Τι σου ελεγα...:a050:
Αντε να παιξει καμια εθνικη να ξεχαστουμε.
Printable View
Τι σου ελεγα...:a050:
Αντε να παιξει καμια εθνικη να ξεχαστουμε.
Να ξεχάσετε τα χάλια σας θες να πεις (αλήθεια μαθηματικά έχετε σωθεί;;;; ) γιατί εμείς δεν θέλουμε να ξεχάσουμε άλλο ένα πρωταθληματάκι......η διαφορετικότητα που λέγαμε.;)
Δεν ξερω,εχετε σκοπο να μας ριξετε?
Λεμε τα ιδια ομως.Το ποστ 1812 δεν το διαβασες.Τις απαντησεις θα τις βρεις εκει.Ως τοτε ζητω ο Μαρινακης,ζητω ο Τσοχατζο,τον Μαιο θα ειναι ωραια!
To post 1801 εσύ το είδες;;;;
Ναι,το ειδα.
Ε να μην σε κουραζω τοτε.
PDS αυτό το παιχνίδι το είδα. Το φαουλ έγινε στο 95+. Τα 5 λεπτά καθυστερήσεων ήταν φυσιολογικά. Το + 30 δεύτερα που άφησε πάλι φυσιολογικά ήταν αφού πέφτανε σαν τις μύγες στις καθυστερήσεις. Το πότε εκτελέστηκε το φάουλ δεν έχει σημασία. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν όπως και να έχει. Απλά μπήκε το γκολ εκεί.
Μη μπαίνεις σε λεπτομέρειες γιατί είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" είπαμε είναι διαφορετικοί δεν μπορείς να τους καταλαβαίνεις ούτε εσύ.
Ο de vicenti δε κρατιέται απο φέτος, καλα σας χόρεψε...
Αυτοι δεν θα αλλαξουν,γιατι ειναι και οι περισσοτερο συνειδητοποιημένοι και σιγουροι για την πραγματικοτητα που βλεπουν τα ματακια τους τοσα χρονια.Για τους αλλους που βλεπουν με τα ματια αλλων, ισως υπαρχει ελπιδα καποια στιγμη(λεμε τωρα),οταν φτασουν οι γκαλακτικος να παιζουν με 100 ατομα στην εξεδρα.Κοντα ειμαστε.
Δεν αλλάζει κάτι δίκιο έχεις. Σε κάθε παιχνίδι θα περιμένεις με το δίκαννο ακόμα και αν δεν γίνεται τίποτα.... :boxing:
Quote:
Kριμα που δεν ειχαμε και εμεις αντi fair-play και 25 λεπτα καθυστερηση
:blink:Quote:
Aκομα και τπτ να μην εγινε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Νομιζεις οτι αλλαζει κατι?
Δεν ειπα οτι δεν εγινε τιποτα.
Ειπα οτι δεν εχει σημασια.Και τελικα δεν με ενδιαφερει.Δεν περιμενω την καθε αγωνιστικη ξεχωριστα για να δω τι συμβαινει.Ξερω τι συμβαινει οπως και ολος ο κοσμος.
Αν με ρωτας αν εγινε θα σου πω ναι εγινε.Οπως και σχεδον σε καθε παιχνιδι του γαυρου.
Αν κοιταξεις πισω τα σχολια δεν εγραψα κατι εγω πρωτος με αφορμη το παιχνιδι του γαυρου.Δεν ασχοληθηκα.Αλλα οταν σου την λενε και απο πανω,δεν γινεται να μην απαντησεις.
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω το νοημα των 2 quote μου στο ποστ σου.Iσως δεν εγινα κατανοητος,αν και δεν νομιζω.
Ότι κλέψουμε δεν κλέψουμε έχουμε πλέον κατακλέψει τον κόσμο όλο οπότε τι να λέμε.. Αυτό καταλαβαίνω ότι πιστεύεις.. Οπότε δεν υπάρχει γυρισμός στην κατρακύλα,κλπ κλπ
Φυσικά διαφωνώ αλλά τα έχουμε ξαναπεί και δεν έχω κουράγια για ακόμα έναν γύρο :) Γιατί δεν γυρνάτε με τον nikon στα avatars με τα αλάνια-γερόντια απ'το muppet show?
Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε :D
Σωστο το πρωτο.Αυτο πιστευω.(κατα βαθος και εσυ:p)
Εσυ θελεις να μιλας για μπαλα oμως.Δεκτο,αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οτι μπορει να γινει κατι τετοιο,ετσι οπως καταντησε η S.L.
Moνο για καμια εθνικη εχει νοημα κατ'εμε.
Οσο για τον Παππου-Νικολα,πρεπει να εχουμε κανει 1000δες ποστς σε αυτο το φορουμ στα οποια γραφουμε τα ιδια πραγματα .:a050:
Αν δεν ηταν οφτοπικ thread σε φορουμ ασχετο με τα αθλητικα θεματα,θα επρεπε να ειχαμε φυγει για μπανακι απο το 2008,μπορει και 2007.:a050:
ΥΓ.Εδω ερχεται ο τζιμπριλαρος και δεν ασχολειται κανεις.
με αλαφούζο στο τιμόνι δε νομίζω όχι σισε να πάρουν... ουτε.... τεσπα σοβαρός ανθρωπος ο σισε και πολυ καλός παίχτης για να μπλέξει με τέτοια διοίκηση.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
σοβαρο ανθρωπο δεν τον λες,καλο παικτη τον λες για μικρομεσαια πρωταθληματα οπως το ελληνικο.
@για τα παραπανω σχολια καποιων που δεν ειχαν δει καν το ματς λεβαδειακος-ολυμπιακος και ασχολιουντε με δευτερολεπτα,απλα get a life
υ.γ.το διαβασαμε κ αυτο,απαγορευεται οι ολυμπιακοι να κανουν καζουρα,καποιοι ζουνε στην εποχη της χουντας ακομα,ας τους ξυπνησει καποιος..
Ε ρε πονος.
Οσο για την καζουρα, κανεις δεν την απαγορευει αλλα δεν γινεται και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Αν θες να κανεις καζουρα, θα ακουσεις και για τις κλεψιες της ομαδας σου. Επισης διαφωνω στο οτι δεν εχουμε χουντα, στο ποδοσφαιρου υπαρχει ο ορισμος της χουντας με την παραγκα, τις μαριονετες στα εκτελεστικα οργανα και τα παραρτηματα που ανεβοκατεβαινουν κατηγοριες. Αν δεν ειναι αυτο χουντα δεν ξερω κι εγω τι ειναι.
τα flaming posts ειναι δεκτα να γινοντε κ απο μοντ να υποθεσω?
και μιας και δεν προλαβα το εντιτ σου.σου απανταω και εγω με εντιτ,ποιος δεν απαγορευει την καζουρα?κοιτα τι δηλωσε ο δικος σου πιο πανω.
οσο για σενα ρε μαν εσυ εχεις δηλωσει σε παλιοτερο ποστ οτι δεν ηξερες καν για τα σκηνικα που εμπαινε ο βαρδινογιαννης με πιστολια στο γηπεδο.οποτε αφου δεν ξερεις τις δικες σου βρωμιες γιατι να καθομαι να κανω συζητηση μαζι σου για παραγκες κλπ?
μια που ανεφερες για χούντα, ο προπονηταράς που έχετε που είναι σαν τον μιχαλολιακο, χαιρέτισαι στρατιοτικά τους παίχτες σας μόλις ήρθε στην όμαδα....
τεσπα για μένα παρ΄οτι γαύρος, είναι παιχταράς ο τζιμπρίλ και τον βάζω μέσα στους 10 καλήτερους παίχτες που έχουν έρθει στην ελλάδα. Αλλα τελικά όντως διαβάζω οτι πάει καταρ... δεν γινόταν να έρθει ελλάδα με τη τορινή κατάσταση του παο, είναι ο ένας πιο αστείος απο τον άλλο εκει μεσα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Οταν γινονται απο αλλους χρηστες τα βαφτιζεις καζουρα ομως. Λεπτα τα ορια μεταξυ καζουρας και flame (εχω κανα εκατομμυριο μηνυματα να παραθεσω, μια ματια στο τοπικ του Παναθηναικου θα σε πεισει.) οποτε ξανασκεψου το λιγο γιατι μεσα στην βιασυνη σου για αλλο ενα προβλεψιμο post περι καταχρησης εξουσιας δεν το σκεφτηκες καλα.
Το 90% των post "καζουρας" με τη δικη σου λογικη ειναι flame.
ενας μοδερετορας ομως πρεπει να δειχνει κ ενα ηθος και τα ποστς του να αποφερουν σοβαροτητα.καζουρα θα ηταν να ελεγες σας γλεντησε εσας ομως ο σισε.το ε ρε πονος ειναι flame στεγνο.
και μιας και αναφερομαστε στον σισε να αιτιολογησω την αποψη μου και να πω οτι δεν θεωρω σοβαρο καποιον που φοραει φουστες και βγαζει γλωσσιτσες.τον θεωρω καλο παικτη για μικρομεσαια πρωταθληματα.στην μονη μεγαλη ομαδα που πηγε κ εκανε μια καλη χρονια ηταν η λιβερπουλ.στις υπολοιπες εκτος του παο εφυγε κυνηγημενος και ολο μπλεξιματα ειχε με τους οπαδους.αγωνιστικα εχει μονο την εκρηκτικοτητα κ το γκολ.αν δεν παρει σωστες μπαλιες δεν φαινεται μεσα στο γηπεδο.δεν ειναι ο παικτης που παιρνει την μπαλα και κανει την αντιπαλη αμυνα πουτανα.μπροστα στον βαζεχα ειναι γατακι(αποτι βλεπεις δεν εχω καποιο κομπεξ επειδη επαιζε στον παο αλλιως δεν θα ανεφερα καν τον βαζεχα).οποτε το σχολιο σου περι πονου εκτος απο flame ειναι κ αστοχο..
Για πες μου που ακριβως απαγορευτηκε η ''καζουρα'' (ασχετα αν συμφωνω με τον ορο καζουρα ή οχι) ?
Οσο για τον Σισε,διαβασα μολις τωρα οτι δεν θα ερθει.
Συμφωνω.Ειναι παιχτης για ειδικες συνθηκες και παιχτης ξεκαθαρα κορυφης.Γι αυτο και χανεται σε ομαδες που δεν παιζουν γι αυτον ή τον βαζουν να παιξει δεξια.Quote:
Originally Posted by lykos7
Kαι σου απαντω οτι πρεπει λιγο πρωτα να αποφασισουμε τι θεωρειται flame εδω μεσα μιας και αν πας λιγο απο το αλλο τοπικ και δεις την "καζουρα" το δικο μου "ε ρε πονος" ειναι αστειο και μονο να το συζηταμε. Δεν γινεται οποτε μας συμφερει/διασκεδαζει να ειναι καζουρα και οποτε κανει τζιζ να ειναι flame.
Δεν θελω να αραδιασω quotes τωρα, ενα κλικ δρομος ειναι αν δεν εχεις πειστει.
Το ηθος και η σοβαροτητα θελω να πιστευω οτι ειναι κατι που αφορα ολους ανεξαιρετως τους χρηστες και οχι μονο τους mods. Τωρα αν εγω προσωπικα τα ακολουθω ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα σιγουρα δεν ειναι κατι που θα κριθει απο το ποσο ενοχλω το οπαδιλικι καποιων.
Τον επιθετικό κορυφής δεν τον θες για να σου κάνει την αντίπαλη άμυνα πουτάνα. (Εάν έχει την τρίπλα και την μπούκα καλώς αλλά δεν είναι απαιτούμενο/απαραίτητο για την θέση του ή τον ρόλο του μες στο γήπεδο)
Τον θες για αυτό ακριβώς που είπες. Για να πάρει τις σωστές μπαλιές και να "σπρώξει" την μπάλα στα δίχτυα.
Klose, Raul, Gomez, Higuain κλπ είναι μερικοί από αυτούς. Είναι σαν να μου λες ότι επειδή ο Klose δεν έχει την τρίπλα και την μπούκα του Di Maria είναι χειρότερος στην μεταξύ τους σύγκριση.
Άλλη δουλειά ο ένας, άλλη ο άλλος. Είναι σαν να συγκρίνεις κεντρικό αμυντικό με αμυντικό μέσο.
Ο Cisse είναι αξιοπρεπέστατος παίκτης για οποιαδήποτε ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Βέβαια τώρα πήγε Κατάρ οπότε να 'χαμε να λέγαμε...
ρε μαν σου εξηγησα τι ειναι η καζουρα στο προηγουμενο ποστ μου.
εχουν γινει χειροτερα ποστς απο το δικο σου.
επειδη μαλλον δεν εχεις πολυ εμπειρια κοιτα σε ξενα φορουμ πως λειτουργουν οι μοντ(δεν ερχοντε σε αντιπαραθεσεις,δεν κανουν flame posts,δεν παιρνουν το μερος καποιου σε μια αντιπαραθεση,ειναι τυπικοι,δεν ειναι ουτε ασπρο ουτε μαυρο,ειναι γκρι).σου ξαναλεω υπαρχουν πολυ χειροτερα ποστς απο το δικο σου αλλα αυτο δεν δικαιολογει τον τροπο σου.
αυτοι οι επιθετικοι ειναι ξεπερασμενοι πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο.τωρα ο επιθετικος πρεπει να μπορει να αγωνιζεται σε ολες τις θεσεις της επιθεσης και να εχει και την μπουκα.πλεον ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν <διπλης ταυτοτητας> επιθετικο.το γκολ το ειχε και ο αλεξανδρης και ο μπλανκο αυτο δεν σημαινει οτι ηταν καλοι παικτες.
@pds
Δεν υπαρχει κανενα μεγαλο βιβλιο οδηγιων του καλου mod περα απο τα βασικα (σεβασμος στους αλλους, εθελοντικη εργασια) οποτε ο καθενας προφανως και αντιλαμβανεται τον ρολο σε μια κοινοτητα διαφορετικα. Το τι κανουν σε αλλα fora ποσως με ενδιαφερει, το καθε φορουμ αλλωστε λειτουργει αναλογα με τις αναγκες και το μεγεθος των χρηστων. Εδω μεσα ειμαι πρωτα απ ολα για να συζηταω και δευτερευοντως για να κανω moderating. Οποτε οχι, δεν ειμαι γκρι και αλιμονο (για μενα) αν ενας χρηστης σε μια κοινοτητα που λειτουργει εθελοντικα φοραει τις γκρι του αποψεις κατα το log in ειτε ειναι mod ειτε δεν ειναι. Αν διαφωνησω με κατι προφανως, προφανεστατα, θα το πω και δεν θα με απασχολησει επουδενι αν χαλαω την οπαδικη αισθητικη καποιου.
Τωρα για το αν κανω flame posts, αν εχω ηθος και αν ειμαι τυπικος και ολα τα αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι που μπορει να συζητηθει σε αυτο το νημα, ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να χρησιμοποιησει το ειδικο thread και να κανει τα παραπονα του
.
Προτιμας να σου ειχα πει οτι "σε γλεντησε ο Σισε" απο το "ε ρε πονος", το ενα λες ειναι καζουρα ενω το αλλο δεν ειναι?Quote:
ρε μαν σου εξηγησα τι ειναι η καζουρα στο προηγουμενο ποστ μου.
Κι εγω δλδ τωρα υποτιθεται οτι καταλαβα ποια ειναι τα κριτηρια σου για την καζουρα?
Συγνωμη φιλε μου αλλα με τα δικα μου "φιλτρα καζουρας" το πρωτο ειναι πολυ χειροτερο απο το δευτερο, και σαν φρασεολογια και σαν υφος καμια σχεση. Επομενως οχι, δεν με καλυπτει η εξηγηση σου, ειλικρινα δεν καταλαβα ποια ειναι τα κριτηρια σου.
Το quote αυτο απο το ποστ μου ουσιαστικα αποδεικνυει αυτο που ειπα.Οτι δεν απαγορευσα αυτες τις αποψεις ή την ''καζουρα''.
Μαλιστα γραφω
Που σημαινει οτι τα δεχομαι (δεν τα απαγορευω) ως ποστς/αποψεις,ασχετα αν συμφωνω ή οχι.Quote:
.Γι αυτο και απανταω μετα απο κατι τετοια ποστς
Τωρα για τους mods,εγω ξερω οτι ειναι μελη που απλα συντονιζουν/οργανωνουν ενα φορουμ εθελοντικα.Ηταν μελη,γραφτηκαν στο συγκεκριμενο φορουμ για να ειναι μελη του και τελικια παραμενουν μελη.Η διαφορα ειναι οτι εχουν καποια εργαλεια παραπανω και βοηθουν εθελοντικα με αυτα στην λειτουργια του φορουμ.Για μενα κυριως στον οργανωτικο τομεα και μετα στα υπολοιπα οπως πχ στους διαξυφισμους οταν η κατασταση ξεφευγει με προσωπικες επιθεσεις κτλ.
Ολες οι αποψεις λοιπον ειναι δεκτες εφοσον δεν συνοδευονται απο ασχημους χαρακτηρισμους.Δεν μπορει να ''κοπει'' μια αποψη, επειδη θεωρειται προκλητικη απο καποια ατομα ενω παραμενει αποψη χωρις χαρακτηρισμους και προσωπικη επιθεση.
Αν μου αφαιρουσαν ποτε την δυνατοτητα να εχω αποψη(επειδη ισως δεν αρεσει αυτη σε καποιους) επειδη ειμαι mod ,δεν θα ημουν mod.
http://www.sport-fm.gr/article/628939
Σας τρόλλαρε μέχρι και ο σισε ρε μάγκες... έρχεται αλλα σε κολόνια. ... τίποτα σοβαρά δε σας πάει τίποτε τελευταία... οπότε άκυρο συνεχίστε τη καραμέλα. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ.
Εχμμ...οι αλλοι εδιναν 1,6 εκατομ. ευρω για 3 μηνες.Ναι μας τρολλαρε...
Με μια χρονια διορισμο στους ομιλους ηταν δικος μας.Οποτε ναι συμφωνουμε με το τελευταιο αρκει να το κανεις παραγκα(η διαιτησια ειναι ενα μονο μερος της).:a020:
Pds ksetiflosou, gia to tweet pou kane simera to pa, oti k kala erxomai gia tous ellines fan mou, k ennoei ti kolonia, pou kolises diaitisia pali!
Φυσικά και δεν είναι ξεπερασμένοι αυτοί οι παίκτες. Δηλαδή είναι ξεπερασμένος ο Cavani θες να μου πεις που κάνει όργια στην Napoli ή ο Chicarito στην United? (Ο οποίος έχει εκτοπίσει τον Rooney)
ή ο Gomez που πέρσι είχε 41 γκολ σε 52 αγώνες με την Bayern?
Δεν είναι θέμα παίκτη φίλε μου. Είναι καθαρά θέμα τακτικής...
Φυσικά και ήταν καλοί παίκτες και ο Αλεξανδρής και ο Warzycha και ο Kovacevic.. Πρέπει όλοι να είναι Cristiano Ronaldo και Messi δηλαδή?
τα θύματα του γκεμπελισμού έφαγαν το σανο τους και ΠΑΛΙ με το θέμα σίσε.πρωτάρες δει είναι..! και έχουν φάει παραμυθά τόσα χρονια που όλα τους φαίνονται φυσιολογικά.μην τα ξυπνάτε τα παιδιά-μια χαρά είναι!αφήστε τα να βλέπουν φαντάσματα -ιστορίες συνωμοσίας και εχθρούς από παντού.επειδή όμως διαβάζω και forum του αιωνιου σας πληροφορώ ότι στο δικό μας οι κοιμισμένοι ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο ορο.εκεί ακούς και αρκετή αυτοκριτική για το οτιδήποτε.εδώ μέσα οι φωστήρες μονο ανεθεμα και καταρες.ρε ανύπαρκτοι -24 και ακόμα κυκλοφορείτε στους δρόμους?ρε σεις μήπως υπνοβατείτε?
υγ όσο γόμα και να χαλάς να ξέρεις ότι παντα θα υπάρχει ανάλογος χορός για να σε γράφω στα .....
ο cavani και ο chicharito εχουν και την τριπλα.ο γκομεζ ειναι μια εξαιρεση.οπως το ειπες ειναι θεμα τακτικης και η καλυτερη συγχρονη τακτικη ειναι το μοντελο της μπαρτσα που ολες προσπαθουν να αντιγραψουν.ετσι θα βγαινουν ολο και λιγοτεροι παικτες τυπου γκομεζ.απλα συγκρινε τους επιθετικους των ομαδων τωρα με πριν απο 10 χρονια.
Άραγε τα δύο πεναλντάκια που κατάπιε χθές το κοράκι ήταν αποτέλεσμα της παράγκας του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού κατ'επέκταση???
την καλημέρα μου!