Και μενα ηρθε σπιτι.
Αντε να κανω ενα Side by Side.
Αλλα γμτ εχω σπαστει.
Printable View
Και μενα ηρθε σπιτι.
Αντε να κανω ενα Side by Side.
Αλλα γμτ εχω σπαστει.
Αυτά είναι πολύ καλά scores...
Το EDGE του έδωσε 5...
To μόνο παιχνίδι στο οποίο απήλαυσα την καυστικότητα (και τη χαζομάρα που δέρνει) το περιοδικό :P
ενα απο τα κοινα συμπερασματα που βγαινουν απο τα αρνητικα reviews που εχω διαβασει ειναι οτι προκειται για ενα βαρετο παιχνιδι.
Ελπιζω να εχω διαφορετικη αποψη:oopsy:
Tα σκορ ειναι μια χαρα, οχι ομως για FF. Και δυστυχως μεχρι στιγμης οι κριτικοι (τουλαχιστον) συμφωνουν οτι το παιχνιδι ειναι καλο αλλα οχι ΑΑΑ status.
Αυτο το ξερουμε...ειναι αποτελεσμα του linearity για ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου.Τα πρωτα chapters ακολουθουν ενα απλο μοτιβο... διαδρομοι, μαχες, cutscene, bossfight ...και αυτο επαναλαμβανεται.
Αυτο που ελπιζω εγω ειναι το στορυ τουλαχιστον να ειναι ενδιαφερον σε αυτα τα αρχικα σταδια.Ξερω οτι προς το τελος το παιχνιδι γινεται πολυ ενδιαφερον και απο θεμα ιστοριας και gameplay.Ελπιζω τουλαχιστον το στορυ να ξεκιναει καλα εξ αρχης.
ΥΓ: οσο για το Edge τα λογια περιτευουν...δεν ξερω εαν εσεις τους δινετε hits αλλα εγω απλα γελαω με την παρτη τους....και φυσικα δεν το λεω μονο για το FFXIII.Τιποτα στο Edge ειναι απλα attention whores ;)
ειναι τοσο μετριο παιχνιδι τελικα? για τα δεδομενα του final fantasy παντα...
Νομιζω γενικα οτι το κρινουν ιδιαιτερα αυστηρα λογω της ιστοριας του και μονο... Παντως
πειτε και καμια γνωμη εσεις που ασχοληθηκατε!
Καταλαβαινεις Valkyre οτι την Κυριακη περιμενουμε εντυπωσεις:hey:
^^εννοειται οτι θα σας γραψω εντυπωσεις, απλα θα ειμαι αυστηρος με το ΧΙΙΙ το εχω πει εδω και καιρο.
Απλα ελπιζω η κινηματογραφικοτητα του να αντισταθμιζει λιγο τις πολλες ελειψεις που εχει.
Τελικα οι περισσοτεροι reviewers δε μασησανε τα λογια τους. Μπραβο τους που καταδειξανε ολες τις αδυναμιες του παιχνιδιου, μονο ετσι θα παμε μπροστα. Οσο για την κινηματογραφικοτητα, μην πονταρετε πολλα.
^^Καλα , μετα το φιασκο του GTA 4 δεν βασιζομαι σε κανενα μασημα κανενος reviewer....
Θελω να το δω με τα ματια μου.
Λοιπον, μεγαλη διαφορα στο PS3 ειδικα στα cutscenes.
Επισης υπαρχουν textures υψηλοτερης ποιοτητας σε ρουχα
και πατωμα. Η αναλυση κανει αισθητη την διαφορα της σε πολλα
σημεια, το κακο ειναι οτι παραμενει το ιδιο μετριο παιχνιδι.
μάλλον είχαν σαν στόχο να προσελκύσουν νέο αγοραστικό κοινό ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση το παιχνίδι σε όσους δεν ασχολούνται με final fantasy, κ αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το κάνουν εύκολο,μονοδιάστατο κ γραμμικό μέχρι αηδίας!
κ για το σενάριο πάντως δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα μέχρι στιγμής...α ρε square στον βωμό του κέρδους τα θυσιάζεις όλα ξεχνώντας τους φαν που έχει αυτή η σειρά
τα καλά rpg σε αυτί την γενιά είναι τα lost odyssey, star ocean, tales of vesperia k to καινούριο που θα βγει σύντομα το Resonance of Fate, απο κει κ μετά το χάος
To gameover tou evale 7....
^^ ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι του το εβαλε το πιο ξακουστο site στην υφηλιο! :D
Θα δουμε, λογικα καπου εκει θα αξιζει το παιχνιδι, ειδικα σε σχεση με τα παλια
Ε νομίζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας το ξέρουν το σαϊτ... Αλλωστε δεν είχα κατι αλλο να προσθέσω, μιας και εγώ δεν θα το αγορασω :Ρ
αν κ όλοι υποκλίνονται στο final fantasy 7 για έμενα το 8 ήταν το καλύτερο final fantasy που έχω παίξει...είχες όλο τον χάρτη στην διάθεση σου για εξερεύνηση,εκατοντάδες αντικείμενα για να βρεις, κ το μεγάλο κόλλημα που είχα φάει στο παιχνίδι με της κάρτες οπού έψαχνα παντού για να βρω όλες της σπάνιες που μ έλειπαν...παιχνίδι με τρομερά boss! ακόμα σκέφτομαι το πόσες μέρες μου είχε πάρει να προσπαθώ να νικήσω το ultima weapon, η τα φοβερά summon που είχε όπως o diablo η ο cerberus
γενικά κάθε final fantasy είχε τα δικά του ξεχωριστά σημεία ώστε να σου μένουν στην μνήμη
από το συγκεκριμένο δεν νομίζω να έχω να θυμάμαι κάτι
Ρε παιδια τι τους νοιαζει.. Μονο οι Ιαπωνεζοι να το αγορασουν που το εχουν αγορασει
πνευματικα πριν απο 3-4 χρονια που ανακοινωθηκε, τα εχει βγαλει τα λεφτα του..
Εμένα εξακολουθεί να με ιντριγκάρει το γεγονός ότι έχει "σπάσει" την συνταγή όπως λένε τα reviews. Αν είναι να το κρίνουμε με βάση τι περιμέναμε να δούμε από ένα Final Fantasy, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι όντως μέτριο, αλλά το παιχνίδι το ίδιο (με το battle system του, τις ιστορίες του, τα σκηνικά του κτλ) είναι καλό βρε παιδιά;
Ας το κρίνουμε ως αυτοτελές παιχνίδι και όχι "είναι final fantasy! πρέπει να είναι όπως τα προηγούμενα!"