Ναι είναι το πλήρες παιχνίδι με τα dlc όσο για το bikes είναι standalone και το αγοράζεις ξεχωριστά δεν έχει σχέση με το season pass.
Printable View
Ναι είναι το πλήρες παιχνίδι με τα dlc όσο για το bikes είναι standalone και το αγοράζεις ξεχωριστά δεν έχει σχέση με το season pass.
αν καποιος θελει να βαλει ετησια συνδρομη απαγορευεται πλεον ? :a036:
https://pbs.twimg.com/media/CjnfFUcWsAAHvI7.jpg:orig
Λες να κοψανε το στακαρισμα?
Μήπως γιατί τρέχει η προσφορά με τους 15 μήνες? Είσαι ήδη συνδρομητής ή νέος συνδρομητής?
ειναι περιεργο αυτο που συμβαινει και βεβαια φταιει η σονι,λοιπον για την ετησια συνδρομη υπαρχουν 3 προσφορες και τις βρισκετε αναλογα που θα μπειτε στο στορ,δλδ αν πατησετε στο plus εχει αλλη προσφορα,αν πατησετε πανω σε παιχνιδι που δινει το plus και πατε να αγορασετε απο εκει την συνδρομη εχει αλλη τιμη και υπαρχει και αυτο που ποσταρα οτι δεν πουλανε ετησια συνδρομη !!!!
1. με 50 ευρω αγοραζεις 12+3 μηνες.
2. 12 μηνες με 43 ευρω.
3. 12 μηνες που τελικα δεν πουλανε.
Το store άλλαξε look και μάλλον είναι μαζικό σε όλους, σε 4 άτομα που δοκίμασαν έχει αλλάξει.
New PlayStation Store discounts start today: Ratchet & Clank, Star Wars Battlefront, more
Quote:
EA promotion (until 29/06/16)
With discounts of up to 60%, we have a whole host of amazing EA titles and DLC available on offer on PlayStation Store until 29th June.
Don’t miss out on big games such as FIFA 16, Battlefield 4, Need For Speed, Star Wars Battlefront and many more. With discounts available across all PlayStation platforms, there is something here for everyone.
The EA promotion page has details of regional pricing but here’s a look at what titles are on offer.
Τσιμπησα Unravel στα 10 (8 για τους +) και (η κατρακυλα στην τιμη δεν εχει πατο) Battlefield Hardline στα 5.
Έκανα τεράστια μαλακία που δεν είχα πάρει το Dragon Age: Inquisition τότε που το είχαν όλοι 20€. Δεν μου κοψε ότι ξεστόκαραν.
Τώρα το έχουν στο store 20.99...
Ελπίζω όταν πάρω PS4 να το ξαναβάλουν :P
Battlefield Hardline ή Battlefield 4? Τι προτείνετε?
Το the fall με εχει ψησει το εχει παρει κανεις;λεω να ταιμπησω αυτο και το unravel
Το εχω σταμπαρει και εγω, μεχρι τελος του μηνα ειναι:P