Δεν χρειάζεται να περιμένεις. Μπορείς να συμμετάσχεις για να ανεβάσεις τα posts σου αρκεί να έχεις κάτι ουσιώδες να πεις και όχι σε άσχετο σημείο.
Printable View
Δεν χρειάζεται να περιμένεις. Μπορείς να συμμετάσχεις για να ανεβάσεις τα posts σου αρκεί να έχεις κάτι ουσιώδες να πεις και όχι σε άσχετο σημείο.
RTFM....
Αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις λιγο τους ορους χρησης του φορουμ δεν θα ειχες καποιο προβλημα.απο οτι καταλαβα ενδιαφερεσαι για τις αγγελιες πιο πολυ οποτε διαβασε τους ορους για τις αγγελιες.οι οροι ειναι εδω.
http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....66&postcount=1
Μια ερώτηση/απορία:
Για θέμα που αφορά νέο thread/αφιέρωμα και την υλοποίηση μια ιδέας που έχω, με ποιον συγκεκριμένα πρέπει να συζητήσω τα διαδικαστικά, γιατί απαιτείται μια ομαδοποίηση/ταξινόμηση που δε ξέρω αν γίνεται και πως;
Ευχαριστώ!
Oλοι οι mods προθυμοι να σε βοηθησουμε (υποθετω :silly:), στο μετρο που ο καθενας ξερει και μπορει. Στειλε κανα pm και αν ειμαι πολυ αμπαλος για να το χειριστω σε παραπεμπω αλλου :pao:
Κάτι παίζει με το πλαίσιο των smilies... δεν τα βγάζει πάντα όλα ή κάτι τέτοιο κουλό.
τις προάλλες χρησιμοποιούσα το :a014gth: για να δηλώνω τις πηγές μου και την επόμενη μέρα χάθηκε... πίστευα ότι θα είχα μπερδέψει τα site και δεν έδωσα σημασία, ώσπου σήμερα το βρήκα μπροστά μου ενώ τώρα σίγουρα ξέρω ότι κάπου πρέπει να έχει εξαφανιστεί το :a040: που χρησιμοποίησα το πρωί ουκ ολίγες φορές. Όντως κάτι τρέχει ή πρέπει να δω κάποιον γιατρό;
Απο οτι εχω καταλαβει εγω σαν απλος χρηστης αυτα τα emoticons που βρισκονται διπλα-δεξια απο εκει που γραφεις το μνμ ειναι ενα τυχαιο δειγμα ολων των emoticons.ισως οχι κ τοσο τυχαιο μπορει να ειναι αυτα που εχουν χρησιμοποιηθει προσφατα απο τους χρηστες η αυτα που χρησιμοποιουνται περισσοτερο..για να δεις ολοκληρη την λιστα των emoticons θα πας στο πλαισιο δεξια απο το κειμενο κατω κατω εχει μια επιλογη "more".κανεις κλικ εκει κ σου ανοιγει αλλη σελιδα με ολα τα emoticons που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε.
Ναι, τα emoticons βγαινουν σε τυχαια σειρα καμια φορα :P
Δεν μιλάω για το δεξί πλαίσιο που έχει κάποια λίγα αλλά για το πλήρες smilie list box:
http://www.ps3forums.gr/vb/misc.php?...=vB_Editor_001
Μπορεί κάποιος mod ή ο Slay να κάνει κάτι για ένα rep που έδωσα και χωρίς να αλλάξω κάτι παρά μόνο να γράψω ένα ευχαριστώ και το nickname μου ο χρήστης πήρε αρνητικό rep;;;;;:confuzed::confuzed::confuzed:
επειδη το thread εχει και την λεξη "αποριες" στον τιτλο του,απευθυνομαι προς τους moderators για να εκφρασω την απορια μου ωστε να μαθω τον λογο που ο χρηστης heatspreader εφαγε παλι ban καθως και για ποσες μερες!!!ρωταω μονο και μονο απο 100 % pure virgin human curiosity!!!!!
Υ.Γ. : παρακαλω πολυ να μην μου απαντησετε με την γνωστη εκφραση "η περιεργεια σκοτωσε τη γατα" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο το post ψαχνω να βρω εχω φαει ολο το φορουμ αλλα δεν το βρισκω!εκτος και αν σβηστηκε οποτε για αυτο δεν το βλεπω..
αφου εκανε ο ιδιος report τον εαυτο του τοτε γιατι μπηκε στον κοπο να πει τις κακες του κουβεντουλες????ευχαριστω που μου ελυσες την απορια..
και μια απορια αν κανω report ενα post καποιου χρηστη τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?βλεπουν οι moderators το report και κρινουν αναλογα τι πρεπει να γινει?
Ναι και ναι :p Ναι, σβήστηκε το ποστ του Heatspreader γιατί περιείχε υβριστικό περιεχόμενο και ναι αν κάνεις report μας βοηθάς να εντοπίζουμε πιο εύκολα τα σημεία που κάτι δεν πάει καλά και να πράξουμε αναλόγως :) Το κακό με το report είναι ότι οι μισοί εκ παραδρομής νομίζουν ότι είναι reply button και το 80% των reports που παίρνουμε είναι απαντήσεις σε μηνύματα άλλων :D
αν εμπαινε καπου αλλου αυτο το "report" σε καποια αλλη γωνια μπορει να ηταν καπως καλυτερα τα παραγματα οσον αφορα το bold κομματι.δεν ξερω βεβαια αν γινεται αυτο.
οταν εχεις φαει ban για μια εβδομαδα π.χ. μπορεις να μπαινεις απο τον ιδιο υπολογιστη και το ιδιο σημειο internet?για παραδειγμα αν κανετε σε εμενα ban θα μπορω να μπαινω απο τον υπολογιστη μου και απο το σπιτι μου μονο για να βλεπω το φορουμ ως επισκεπτης?
και μια τελευταια ερωτηση για ποσες μερες εφαγε το ban ο χρηστης?
δεν κανουμε ποτε ΙΡ μπαν, παντα στον χρηστη, οποτε ναι σαν επισκεπτης θα μπορεις να μπαινεις, απλα δεν θα μπορεις να κανεις login Και κατα συνεπεια να γραφεις.
Υ.Γ. σε περιπτωση που αναρωτιεστε γιατι ηταν σημερα για καποιες ωρες κατω το site, να σας πω οτι δεν εχει να κανει με εμας, αλλα ηταν προγραμματισμενη συντηρηση του host μας.
Σήμερα δοκίμασα το άλλο διαθέσιμο theme του forum. Το λευκό όμως είναι λίγο κουραστικό στα μάτια έτσι όπως φωτίζει. Μήπως γίνεται να υπάρξει επιλογή να αλλάξουμε το χρώμα φόντου σε μαύρο?
^^ Αφηστε το λευκο και original theme ανεγγιχτο! Εμενα με βολευει πολυ! :) :D
καταλαθος εκανα ρεπορτ αντι για ρεπ σε εναν χρηστη....
καλημερα καποια posts πυ εχει κανει δεξια και αριστερα ως δια μαγειας την επομενη δεβ υπαρχουν ξερει κανεις γιατι ?