αν ξαναπεσει...εχασε το παιχνιδι τελος
Printable View
αν ξαναπεσει...εχασε το παιχνιδι τελος
υπομονη παιδες .. λιγες μερες και καψιμο .. Χριστουγεννα ερχονται
http://www.gameover.gr/news/%CE%9D%C...013.22344.html
kalliani σε περιμενω με blutooth ανοιχτο για να σε κραξω!
Είχα εντελώς λανθασμένη άποψη για το παιχνίδι παίζοντας μόνο με υπολογιστή αντίπαλο,μόλις έγιναν ματς με αντίπαλο άνθρωπο ειλικρινά η βελτιώση του παιχνιδιού είναι απίστευτη σε ορισμένους τομείς(πάντα σε pc μιλάμε.........αν και στο ps3 με εξαίρεση τα γραφικά λίγο δεν υπάρχει καμιά διαφορά-πλην ότι στο pc το είχα ανέξοδα το παιχνίδι:makefun:)
Αυτό που θα ήθελα κάπως να βελτιωθεί (αν και δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό) είναι καλύτερος έλεγχος στα κορνερς και στα φάουλ(εκτελέσεις).Στην ουσία είναι θέμα τύχης και μπάρας που όμως είναι αρκετά έυκολο να σου ξεφύγει και να μην τα κάνεις όπως θες.
στα φαουλ παιζει θεμα ο παιχτης η μπαρα κτλ τωρα στα κορνερ παιζει θεμα αν καλεσεις παιχτη αν το κανεις μονος.Γενικα περα απο κατι τυχαια πραγματα το παιχνιδι βασιζετε αρκετα στους νεους μηχανισμους στα αστερακια στα στατιστηκα κτλ εχτες επαιζα man city vs real ολοι παιρνουν τον ronaldo εε ενταξει περασε 1 φορα το εκανε το γκολ τις αλλες φορες ομως τον εκοβα με kompany και toyre επειδη εχουν μακρινο τακλιν...το επιανα και στην ταχυτητα με τον maicon...ε αντε γεια.
kalliani δουλευω ρε γαμωτο αλλα Π-Σ ανετα σε παιζω Resi 2-3, το 3 το τερματισα φουλ επιπεδο διπλο το 2 δεν εχει ουσια πλεον εκτος αν παμε να το παιξουμε για τον χαβαλε
COD πηρες...αν ναι τοτε ενας ακομα λογος να το παρω κ εγω
ρε παιδια με το καινουργιο update tis konami μου εσβυσε ολες τις ομαδες που ειχα περασει με το patch tou wenb!!!εκανα κατι λαθος εγω??πρεπει να το ξαναπερασω τωρα μαζι με τα updates toy??
εμενα ηταν οκ...περασε το νεο patch απο wenb και δες αν εχει compatibility
δεν ειχα ασχοληθει ποτε με το master legue σε κανενα pes μεχρι τωρα......πραγματικα ειναι μεγαλο κολλημα κ δινει αλλη διασταση στο game....φυσικα μιλαω για την ονλαιν εκδοχη....
πολυ καλη ιδεα κ δουλεια...
Παιδια εχω cyta και δεν με αφηνει ν παιξω on-line.... Μονο τα 2 pro 12-13 εχω οποτε δεν ξερω αν ειναι γενικο τ προβλημα... Παλιοτερα ειχα wind και το 12 ηταν κομπλε! Καμια ιδεα; Προβλημα της cyta ειναι ε;
στο μοντεμ ανοιγε port η βαλε dmz
εγω απο τοτε που εβαλα upnp (στο φιφα αλλα φανταζομαι πανω κατω το ιδιο ειναι) δεν ειχω προβλημα!
το βρισκεις ευκολα στις ρυθμισεις του μοντεμ
Πριν ένα μήνα έβαλα CYTA, είχα το ίδιο πρόβλημα,
(με την διαφορά ότι μου έστειλαν το Pirelli router)
μπήκα από τις ρυθμίσεις του router κι έκανα τα παρακάτω,
Firewall το έβαλα στο enable, DMZ κι αυτό enable,
στο υπομενού του DMZ έβαλα μια σταθερή ip (π.χ. 192.168.1.10)
και την ίδια ip δήλωσα στις ρυθμίσεις σύνδεσης του PS3.
Aν στο Thompson δεν γίνεται, δεν υπάρχει στο μενού
ή τέλος πάντων για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν είναι προσβάσιμο και παραμετροποίησιμο το DMZ
πάρε τηλ στην CYTA και ζήτησε αλλαγή router.
Πρώτα βέβαια δες αν μπορεί να δουλέψει με port forward,
http://portforward.com/english/route...occer_2013.htm
Το DMZ για να καταλάβεις απλοποιεί τα πράγματα
αφού ουσιαστικά κάνει forward ΟΛΕΣ τις πόρτες,
προς μία σταθερή ip της επιλογής σου.
Ελπίζω να βοήθησα.
Ευχαριστω πολυ παιδια! Θα σας πω νεα απο βδομαδα :) ευχαριστω!!!
το thomson δεν εχει dmz εχει assign ip ομως κατι παρομοιο,εγω δεν ειχα βρει λυση το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις τις port
Καλημέρα
Στην αρχή εμένα έπαιζε κανονικά στο online
από χθες δεν με αφήνει να μπω για online αγώνα και μου λέει πως πρέπει να ανοίξω τις θύρες και το dmz.
Έχω forthnet και thomson router.
Έκανα assign a game or aplication και ακολούθησα τα βήματα αυτά:
http://portforward.com/english/route...occer_2013.htm
Αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, ξέρεις κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω?
εκλεισες και ξανανοιξες το μοντεμ μηπως εφαγε κολλημα?
Ναι το έκανα αλλά τίποτα