σημερα πηρα το pro και το εκανα τα update του εκανα και εγκατασταση στο σκληρο το παιχνίδι αλλα δεν εχω εκφώνηση στους αγωνες ...τη μπορει να φταιει?
Printable View
σημερα πηρα το pro και το εκανα τα update του εκανα και εγκατασταση στο σκληρο το παιχνίδι αλλα δεν εχω εκφώνηση στους αγωνες ...τη μπορει να φταιει?
H Ευρώπη και η Αγγλία φέτος έχουνε το ίδιο δισκάκι οπότε απ'όπου κι αν το πήρες έχει και αγγλικά και ελληνικά μέσα,
προφανώς κάτι στις ρυθμίσεις να έχεις αλλάξει, δεν παίζει πάντως να μην έχει εκφώνηση.
νομίζω είναι ένα θεματάκι με τα settings του ps3. εκεί που έχει τα DTS κλπ. απενεργοποίησε τα ενα ενα και δες σε πιο θα είσαι οξ
τελικα ηταν απο τις ρυθμισεις του ps3 !εκει το εβαζα hdmi αυτοματο και δεν ειχα εκφωνητή ουτε ακουγα και τις ανακοινώσεις του γηπεδου.το εκανα ολα καλα σας ευχαριστω.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ PS+ στις 2 Απριλιου. Ενδιαφερον επιτελους να δω και εγω τα μεγαλα updates που εγιναν αφοτου το εστειλα
ektos apo to framedrop pu exi ta pano tu ke ta kato tu se kathe update, pistevo oti tha to dis poli diaforetiko. eksartate ke poso to thimase vevea
Το παιχνιδι εχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο πλησιάζει πολυ το φιφα next gen πιστεύω ειναι σε καλό δρόμο ώστε στο επόμενο να φτιάξουν πολυ καλό pro...
grabs pop corn
Oπως ειπε και ο Βαγγελης (pds) πολυ σωστα στο thread του ps+ ειναι μια πολυ καλη κινηση εκ μερους της ΚΟΝΑΜΙ για να παιξει ισως το τελευταιο της χαρτι για του χρονου που θα κυκλοφορησει το next gen pes. Προφανως μετα απο του update το καγκελο το παιχνιδι ειναι καπως πιο βελτιωμενο και σε αυτο πονταρουν, να το παιξουν δλδ οσοι περισσοτεροι γινεται και να επενδυσουν για την εκδοση του 2015. Απο τη στιγμη που λεφτα για αλλου ειδους επενδυσεις δεν εχει (next gen version ας πουμε απο φετος), ηταν το λιγοτερο και ουσιαστικα το πιο ανεξοδο promotion που θα μπορουσε να κανει.
apla dlevel, o mod, plironete gia ta post pu kani, opote o xavales voithai na mazepsi post! :)
exi gini pio grigoro apo to fifa se merika pragmata. parameni to gegonos oti otan patas kati den ginete panta amesos. prepi na oloklirosi to vimatismo o pextis ke logo adranias. se antithesi me to fifa pu oti patas ginete
ke eno ine konta ine ke makria sigxronos. exun pola kina ala to fifa ine 100% userfriendly action eno to pro exi prospathisi na dosi kapies diskoles realistikes pinelies fetos. isos ipervolika gia to kino tu
βδόμαδα στη βδομάδα να δω πότε θα γίνει το μόνιμο...
^^Κοντος ψαλμος αλληλουια
Απο βδομαδα ερχεται το pes 2014 στο plus και επιστρεφει και ο Γεωργιος μαζι..:d030:
καμια ουσιαστικη αλλαγη δεν εγινε στο gameplay,το μονο που ειδα προς το καλυτερο ειναι τα σουτ,ολα τα αλλα παραμενουν ιδια.
θα το παίξω κ γω το βράδυ ( το χα αγοράσει με τη προσφορά ) για τη φάση.
Καλημερα μετα το update εχω πρόβλημα στο master league (offline) πήγα στον τελικό κυπέλλου και κόλλησε σταμάτησε να φορτώνει , μάλιστα έφτιαξα και δευτερο mlo και πάλι τα ίδια , έχεις κανείς υπόψιν του τι φταίει;;
Αν κατεβάσετε το pro 14 (είναι δωρεάν plus game για τον Απρίλιο)
πηγαίνετε στην download λίστα σας και θα βρείτε μια ντουζίνα από psn avatars.
Aν το κρινουμε ως παιχνιδι των 60e ειναι κακο, αν το κρινουμε ως beta-μεταβαση στο pes15, εχει καποια θετικα στοιχεια.
Στο ζουμ φαινεται οτι μιλαμε για ημι-next gen assets μεταβασης, τα οποια ''σκανε'' την κονσολα απο την μια(στα replay,ξεκινημα παιχνιδιου τα frames ειναι 15 ξερω γω), απο την αλλη οι λεπτομεριες δυσκολα διακρινονται απο μακρινες καμερες ,οπου τελικα βλεπεις μια εικονα οχι καθαρη.
Τα μοντελα ειναι σαφως βελτιωμενα, το χορταρι ειναι καλο και λογικα καπως ετσι θα ειναι στην νεα γενια, οι εμφανισεις επισης εχουν καλη κινηση.Αυτα βεβαια οπως ειπα θα αναδειχθουν λογικα στο next gen pes.
Το βασικο animation του παιχτη(η βασικη κινηση)ειναι κατ'εμε καλυτερο απο αυτο του fifa , αν και συνολικα πολυ πισω απο το πλουσιο(περισσοτερες κινησεις εκτος του βασικου animation κινησης) του fifa.
Το gameplay ειναι πολυ πισω και θελει δουλεια(μιλαω για manual χειρισμο).
Το edit mode μου αρεσει αρκετα λιγο που το ειδα.
Αυτα.
Κακο παιχνιδι που δεν θα εδινε Ευρω για αυτο, αλλα με κανει για καποιον λογο αισιοδοξο για το Next-gen pes στο ps4.Eχεις καποιες καλες βασεις για αρχη.
YΓ.Το zidane πως μπορω να τον φτιαξω,υπαρχει κανα tip?:P