^^ οπως ειπα...fanboy!!! :)
Printable View
^^ οπως ειπα...fanboy!!! :)
Άλλη μια εξαιρετική σαιζόν προβλέπεται για το Homeland.
Δημήτρη βάλε και κανά "you mad bro" για να καταλάβω πιο γρήγορα ότι τρολαρεις :P
Αργησα να το καταλάβω αλλα καλιο αργά ΠΑΡΑ ποτε ;)
Λοιπον με αρκετη δυσκολια καταφερα να δω το καινουργιο επισοδειο Dexter και αυτο γιατι εχω ενα θεμα τωρα που με εμποδιζει να βλεπω ανετα τηλεοραση....
Λοιπον ενα θα πω... Το επισοδειο ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η σεζον αλλα το πρωτο επισοδειο ουτε cheap κολπακια που νομιζαμε οτι -κλασσικα- θα μας προσφερουν ουτε τιποτα. Ειχα πολυ μα παρα πολυ καιρο να δω ενα τοσο γαματο επισοδειο dexter και πραγματικα το συγκεκριμενο μπαινει στα τοπ επισοδεια της σειρας ανεξαρτητως σεζον.
Δημητρη το βρισκω αδιανοητο να μην σου αρεσει δες το και πες εντυπωσεις! Εγω απλα ελπιζω να συνεχισει με τετοιο ρυθμο. Το επισοδειο εδειξε οτι ειναι καραδουλεμενο με πολλη φροντιδα και προδερμ φοβερο πραγματικα!
Ωπα!Tόσο καλά?
Την παράτησα στην 5η γιατί με κούρασε.
Η εκτη δεν πηγε καλυτερα αλλα στο τελος της εκτης εγινε κατι... Το οποιο κατι θα μπορουσαν κλασσικα να το αποφυγουν οπως ολοι νομιζαμε με πολυ φτηνο τροπο. Ε τελικα φαινεται οτι δεν το εκαναν και για εμενα η σειρα αυτη τη στιγμη εχει φοβερο ενδιαφερον στο πως θα εξελιχθει!
Λοιπόν... Με "ψησατε". Ερχονται τώρα οι τρεις πρώτες εποχές, αν και όχι σε καλή ανάλυση.
Τελείωσα το 2ο κύκλο μιας από της καλύτερης σειράς που έχω δει ποτέ, τους Βοργίες. Κάθε λεπτό ήταν και μια απόλαυση. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν έδειξαν περισσότερο τον "Maestro Vittorio" :love:
Ξεκίνησα στο καπάκι True Blood s05 και μπορώ να πω ότι μέχρι το 4ο επεισόδιο που έχω δει τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Από που να το πιάσουν και τι να μαζέψουν δεν ξέρω. Επίσης θα συμφωνήσω με την υποψηφιότητα της Sookie ως σπαστικού χαρακτήρα στο δημοψήφισμα του TonyBSG. Είναι για πολλές φάπες.
"Borgias" FTW!!!! Πράγματι, καταπληκτική σειρά. Καλα που την ανέφερε ο Des εδώ και ξεκίνησα να τη βλέπω.
Λοιπόν μετα απο αυτα που γράφετε εχτες παρόλο που δεν έχω τελειώσει την 5η σεζόν breaking bad (απο τοτε που ξεκινησα σεν ειχα δει ουτε 1 επεισοδιο αλλησ σειρασ) ειπα ας βάλω να δω το dexter.
Ξεκινάει λοιπόν κ λέω "συμπαθητικο". Σίγουρα δεν μπορούσα να δω γιατι γράψατε αυτα που γράψατε... That is μέχρι τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του επεισοδίου... ;)
Ps. Η 5η σεζόν του bb ειναι σίγουρα η χειρότερη μέχρι στιγμής (κ έχω δει μέχρι το 5x05). Αν ήταν όπως οι προηγούμενες σιγά μην είχα δει dexter :P
Ακου... Το 2ο, 3ο και 4ο επεισόδιο της 5ης εποχής του BrBa, ειναι πιο ήπια και έτσι έπρεπε να ειναι. 5ο, 6ο, 7ο και 8ο, απλά τα σπάνε!!!!! Περίμενε να δεις την τελευταία σκηνή του 8ου!!!!!!!
Εμένα Δημήτρη με χαλαγε που
Dexter 7x01 spoiler
Spoiler!
Ασχετο βλέπω στους τίτλους "special guest star ray Stevenson".
Ο κύριος ειναι ο "Pullo" απο το Rome και έπαιζε και τον punisher στο "punisher war zone". Τον αναγνωρισατε στο επεισόδιο;
^^Mα ναι αυτο ακριβως!Spoiler!
Αν και εχω δει μονο την πρωτη season του ΒΒ και το πρωτο επεισοδιο της δευτερης, δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι γινεται τοσος ντορος.
Τωρα για το dexter που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο του ΒΒ, και συγκεκριμενα για το πρωτο επεισοδιο που ειδαμε, οντως μπηκε πολυ δυναμικα αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο για ολη την season και να κρατησει ενδιαφερον, ποσο δε μαλλον για να υπαρξει και επομενη season οπως εχουν πει.
ειλικρινα τωρα ετσι ειναι και οι αλλες season? η γινεται καλυτερο κατα πολυ?
την εχω σε 720p BRrip 2,5GB per episode, με υποτιτλους εννοειται...Quote:
Guys, help a brother here. Ψαχνω να βρω την πρωτη εποχη του Dexter σε 720p. Δε μπορω με τιποτα ομως... Αυτη που βρηκα εχει πολυ κακη αναλυση. Αν μπορει καποιος με ενα πμ...
σκασε απο την ζηλεια σου τωρα :first:
έχει ασχοληθεί κανείς με το American Horror Story, με την Τζέσικα Λάνγκ;
έχω δει τα πρώτα 9 επεισόδια του μοναδικού κύκλου που έχει βγει και μπορώ να πω, ότι αυτό το genre το θεωρούσα θαμμένο κάτω απο πολλά μέτρα χώμα για δεκαετίες. Παραδόξως, διεγείρει κάπως το ενδιαφέρον, αλλά μην φανταστείτε ότι είναι και κάτι το ιδιαίτερο, καθώς εστιάζει σε κόντρες συναισθηματικές μεταξύ των χαρακτήρων, με βάση τα ταμπού των αμερικάνων (κεράτωσε ο άντρας, όντας παντρεμένος; ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, έχει διαπράξει το χειρότερο έγκλημα που μπορεί ποτέ να διαπραχθεί. Ε, δηλαδή έλεος, αν και όχι παντρεμένος, κατά το AHStory, θα έπρεπε να με έχουν θάψει στα 100 μέτρα, αφού πρώτα με έλιωσαν με βιτριόλι, μου έβρασαν τα κόκαλα και μου αφαίρεσαν τα δόντια για να μην αναγνωρίζομαι. Έλεος ρε παιδιά - αμερικάνοι σεναριογράφοι.)
αλλά δε νομίζω να έχει ασχοληθεί κανείς, καθώς δεν μπορεί όλο και κάπου, κάπως θα είχε αναφερθεί κάτι.