουν ήδη discless ή/και θα πάρουν n.gen discless κονσόλες).
Αισχροκέρδεια.
Τωρα έθιξες σοβαρο θεμα.
Τι θα γινει αν πχ καποιος πάρει το digital only PlayStation η Xbox και θελει να αγοράσει collectors η οποία θα προσφέρεται με το παιχνίδι μονο σε φυσική μορφή;
Οποτε η θα πρεπει ολες οι collectors απο δω και πέρα να ειναι με κωδικό που δουλεύει παντού, η να προσφέρουν επιλογή ανάμεσα σε κωδικό και δισκάκι.
Υπαρχει και Τρίτη επιλογή βεβαια.
Αυτοί με τις φτηνές κονσόλες να μην αγοράζουν collectors [emoji3517]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για μένα collectors σημαίνει αποκλειστικά να είναι όλα φυσικά. Δεν δέχομαι digital κωδικο σε collectors.
Και γενικά όσοι είναι συλλέκτες δύσκολα θα προτιμήσουν μία έκδοση με ψηφιακό το παιχνίδι. Σκεφτείτε ήδη μόνο πόσο χάνει σε αξία.. Και κακά τα ψέμματα η αξία της συλλεκτικής παίζει ρόλο.
Σε λίγο θα μας πούνε και steelbook με κωδικό μέσα :P
Πάντως δυστυχώς βλέπω αν οδηγούμαστε σε collectors χωρίς καν το παιχνίδι μέσα (είχαμε μερικές και σε αυτή τη γενιά).
Δεν καταλαβα, τσιπηδες θεωρεις την ms ή την ubi?
Για την συγκεκριμμενη κινηση η ubi (τσιπης) το επελεξε, δεν της τη επεβαλε η ms.
Και εαν ειναι τσιπηδες στην ubi γιατι δεν εκαναν το ιδιο και με τις collectors για ps5;
Μια χαρα οικονομια θα εκαναν κ εκει.
Για το κραξιμο των Αμερικανων κατοχων Xbox, oσοι παρουν το discless ps5 κ αγορασουν την collectors,
παλι δεν θα ειναι ικανοποιημενοι μια κ δεν θα μπορεσουν να παιξουν το game.
Εκει δεν θα πεσει κραξιμο;
Οποτε η ubi κ η καθε ubi με την ελευση των discless μηχανηματων αντιμετωπιζει διλημμα:
ή βαζω μεσα κωδικο κ δισκακι για ολους και ετσι χανω χρηματα (αφου θεωρητικα πολλοι θα επιλεξουν να πουλησουν
το ενα απο τα δυο), ή αφηνω το ενα κ τρωω κραξιμο για το αλλο.
Οσον αφορα τις collectors το σωστο ειναι να εχει τουλαχιστον δισκακι μια κ καποιος την αγοραζει για τα physical stuff που περιεχει.
Πόσες οι πιθανότητες κάποιος να είναι συλλέκτης gaming stuff και να πάρει digital only edition κονσολας;
Επιτέλους δεν υφίσταται retail έκδοση με digital only κωδικό για κατέβασμα του παιχνιδιού, αυτό είναι μια ασυμβατότητα, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον.
Αν πιστεύουν ότι ο κόσμος κινείται προς digital εποχές αποκλειστικά ας βγάζουν το παιχνίδι στο οποίο digital store και ας βγάλουν στην αγορά collectors memorabilia για τους πωρωμένους συλλέκτες, δεν νομίζω ότι θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε. Απλά μην δικαιολογούν το κόστος της "συλλεκτικής έκδοσης" με την και καλά ύπαρξη του παιχνιδιού σε ψηφιακή μορφή, το πιο πιθανό είναι να το πάρει ο συλλέκτης και σε retail (με δισκάκι καλέ) μόνος του.
Πάντως το σωστό να λέγεται... Το retail σε physical disk έκδοση πεθαίνει αν δεν έχει ήδη πεθάνει και εμείς οι ρομαντικοί ακόμα νοσταλγουμε παλιές καλές εποχές...
https://m.youtube.com/watch?v=6h34z5qYsUU
Στην Ubi αναφερομαι.
Αχ αυτά τα διλήμματα του καπιταλισμού. Όπως είπα και πιο πάνω, έχεις επιλογή για discless ή κανονικό μηχάνημα και αναλόγως δίνεις κωδικό ή δισκάκι.
Στο PS φαντάζομαι οτι δεν το κάνουν γιατί μιλάμε για μεγαλύτερη βάση χρηστών οπότε και περισσότερο κράξιμο (=αρνητικό PR) + αγορές που δεν έχουν τόσο πολύ με το digital download οπότε θα κακοφανει
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως έχω ξαναπει και παλιότερα, αυτή την φορά η Ms τα σκάτωσε χειρότερα απο ότι το 2013, και ο λόγος είναι ότι αυτή την φορά δεν υπάρχει ένα ευκoλο fix που θα διορθώσει τις ηλίθιες αποφάσεις του Spencer για cross-gen παιχνίδια λόγω του Gamepass. Ακόμα και εαν ακυρώσουν την έκδοση του Χ1 και το πάνε μονο για το XSX θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος, ίσως ο διπλάσιος απο αυτον που έδωσαν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Και ναι θα συμφωνήσω ότι ειναι προτιμότερο να κυκλοφορήσει αργα και να ειναι αξιοπρεπες (δεν περιμενω τιποτα WOW) απο το να κυκλοφορήσει και να ειναι απλα λιγο καλυτερο απο αυτό που έδειξαν.
Το θέμα ειναι όμως ποιος περιμένει μέχρι τότε? Το 2ο κύμα εισροής απο το Xbox στο Ps5 που είχα προβλέψει εδω και καιρό, βλέπω ότι ήδη έχει αρχίζει να σχηματίζεται. Και είναι λογικό βέβαια, υπάρχει κόσμος που απλά βαρέθηκε να περιμένει την MS με τα τόσαααα πολλααααα λεφτα να δώσει ένα αποκλειστικό επιπέδου Sony, και η αναβολή του Halo απλα θα σπρώξει ποιο έυκολα κόσμο προς το Ps5 , ειδικά εαν δούμε όντως ενα πολυ καλο launch line-up όπως υπόσχεται η Sony.
Υ.Γ. Και ναι ξέρω τις μπούρδες του spencer ότι και καλα δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν πολλές κονσόλες, αλλα εαν ενα σημαντικό κομμάτι της βάσης σου παέι στον ανταγωνιστή σου, σε ποιον ακριβώς θα πουλησεις τις συνδρομες?
Δεν ξέρω μου φαίνεται δύσκολο να ισχύει.
Από την μία είναι καλό για το παιχνίδι και να δούμε κάτι αξιόλογο τεχνικά.
Από την άλλη επικοινωνιάκα θα της κοστίσει πολύ. Γιατί από δηλώσεις τους λέγανε πως είναι σίγουρα για Xbox One.
Επίσης όταν τους ρώταγε κόσμος για το αν η απόφαση της πως τα παιχνίδια τα 2 πρώτα χρόνια θα τα κρατήσουν πίσω τεχνικά, διαβεβαίωνε πως τα παιχνίδια δεν θα τα κρατήσουν πίσω οι κονσόλες της τωρινής γενιάς.
Οπότε αν ισχύει αυτό το tweet, τελικά όντως η τωρινή γενιά κρατάει πίσω τα παιχνίδια.
Ξαναλέω, για το παιχνίδι είναι καλό, η MS και το Xbox την πάτησαν γιατί πάλι πουλούσαν φούμαρα. Γενικά το μεγαλύτερο θέμα του Xbox για μένα είναι οτι μιλάνε πολύ, θα έχουμε το ένα θα έχουμε το άλλο.
Με αποτέλεσμα να δημιουργούν υψηλές προσδοκίες και στο τέλος να απογοητεύεται ο κόσμος.
Προβλέπω να έρχεται πολύ γρηγορότερα η κωλοτουμπα.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7d94d0ae6.jpg
Όπως έχουμε ξαναπεί αυτή την ηλίθια απόφαση την επέβαλε ο πεφωτισμένος Phil. , Σίγουρα η 343 θα του είπε ότι είναι κακή ιδέα, αλλά χαμπάρι ο θείος. Τον ένοιαζε μόνο το gamepass. Τώρα καταδίκαζει την κονσόλα σε αποτυχία, και αυτό θα φέρει και αποτυχία στο gamepass. Μην ακούτε τις παπαριές τους ότι θα πάρουν συνδρομές από το pc και τα κινητά, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω τόσες λάθος αποφάσεις από μια εταιρεία.
Περιμένω με ενδιαφέρον επίσημες ανακοινώσεις και το τι παίζει τελικά με τα παιχνίδια.
Τώρα αν όντως ακυρωθεί το Halo για την τρέχουσα γενιά μιλάμε βγάζει εντελώς ξαφνικά το One από την πρίζα. Και θεωρώ θα εναντιωθούν αρκετοί Xbox κάτοχοι.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο σκέφτομαι ότι ακόμα και εδω μέσα γίνονταν συζητήσεις πριν μερικούς μήνες για το πόσο προετοιμασμένη είναι η MS για την νέα γενια, και πόσο καθυστερεί η Sony, πραγματικά ειμαι με ενα smug smile on my face.
Attachment 12365
Κοιτα να δεις πως αλλαζουν ομως τα πραγματα ε? Τρενο ακουγαμε οτι θα το παει το PS5 το ΧSX και τελικα απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα και απο game pass και "δε μας νοιαζουν οι πωλησεις" το παμε...
Δυστυχως ψιλοκωλοχανειο φαινεται η φαση και το δυστυχως το λεω με πασα ειλικρινεια. Δεν συμφωνουσα μεχρι τωρα με τον Πανο που ελεγε οτι προβλεπει να ανοιξει παραπανω η ψαλιδα μεταξυ ΧΒΟΧ και PS αυτη τη γενια, και ομως τωρα καταλαβαινω οτι μαλλον, πιθανοτατα εχει απολυτο δικιο... ισως δεν ηθελα να το πιστεψω σε ενα μεγαλο βαθμο...