οτι βαρεθηκα εκει στο wehellas να περιμενω το patch τους αυτοι οπως το πανε θα βγαλουν το beta τον φλεβαρη το final τον ιουλιο το fix του final με μεταγραφες τον Σεπτεμβη και μετα θα βγει το PRO 2012
Printable View
οτι βαρεθηκα εκει στο wehellas να περιμενω το patch τους αυτοι οπως το πανε θα βγαλουν το beta τον φλεβαρη το final τον ιουλιο το fix του final με μεταγραφες τον Σεπτεμβη και μετα θα βγει το PRO 2012
Σκέφτομαι το εξής. Πόσο μ@λ@κισμένοι μπορεί να είναι δημιουργοί, κυρίως των shooters παιχνιδιών, που δεν μας δίνουν την δυνατόητα, να επιλέξουμε εμείς, με ποιο κουμπί θα σημαδεύουμε, με ποιο θα πηδάμε κ.ο.κ. Με το ζόρι δηλαδή να πυροβολείς με το R2. Εγώ θέλω με το R1 ρε!!! Πελάτης είμαι! Και έχω δίκιο!
ποσο βαριεμε να περασω τα νεα μου παιχνηδια στην ps3 list ....
11:00 Μουσείο.
oraia mera gia bolta shmera......gemath eyxaristes ekplhkseis apo ta palia
γεμισε ο κοσμος ψευτονταηδες ρεεεεεεεεεεεεεε
Στοιχημα οτι θα ανατριχιασετε και σεις προς το τελος..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8JIKB5kIBBs&feature=player_embedded"]YouTube - Imagine by Playing for Change foundation Performed around the world with John Lennon[/ame]
NYSTAZWWWWWWWWWWwwwwwwwwwwwww.........
Ήρθα στην δουλειά 5.00 και νυστάζω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑ
3 ώρες δουλειάς ακόμα :)
αυτα τα μακρόστενα bannerακια που βαζουν διαφοροι στα sig τους π.χ. ps3 owner και αλλα τετοια που μπορω να τα βρω?
Παιδια πως γινεται να κανεις tracking μια αποστολη δεματος αν εχεις το κωδικο? Μονο κωδικο εχω δεν ξερω με τι στελνει ο αλλος..
Άγιε μου Βασίλη σ`ευχαριστώ μα ΔΕΝ ζήτησα kama sutra αλλά κάτι πιο...εξειδικευμένο.
στις 10 ιανουαριου εχω εξεταστικη :-(
prin pliroforithika oti den exei xionia sta kalavryta kai parnaso...tsampa to ski pou kanonizame..
Ρε φιλε ναι... εχω ξενερωσει απιστευτα... την περισινη σεζον δεν μπορεσα να παω καθολου (οχι οτι ηταν καλη σεζον...μουφα ηταν , η προπερισυνη ηταν φοβερη) γιατι ειχα σπασει το χερι μου και εκανα χειρουργειο. Φετος δεν χιονιζει.... δηλαδη... τι να πω...
εχω αγορασει εδω και 2 χρονια ρουχα (για σκι εξυπνακιδες...) και δεν τα εχω βαλει ποτε....
Εγω μαγκες την κανω σημερα για Βουλγαρια στο Bansko για 4 μερες!!!!!!!
^^ Ζηλευω :( με καλο τροπο :) Καλα να περασεις φιλε μου :)
να σαι καλα val θα χιονιζει και αυριο εκει μια χαρα...
^^ ωραία πράγματα! Καλά να περάσεις φίλε ;)
παραμονη χριστουγεννων κ πριν σχολασω σημερα εμαθα οτι απολυωμαι,κ γαμω τα δωρα ε?χρονια πολλα,καλα να περασετε με υγεια.
τόσα τσίπουρα που ήπια σήμερα απορώ πως μπορώ και διαβάζω τι γράφω...
Διλημμα :
Εχω κατεβασει το Black Swan σε καλη ποιοτητα.... να το δω ή να κρατηθω για να παω να το δω σινεμα????
Σινεμά
Θετικά:
Μεγαλύτερη οθόνη
Πιθανώς καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου
Πιθανώς πιο άνετα καθίσματα
Μπορείς να το συνδυάσεις με κάτι άλλο μετά, π.χ. φαγητό
Αρνητικά:
Μπορεί να μην βρεις καλή θέση
Υπάρχει περίπτωση να σου τύχουν ζώα στο σινεμά
Σπίτι
Θετικά:
Μπορείς να σταματήσεις την ταινία όποτε θέλεις
Μπορείς να φας ότι θέλεις
Μπορείς να έχεις παρέα και να μιλάτε ελεύθερα
Αρνητικά:
Μπορεί να περνάνε αεροπλάνα ή αυτοκίνητα και να μην σε αφήσουν να ακούσεις
Μπορεί να τύχει κάτι έκτακτο (χτύπα ξύλο) και να πρέπει να την ξαναβλέπεις από την αρχή
Αν η ταινία έχει διαφορα εφέ, πολύ καλό ήχο κ.τ.λ. καλύτερα να την δεις στο σινεμά.
Want to go there...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=SoMzucvWWWw&feature=fvw"]YouTube - Maya Bay, Thailand - The Most Beautiful Beach![/ame]
Ναι ξερω για την ταινια The Beach...
^Αν η συγκεκριμένη παραλία ήταν στις κυκλάδες, θα είχε γεμίσει ξαπλώστρες και ομπρέλες...
Edit: Όσο για το δίλημμα, κρατήσου για σινεμά.
^^ ου...καλα εισαι... για πλακα ομως...
Παιδια μπηκα να χαιρετησω! Αρχιζει το εξεταστικη mode και κλειδωνονται ολα τα
ηλεκτρονικα ειδη! Τα λεμε τελη Φλεβαρη ξανα για LBP2 και Mass Effect 2! Σας ευχομαι
ολους καλη χρονια με υγεια και ευτυχια! Καλα να περασετε αυριο!
Ευχομαι καλη χρονια, με υγεια και οτι επιθυμειτε παιδες! Να ειστε παντα καλα, ευτυχισμενοι με τις οικογενειες σας και ολες οι επιθυμιες σας να πραγματοποιηθουν! Μακαρι το 2011 να ειναι καλυτερο απο το 2010 και χειροτερο απο το 2012! :)
Χρόνια πολλά και από εμένα παιδιά,φορτώνω την φαμίλια και πάω να ξενοφάω! Εύχομαι σε όλους το νέο έτος να τους φέρει υγεία ευτυχία και μετρητά!
Και με προσοχή το ποτό,οκ;:a055:
Καλή χρονιά σε όλους!Να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται.
Φαγητό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τους δικούς σου ανθρώπους: Οκ, το κάνεις και μέσα στη χρονιά...
Αλλαγή του χρόνου, φιλιά και ευχές με τα άτομα που μόλις έφαγες: Τα ίδια κάθε χρόνο.
Να βλέπεις ένα παιδί, που έχει την αγνότητα να πιστεύει ακόμα στον Αη Βασίλη, να παραλαμβάνει με λαχτάρα τα δώρα του: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!!!
καλησπερα! ρε παιδια γτ δεν γινεται να ανοιξω thread? θελει πανω απο ορισμενο αριθμο posts?
Παίξτε πιάνο στο youtube!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=FlcfB9ZPmJw&feature=fvhr"]http://www.youtube.com/watch?v=FlcfB9ZPmJw&feature=fvhr[/ame]
Αναρωτιέμαι αν:
Δυο κομμάτια πίτσα, ένα κομμάτι τιραμισου, ένα κομμάτι βασιλόπιτα, ένα πιάτο ρύζι, 10 στικακια ψαρι Captain Iglo, δυο τοστ, δυο burger απο τα KFC και ένα κομμάτι κρέας, είναι πολυ φαΐ για μια μέρα.
Πρέπει να είναι....
Αναλόγως τις "καύσεις" που θα κάνεις το βράδυ...:cheer2: