Τώρα, χίλιες φορές την απλότητα του παιχνιδιού του Τσόρι από το "κεφάλι κάτω και τρέχουμε γύρω γύρω" του Weiss. Το ίδιο και για τον Σαβιόλα, τον Κάμπελ... εννοείται ότι θα ήθελα τον Μήτρογλου να κάνει ρεκόρ με την φανέλα του Ολυμπιακού φέτος πάντως. Αλλά σίγουρα δεν έβλεπα την ομάδα για τον Βάις!!!
Για την ιστορία, όταν τραυματίστηκε ο Μήτρογλου δεν σταματήσαμε να βάζουμε γκολ, αντιθέτως.
Για το καλοκαίρι, δύσκολα τα πράγματα και για Κάμπελ και για Ρομπέρτο και είναι κρίμα... αν αποφασίσει να δαπανήσει γι' αυτούς λεφτά, εγώ θα είμαι ικανοποιημένος φυσικά. Για το ποιους άλλους θα πάρει, δεν ξέρω.
Όπως πήρε τον Wiess που μνημονεύεις πάντως, τουλάχιστον έτσι θα είναι και οι καινούριες μη δοκιμασμένες λύσεις όπως λες. Άρα θα έπρεπε να είσαι ικανοποιημένος από αυτές, σωστά;
Σίγουρα είσαι στον σωστό δρόμο όταν ξαφνικά τα τελευταία χρόνια έχεις μπει για τα καλά στον ευρωπαϊκό χάρτη, και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά, και σε κοιτάνε μάνατζερ και ομάδες, και είσαι ενεργό μέλος της αγοράς σε πολύ καλά ποσά για το επίπεδο του πρωταθλήματός σου.