Ευχαριστω πολυ παιδια. Θα το ενοικιασω και θα δω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ευχαριστω πολυ παιδια. Θα το ενοικιασω και θα δω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
μια ερωτηση... συνηθως οταν παταω join σε καποιο παιχνιδι ενος φιλου που ειναι γεματο μου βγαζει το παραθυρακι joining 1 of 1 queue κλπ...αναλογος σε τι σειρα ειμαι... εχθες ομως παρατηρησα οτι σε μερικα ατομα(etnica giannislazy) οταν εκανα join μου πεταγε κατεθειαν server is full χωρις να με βαλει σε σειρα... τι παιζει?
Ναι τριχες στο video club! Μου ειπαν οτι δινει και το βιβλιαρακι μαζι,και οτι αν το online pass αναγραφεται εκει,μαλλον θα τον εχουν χρησιμοποιησει! Και δεν το ενοικιασα.
Ποιος σκεφτεται αυτες τις τριχες με τα online pass,δε ξερω! :d040g:
Τουλαχιστον ας εβγαζαν μια beta καλυτερη,οχι εκεινη την τριχα που κραζαμε ολοι,ετσι ωστε να επειθε πιο πλου! Τωρα που να ξερω εγω (εχοντας ηδη το mw3), αν αξιζει να σκασω 50 ευρω για το παιχνιδι? Ηλιθια ζωα με τις ιδεες σας!
Αργησα αλλά ξυπνησα. Τελος για μένα το assault. Το παιχνίδι δεν ειναι COD... θέλει και καλή στοχευση απο μαρκιά... το γύρισα σε engineer και βρήκα την υγειά μου. Ασε που πέφτει και πολυ ξύλο με τα κωλό RPG.
Το AEK-971 που βλέπω οτι χρησιμοποιούν αρκετοί εμένα δε με βόλεψε. Πολύ κλωτσιμα. Στο level που είμαι Μ416 FTW. Τεσπα τωρα μιας και θα γίνω engineer υπάρχει κάποιο αντιστοιχο overall καλό όπλο σαν το M416... φαντάζομαι το A-91?
δοκιμασε το G36C με foregrip + RDS(KOBRA)
Γράψου στο battlelog και από εκεί θα βλέπεις όλα τα στατιστικά σου...
Εκεί θα δείς και πληροφορίες για τα όπλα της κάθε κατηγορίας, πότε τα ξεκλειδώνεις κ.α...
Γενικά όσο ποιο μεγάλη η σφαίρα τόσο μεγαλύτερο το "κλώτσημα".
Για τον engineer τα default (Μ4Α1 for US, AK-74 for RU) είναι μια χαρά όπλα.
Το SCAR-H είναι από τα πιο δυνατά αλλά λόγω της σφαίρας διαμετρήματος 7,62 (έναντι 5,4 των άλλων) κλωτσάει πιο πολύ.
Γενικά όμως ξεκλειδώνοντας το foregrip σε οποιοδήποτε όπλο γίνονται ποιο εύκολα τα πράγματα...
Εχω ψωμί να το ξεκλειδώσω μιας και τώρα ξεκινάω engineer. Τhanks πάντως... ενα φιλαράκι μου καίγεται σε pc μου λεει οτι παίρνει το A-91 γιατι το βρίσκει το πιο σταθερό ενώ το SCAR του φαίνεται βαρύ.
Για το RDS kobra που λες αυτό είχα σαν βασικό στο assault καθώς και το σκέτο RDS....απλώς μόλις ξεκλείδωσα ενα που δειχνει εναν κοκκινο κυκλο και μέσα μια κοκκινη τελεία (PKAS Holo)και είναι αρκετά καλό.
Mωρέ και foregrip έβαλα στο AEK και πάλι δεν είχε κοφτές/ακριβείς κινήσεις δεξια/αριστερά όπως το Μ416. O engineer αρχικά ξεκλειδώνει SG553 και SCAR...δλδ μέχρι να ξεκλειδώσω κάτι καλό όπως το A-91 προτείνεις τα 2 default όπλα?.... το Μ4 που ξεκλειδώνει ο engineer σε αρχικά στάδια φαίνεται καλή περίπτωση.
ps - Ρε μάγκες εχω παθει την πλακα μου...κανω με σχεδον την μιση δυσκολια kills απο μακρiα σε σχεση με τον assault ...και με τα default οπλα. Μα που ζουσα τοσο καιρο :(
Mιας και ασχολήθηκα το Σαββατοκύριακο αποκλειστικά με τα assignments
και τα trophies γενικότερα του Β2Κ.
Το trophy
Complete Warrior http://www.ps3trophies.org/forum/ima...phy_silver.png
Got a kill with the following weapons in a single life: Assault Rifle, Jet, Tank.
δεν το διευκρινίζει αλλά πρέπει να είναι μεν χωρίς να πεθάνεις, στο ίδιο round δε.
Αν κάνετε κάποιο kill και τελειώσει το round χωρίς να πεθάνετε δεν μεταφέρεται το kill στο επόμενο.
Το trophy
Gunslinger http://www.ps3trophies.org/forum/ima...phy_bronze.png
Get 10 kills with each of the ten Back to Karkand weapons
έχει κάποιο glitch,
παρότι κάνεις όλα τα assignments, ξεκλειδώνεις και τα 10 όπλα
και κάνεις 10 kills με το καθένα,
δεν δίνει το trophy.
Για να το δώσει θα πρέπει αφού έχετε κάνει 10 kills με το καθένα,
να μπείτε με το Famas και να κάνετε 10 kills σ'ένα round.
Στα assignments το μόνο κουραστικό είναι το 50 kills του enginner με rockets,
θα χρειαστεί να βάζετε συνέχεια Grand Bazzar και να ρίχνετε αβέρτα με το RPG.
Οσο για τα όπλα του Β2Κ είναι καλύτερα από αυτά του βασικού παιχνιδιού και δίνουν ένα μικρό αβαντάζ,
εξαίρεση αποτελεί η recon class όπου δεν έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο ή έστω ισοδύναμο.
Στην assault class το Famas κάνει την διαφορά,
θα το χαρακτήριζα το καλύτερο όπλο του παιχνιδιού.
Στον engineer αρκετά καλό και πολύ σταθερό
είναι το ΗΚ53Α3 και το έχω καθιερώσει σαν το βασικό του όπλο.
Στον support η καλύτερη επιλογή είναι το MG36,
δεν κλωτσάει καθόλου σε σχέση με αυτά του βασικού παιχνιδιού
και ειδικά τα Μ240Β και Μ60Ε4.
Στον recon το L96 δεν κάνει την διαφορά και είναι υποδεέστερο του καλύτερου sniper rifle του βασικού παιχνιδιού, το Μ98Β.
Tέλος να σταθώ στο general class ΜΚ3Α1,
θα εκπλαγείτε από την δυναμική του,
όταν θα στρίβετε μέσα στα στενάκια της Grand Bazzar
οι αντίπαλοι θα πεθαίνουν πριν καν καταλάβουν τι τους χτύπησε,
λες και πεθάνανε από καρδιακή προσβολή και όχι από σφαίρες.
Το Μ4 αν δεν κάνω λάθος έχει μόνο burst fire, 2 σφαίρες μαζι. Ενώ το Μ4Α1 έχει και γάτα ρυπας.
Δοκίμασε πάντως και τον support με το Μ249, 100 σφαίρες γεμιστηρα των 5,5χλ. Πολυ καλο...
Είναι όπλα από το B2K dlc,
τα ξεκλειδώνεις μέσω assignments
και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στους χάρτες του βασικού παιχνιδιού.
προς το παρον τα οπλα του b2k δεν εμφανιζονται στο battlelog
Στο battlelog από αύριο έχει πει η DICE που θα κυκλοφορήσει το B2K σε PC & XBOX.
Για το assignment RPG καλή πίστα είναι και η Metro. Γενικά θέλει κλειστές πίστες.
Και συνολικά καλο teamwork ώστε να μπορείς να κανείς πιο εύκολα τις δοκιμασίες εκτός kills, όπως healing, fixing and resupplying...
Πάντως όντως Οντυ το Famas μαμεί και δέρνει...
Αλλα για τον engineer το AK δεν το αλλάζω. Και μόνο ο ήχος του είναι άλλο πράγμα...
Ισως σε κάποιο μελλοντικό update να το ρίξουν λιγάκι γιατί ήδη οι 9 στους 10 παίζουν με Famas.
Eπίσης για όσους είναι άσχετοι με αεροπλάνα όπως εγώ
και δεν είχαν σταυρώσει kill μέχρι τώρα.
Στις Gulf Of Oman & Wake Island οι Αμερικάνοι έχουν το F35,
πάρτε το και αντί για απογείωση με φόρα πατώντας το R2,
πατήστε L2, θα κάνει κατακόρυφη απογείωση και θα το πηγαίνετε σαν ελικόπτερο
ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι γίνεται από κάτω σας.
Εγώ που είμαι παντελώς άσχετος έφτασα τους τρισίμιση χιλιάδες πόντους στα jets,
έκανα καμμιά δεκαριά kills,
κατέστρεψα 5-6 οχήματα και γενικώς ξεκλείδωσα 4 καλούδια και είμαι κοντά στο πέμπτο.
Η αλήθεια είναι πως το B2K αν δεν μας το έδιναν τζάμπα
άξιζε και με το παραπάνω τα 15 ευρώ που κοστίζει.
AK74U ολα τα λεφτα!!!κ γενικα ο ηχος ολων των ρωσσικων οπλων...η απολυτη π..λα!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LejLaFCZRXI"]Giat Famas G2 calibro 5,56 mm - YouTube[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kiIKef18y_g"]AK74U II - YouTube[/ame]
Το googlarw αλλα δεν βρισκω την ονομασια αυτου του οπλου. Τι πρέπει να κάνω για να το ξεκλειδώσω?
Επαναλαμβάνω ότι έχω βρει την υγειά μου με τον engineer. Σαν το βλάκα σημαδευα τόσο καιρο απο μακρια με τον assault και δεν "πετύχαινα ελέφαντα"... πλέον έχω ανέβει αρκετά στα kills για τα δικά μου δεδομένα. Για μένα είναι ελάχιστες οι πίστες που θέλουν το κοντινό combat του assault όπως αυτές με τα container. Aλλά και πάλι κυρίως σε deathmatch.... σε conquest και rush νομίζω είναι must ο engineer... ειδικά όταν ξεκλειδώσω και πιο μετά το javelin...αυτο δεν είναι που λοκάρει τα αεροπλάνα?
Επίσης σορυ για την noobiki ερώτηση που θα κανω αλλά το IGLA πως στο καλό ρίχνει?