Το ίδιο ακριβώς πραγμα βλέπω απλα το OpenCritic δεν έχει κριτικές από manbabies.
Printable View
Νομιζω σε αυτο κυριως αναφερεται. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να δικαιολογησω την τακτικη του metacritic να ανοιγει τα user scores με το που γινεται release το παιχνιδι. Ειναι ανευθυνο (αλλα φερνει ωραια clicks οποτε...) και εντελως χαζο. Βασικα -δυστυχως- ακριβως επειδη ειμαστε μωρα, σε αντιφατικα παιχνιδια ισως να μην επρεπε να επιτρεπεται το user score και δεν αστειευομαι καθολου. Εφοσον καποιοι ειναι ανικανοι σοβαροτητας, για ποιο λογο να την πληρωνει ο υπολοιπος κοσμος? Γι αυτο και το opencritic ειναι πιο σωστο κατα τη γνωμη μου παρολο που γενικα δεν δινω δεκαρα πλεον για metascores σε σχεση με παλαιοτερα...
Οπως και να εχει δεν προκειται να κανει ζημια στο παιχνιδι, οι πωλησεις και τα Preorders μιλανε απο μονα τους...Οσο για την "αποψη" των εν λογω μωρων που 10,000ποσα απο αυτα τερματισαν το παιχνιδι σε 1 ωρα.... ειναι του κωλου κανονικοτατα... εφαμιλλη με σκουπιδι.
Να πω και εγω οτι το ΠΗΡΑ! retail τελικα.
Τελειωσα το the last of us replay, ισως γραψω στο δικο του thread δυο λογια. Ξεκιναω το Left behind σημερα, και αυριο μεθαυριο το part 2.
Συγνωμη αλλα αυτο που κανει το metacritic ,και αφηνει ολα τα τοξικα οντα του διαδικτυου να ριχνουν ψευτικες βαθμολογιες,για να μποικοταρουν ενα προιον που δεν ειναι ουτε ενα 24ωρο διαθεσιμο στην αγορα.
Εσυ το βλεπεις σωστο απο μερους τους?
Πρεπει να καταργηθει αυτο το ανουσιο user score(το φωναζω καιρο)
Η στην τελικη πριν δωσεις την δικη σου βαθμολογια για ενα παιχνιδι(να σου ζηταει πρωτα αποδεικτικο αγορας του προιοντος)
Παραδειγμα στο skroutz που ηθελα να κανω κριτικη για μια τηλεοραση που ειχα παρει
Πρωτα μου ζητησαν αποδεκτικο της αγορας
Και με του επιβεβαιωθηκε πληρως,μου ανεβασαν κανονικα και την κριτικη που ειχα δωσει
Spartan μη το κοιτας καν το userscore. Να σου πω την αληθεια ποτε δεν του εδωσα σημασια. Θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο. Σαν να μην υπαρχει.
Συμφωνο οτι δεν πρεπει να το κοιταμε
Αλλα ασχολουμαστε με το metacritic λες και ειναι το ευαγγελιο του διαδικτυου
Παρεπιπτοντως ποτε δεν θα ξεχασω την γκαφα που ειχε κανει σε μια βαθμολογια που ειχε ανεβασει, για το uncharted 4
Ασε που ακομα και το συστημα βαθμολογησης του το θεωρω αδικο(τα παιδια μαλλον δεν ξερουν να μετρανε καλα τους μεσους ορους)
Το Metacritic δεν βγαζει απλα μεσο όρο, κάποια reviews τα μετραει περισσοτερο απο αλλα.
Και εγώ με PS4 fat αγορασμενο Day one δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τον θόρυβο. Στο Final Fantasy 7 έκανε περισσότερο που και πάλι δεν με ενοχλούσε.
Και το έχω δίπλα μου το PS4 μιας και παίζω σε γραφείο
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν παίζει ρόλο Μιχάλη, νομίζω είναι θέμα στον κάθε ένα χωριστά η πρώτη κονσόλα δεν έκανε όπως κάνει το pro το καθάρισα κιόλας άλλαξα πάστα σταμάτησε να κάνει θόρυβο, μετά από 2-3 μήνες τα ίδια πάλι, όπως κ τα χειριστήρια τα πρώτα ήταν καλά η δεύτερη έκδοση που βγήκε έχω αγοράσει 3 κ ήταν όλα μάπα, τέλος πάντων.
Δεν ξέρω για το Pro πάντως θυμάμαι που ο Λευτέρης για το δικό του έχει πει πως δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο.
Πάντως ενός φίλου που έχει το ίδιο PS4 με εμένα του έκανε γενικά τρελό θόρυβο, λες και είχε βάλει σκούπα στο σπίτι. Του άλλαξε πριν λίγες μέρες πάστα και είναι αθόρυβο πλέον.
Εγώ δεν έχω αλλάξει στο δικό μου πάστα αλλά από την ημέρα που το αγόρασα το καθαρίζω 1-2 φορές το μήνα (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και του είχα και φίλτρα για να μην περνάει μέσα σκόνη (δυστυχώς πριν λίγους μήνες μου έσπασαν και δεν ασχολήθηκα να πάρω αλλά)
Εχει mild σποιλερς μεσα λεει, οποτε οποιος δεν το εχει τελειωσει ας μην το δει.
https://www.youtube.com/watch?v=9X57DfOgG0g&t=12s
Τοποθεσίες εννοει, αλλα είναι όλα απο Seattle που εχουμε ήδη δει, απλα λίγο διαφορετικά μέρη. Φυσικά όποιος δεν θέλει να ξέρει το παραμικρό δεν το βλέπει, εννοείται αυτό.
Βασικά δεν το εχουν παιξει ουτε δευτερόλεπτο. Και ούτε πρόκειται.
Οι περισσότεροι από αυτούς περίμεναν με ανυπομονησία να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση αημερα και να αρχίσουν να βάζουν τα μηδενικα. Τοσο γελοίο πλέον το ολο σκηνικό που μονο στην πλάκα μπορείς να το πάρεις.
Λογικά θα τα αφαιρέσει μετά άμα θέλει να λέγετε αξιόπιστη πηγή.
Νομίζω το είχε κάνει και παλιότερα σε κάποια παιχνίδια. Από την άλλη θα έπρεπε όλο αυτό να μην υπάρχει εξ αρχής.
Δεν μπορεί τώρα ο κάθε τυχάρπαστος να κάνει το δικό του ρεβιου 1 λεπτό μετα την κυκλοφορία παιχνιδιού και να το πέρνεις στα σοβαρά.
Οτιδήποτε ρεβιου θετικό η αρνητικό ειναι αυτο.
Τεσπα ..Έχει κι αλλού πορτοκαλιες!
Major spoiler ΜΟΝΟ για όποιον έχει τελειώσει ΚΑΙ το chapter 6 (the chalet)
Spoiler!
Παιδιά δεν πιστεύω τι παίζω τι βλέπω....
Πραγματικά. Απίστευτο! Το παιχνίδι σου ρίχνει και σε ανεβάζει την ψυχολογία όποτε θέλει. Έπος.
Στο skroutz day one υπαρχουν ηδη 22 και 27 αξιολογησεις αντιστοιχα στις απλες εκδοσεις του last of us. Να υποθεσω οτι και αυτοι το παιχνιδι προλαβαν και το τελειωσαν ολοι σημερα που κυκλοφορησε επισημα? :)
Επισης στην περιπτωση των αξιολογησεων του skroutz,λατρευω να βλεπω να αναφερεται στα θετικα σε single player παιχνιδια χωρις καθολου multiplayer,οτι εχουν πολυ καλο multiplayer :D
Παντως οσο και φοβερo να εδειχνε το the last of us στο PS3, τωρα που εκανα την μεταβαση στο Part 2 η διαφορα ειναι τεραστια. Πανεμορφο. Καθομαι και χαζευω παρα παιζω.
Εκανα ενα ξεκινημα και θα το ξανα ξεκινησω αυριο. Ετσι κανω παντα. Βλεπω κανα 2 φορες την εισαγωγη. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το αρχισα στα Ελληνικα και δεν ειναι ασχημη η δουλεια που εχουν κανει. Μου αρεσει. Αλλα ειναι τοσο μπροστα οι ερμηνειες των αγγλοφωνων πρωταγωνιστων που με την καμια δεν θα επελεγα ελληνικη μεταγλωττιση.
Οπως και να χει μπραβο τους που υπαρχει ως επιλογη.
για αρχη να πω σε ολους να μη βλεπετε καν κριτικες,ουτε καλες ουτε κακες.αμα σας αρεσει ενα παιχνιδι εσας,τοτε δεν χρειαζονται κριτικες απο κανεναν. σχετικα με το παιχνιδι,μετα απο κανα 2ωρο που επαιξα,μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχω παιξει τελευταια. να ξαναπω οτι δεν εχουν λυπηθει καθολου τα αιματα στο παιχνιδι και ειναι τιγκα μεχρι πανω gore,νομιζω οτι αυτο δεν ειναι σποιλερ αλλωστε και το πρωτο παιχνιδι ετσι gory ηταν.
αυτο το σποιλερ αφορα οσους εχουν κλεισει κανα δυο ωρες στο παιχνιδι,αγαπημενος χαρακτηρας μεχρι στιγμης ειναι...
Spoiler!