Ερώτηση, είχαν ζελατίνα γύρο από τα ακουστικά; (εκεί που είναι δηλαδή τα κουμπιά)
Printable View
Ερώτηση, είχαν ζελατίνα γύρο από τα ακουστικά; (εκεί που είναι δηλαδή τα κουμπιά)
Οχι τα ακουστικά ήταν όπως φαίνεται στην φώτο, τα πήρα από αμαζον Αγγλίας (φύγανε από Γαλλία).
Έπρεπε να τα πάρεις από Γερμανία που έχουν τις δεύτερες παρτίδες.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ακούς buzzing από το δεξί ακουστικό. Θες να το δοκιμάσεις να μας πεις; Έτσι όπως είσαι στο μενού του PS4 χωρίς ήχο δοκίμασε, και αν μπορείς απάντα μας. Άκου όμως προσεκτικά. Αν το ακούσεις, δοκίμασε και σύνδεσε το καλώδιο φόρτισης και πρόσεξε αν ο ήχος εξαφανίζεται.
Crash is back!! Οι τριαντάρηδες +, καταλαβαίνουν !!!
Attachment 9982
Θα καταλάβεις κ συ σε λίγο πόσο παλούκι είναι μετά από τόσα χρόνια!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως περνάνε τα χρόνια...
https://farm5.staticflickr.com/4091/...aa95e214_c.jpg
ps4 pro + δευτερο χειριστηριο + horizon zero dawn.
Aς προσεχαν στο πλαισιο να διορθωνουν τα bandles στα ραφια τους! :P
https://farm5.staticflickr.com/4293/...4f8cbc42_c.jpgIMG_2463 by Rage28780, on Flickr
Ευχαριστω Λεωνιδα!
Καλορίζικο!
Τι έγινε με το πλαίσιο που λες;
Πιθανότατα είχε λήξει η προσφορά που υπήρχε και δεν είχαν κάνει αλλαγή τιμής στο ράφι, οπότε και ζητάς τα προϊόντα στην τιμή που βλέπεις στο ράφι. Δεν μπορούν να το αρνηθούν.
Οτι ειπε ο Gazof...
H πλακα ειναι οτι ενω αρχισε να μου λεει εχει γινει λαθος κλπ φωναξε τον υπευθυνο απο μονος του ο υπαλληλος.
Εγω απλα αρχισα να κοιταω στο σκρουτζ μηπως το βρω αλλου και αρχισανε μονοι τους τις προσφορες μολις το καταλαβανε... σε καλο μου βγηκε.
3 βδομαδες χρειαστηκε το Zavvi στην αγορα που εκανα. Αν υπολογισει κανεις οτι εδω ειναι καλοκαιρι και ολα πανε τα ζωα μου αργα και επεσε μεσα και στο 15αυγουστο, εχει βελτιωσει καπως τις "επιδοσεις" του.....χαχαχαχαχαχαχ
Το ζαχάρωνα καιρό και επιτέλους κατάφερα να το αγοράσω :D
Attachment 10111
Δεν αντεξα....
Attachment 10135
OXIIIII!!!! Γιατί μου το έκανες αυτό!
Και εγώ το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες. Θέλω εντυπώσεις!
Τι εντυπωσεις να πω ρε παιδια το μηχανημα εχει αυτη τη μαγεια πανω του που εχουν ολες οι κονσολες της nintendo . Λες και μολις το ανοιξα εγινα 20 χρονια μικροτερος . Δεν ειχα ποτε κονσολα της nintendo παντα επαιζα με δανεικα απο φιλους ειτε πιτσιρικας που δεν ειχαμε λεφτα για τετοια περιττα εξοδα ειτε σαν πιο μεγαλος που προτιμουσα να παρω playstation απο nintendo . Εχω παιξει ομως σχεδον τα παντα απο τα γνωστα παιχνιδια της και ακομη και τωρα το συναισθημα ειναι το ιδιο. Εβαλα το zelda και δε με ενοιαξε ουτε η αναλυση , ουτε οτι η οθονη ειναι μικροτερη απο του κινητου μου ουτε τιποτα.
παίδες, καλησπέρα, μια ερώτηση, έχουμε αντίστοιχη εναλλακτική απο maxplay για κάρτες psn? Ψάχνω ελληνική για top up, θέλω των 50 αλλά εδώ και καιρό στο maxplay βλέπω ''σύντομα διαθέσιμη''. Ρίχτε καμιά ιδέα πλίζ