Ας βγάζει καλύτερα games από τις αντίπαλες εταιρείες και ας με έχει γραμμένο :P :c030:
Printable View
ρε παιδια εχω φαει σκαλωμα ....πως ενημερώνω τις ομαδες off line με τις τελευταίες μεταγραφες.πχ ο Hulk δεν ειναι στην zenit οταν παιζω με φιλο off line αλλα στο on line ειναι
http://www.sport-fm.gr/article/584416
gia ayto ta xoyn paiksei oi servers sthn ea..
Για μενα η σταση της EA ειναι απαραδεκτη!
Υπαρχουν τοσα προβληματα και δεν εχει ασχοληθει καθολου!
Κοιταξτε μετα απο λιωσιμο εχω να πω το εξης. Αν δεν βγαλει patch ριξιματος ταχυτητας για το online, το παιχνιδι για μενα προσωπικα αξιζει μονο offline με φιλους στο σπιτι στο slow και ριγμενα sliders. Δυστυχως η ΕΑ για καποιο λογο εκανε το online διαστημικα γρηγορο στα ranked matches, σε βαθμο που ειναι unplayable...Τεραστιο λαθος απο ΕΑ που ελπιζω να διορθωσει. Μονο online friendlies αξιζει να παιζεις οπου μπορεις να το βαλεις στο slow, γιατι στα ranked καληνυχτα...
Εγώ παντώς που παίρνω Ολυμπιακό και στον On line δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την ταχύτητα.
Με ομάδες όπως Real - Barca κ.τ.λ ίσως να είναι πιο έντονο.
εχει καταντησει σπαστικο πλεον το κολλημα στο ονλαιν. μετα απο 2-3 παιχνιδια πρεπει να βγεις απο το παιχνιδι και να ξαναμπεις. η ΕΑ πρεπει να κανει κατι αμεσα γιατι υπαρχουν εκατομμυρια παιχτες που παιζουν ονλαιν και τα παραπονα ειναι πολλα. εκανε μια καταπληκτικη αρχη αλλα θα πρεπει να στηριξει το προιον της με καθε τροπο.
παιζω σημερα κανενα 2ωρο στο online και πραγματικα μπραβο στην ΕΑ!εφτιαξε τα παντα!απο ταχυτητα ειναι ιδια με περσυ ουτε την μια αργο την μια γρηγορο ειναι μια χαρα!Δεν εχω κοληματα στην arena δεν εχω προβλημα με lag ολα μια χαρα!πλεον φαινεται εκει που λεει players online τωρα ειναι γυρω στους 12.000 ενω μεχρι χθες που υπηρχανε προβληματα ελεγε players online 215
Eπηρεαστηκε και το slow στο κανονικο παιχνιδι ή δεν εχει κανει update?
Κάτι τελείως άσχετο με αυτά που συζητάτε βρε παιδιά ,θέλω να ρωτήσω...Γιατί δεν δείχνει replay όταν χάνεις μια καλή ευκαιρία; Πάντα μου άρεσε να βλέπω τα replay...μπαίνω περισσότερο στο κλίμα του αγώνα...Εντάξει στο τέλος του ημιχρόνου και του αγώνα τα δείχνει, αλλά μήπως υπάρχει λειτουργία για ρύθμιση replay, μετά από μια όμορφη φάση που δημιουργείς;
^ οντως μεγαλη μλκια αυτη. στα replays η EA ειναι πολυ πισω..