paidia den exw paiksei kanena mgs sto parelthon...
na to agorasw h einai synexeia twn prohgoumenwn?
tha mporw na paiksw? h de leei?
paidia den exw paiksei kanena mgs sto parelthon...
na to agorasw h einai synexeia twn prohgoumenwn?
tha mporw na paiksw? h de leei?
κοιτα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου, αλλα για μενα και για πολυ αλλο κοσμο το παιχνιδι λεει και παραλεει....ειναι φανταστικο απο πολλες αποψεις...τωρα αν εχει σχεση με τα προηγουμενα δεν ξερω γιατι το ειδα στα γρηγορα απο ενα φιλο αλλα απο μιας πρωτης οψεος ειναι κορυφη!
Εννοειται οτι εχει σχεση , ολα τα metal gear την ιδια ιστορια λενε και αυτο το τεταρτο μερος θα δωσει το τελος σε αυτην την ιστορια.Οπως καταλαβαινετε , οχι μονο εχει σχεση με τα αλλα , ειναι ΑΡΡΙΚΤΑ συνδεδεμενο με αυτα.Εαν θελετε να χαρειτε το στορυ , χρειαζεται ειτε να παιξετε τα προηγουμενα , ειτε να δειτε βιντεος που εξηγουν την ιστορια μεχρι τωρα και να διαβασετε τις περιληψεις τουλαχιστον.
Αλλιως δεν θα καταλαβετε τιποτα (λογικο ειναι) και δεν θα μπορεσετε ποτε να ταυτιστειτε με τον γερο-Snake και τις καταστασεις που καλειται να αντιμετωπισει.
Παιδιά κάπου διάβασα ότι μπορείς να ακούς τις συνομιλίες του codec από το bluetooth headset σου!!!!
Kάποιος που έχει το παιχνίδι και headset ας το δοκιμάσει να μας πει στα σίγουρα. :D
Quote:
Originally Posted by milios
ναι τα έμαθα..τι τρόμπες Θέε μου :rant:
paidia molis to pira!!! akomh den to evala...perimenw na sxolasw...exei k euro re gmt! ti tha prwtokanw!
telika den paizei 1080p!!!!
ουφ..ποιος περιμένει μέχρι την Παρασκευή ; :(
Tελικα ειμαι μεσα στους τυχερους που θα παρουν την limited, θα την εχει αυριο, οποτε εγω θα το εχω παρασκευη, θα προσπαθησει ειπε να παρει περισσοτερα απο οσα του εχουν πει.
Υ.Γ. Να του ζησει η κορουλα του
re paidia to kouti pisw leei 720p, alla sthn tv mou pou paizw leei 1080p! ti paizei telika?
Από που το πήρες?
ελπίζω να μην μείνω στην απ' έξω, αλλά δεν νομίζω επειδή ήμουν από τους πρώτους που έκανα pre-order στον Νικήτα
MGS4: Need to Know Info
http://www.joystiq.com/photos/mgs4-need-to-know/855390/
Παιδια μολις πηγα διπλα (στο μαγαζι απο το οποιο παιρνω παιχνιδια) και το εχει φερει!! Ειμαι σε διλημμα. Να το τσιμπισω τωρα? Εχω και εξοδα ρε γμτ. Δοσεις μηχανης και τετοια...
proigounte ta eksoda nomizw....ena pexnidi einai siga.....
EDIT: Δεν κρατηθηκα και το αγορασα. Να δω τι θα πρωτοπαιξω.....
Kojima σ'ευχαριστουμε !!!
http://img409.imageshack.us/img409/7421/dsc00029rg9.jpgΛολ, η μακακια ειναι οτι θελω να παω να το τσεκαρω, αλλά ειμαι δουλεια. Στην αρχη ψιλοτρομαξα γιατι νομιζα οτι το κουτι ηταν χαρτινο, αλλά το βγαζεις και ειναι το πλαστικο μεσα.
Συγνωμη για την ποιοτητα αλλά ειναι απο κινητο, τραβηγμενη