Yeap!!
Printable View
Thank's παιδιά!!!
45 το μήνα είναι μαζί με απεριόριστες κλήσεις φίλε μου...
FotisGRC εμενα δεν lagαρει ρε φιλε ουτε περσυ αλλα ειδικα φετος παει νερακι τωρα τι να πω,βεβαια πετυχα ενα ματς που κολλαγε μετα το 30 αλλα ηταν 1 στα ποσα που εχω παιξει
Και εκεί που την είχα βρει με το ML Online, κάνω δύο μεταγραφές, πάω μετά να δω την ομάδα μου, πουθενά οι παίχτες!!!
Κάτσε λέω να πουλήσω έναν. Τον πουλάω, αλλά αυτός εκεί! Δεν έφευγε από το ρόστερ! Όποτε πάταγα επάνω του όμως έβγαζε σφάλμα. Ε, λέω θα κάνω επανεκκίνηση. Κάνω και εκτός του ότι δεν είχε αλλάξει κάτι στο ρόστερ μου βγάζει και μήνυμα πως κάποιο συμβόλαιο έχει λήξη! Ξανακάνω επανεκκίνηση κι άλλα συμβόλαια ληγμένα!!! Α, ρε Konami με τα bugs σου…
Και γω το ιδιο επαθα!Εκανα 1 μεταγραφη και μετα δεν εβρισκα πουθενα τον πακτη!Ελεος!
και εγω αλλα τον βρικα στο επομενο ματσ,αυτα ειναι κολληματα του παιχνιδιου.Με forthnet παιζει ο Georgios και δεν εχει δει προβλημα μηπως φταιει το μοντεμ
Παιδια μπορειτε να μπειτε online;Εμενα δεν μπαινειΚανουνε συντηρηση;
EDIT:Τελικα εχουν προβλημα ολοι,δεν μπαινει κανεις..
Υ.Γ.Η μεταφραση τα σπαει!Ακουστε σχολιο παικτη μου στη Master League:"Μπορει να μην ειμαι ξεπεταρουδι,αλλα και παλι μπορω να συνεχισω.Εχω ακομα ζωη μεσα μου μου,σου λεω"!!:D:D:D
χαχχα...ενταξει ρε παιδια τουλαχιστον μιλανε ελληνικα,σε πιο αλλο παιχνιδι βλεπεις ελληνικα?...εδω μεχρι κ τουρκικα εχουν
http://www.gameover.gr/ps3/FIFA-12.1...article_page=3
το βαζω αυτο γιατι κατι λετε για το φιφα,κ επισης το βαζω γιατι το παλικαρακι εκανε το review του προ κ τον κραξανε κ αλλοι μαζι με εμενα επειδη δεν επαιξε online κ δεν εβαλε το patch ενω εδω κ ονλινε επαιξε και ολα τπ...αυτα απο εναν fifafan!Quote:
Στα παιχνίδια διαδικτύου δυστυχώς εντοπίσαμε συχνά προβλήματα με το Lag
εγω επαιζα χθες μετα τις 12 τα μεσανυχτα γυρο στα 5 παιχνιδια κ επαιζε κανονικοτατα τιποτα lag.Πιστευω οτι μπορει να φταινε οι συνδεσεις σας.
κυριος βλεπω θεματακι οταν παιζει ο προπονητης στο mlo μπορει να βαζουν να κατεβαινει τιποτα ή γενικα να ειναι στο ιντερνετ κ να κολλαει,αλλα δεν σε νοιαζει μιας κ απλα οταν lagαρει συνηθως παει πιο αργα το παιχνιδι,δεν κανει σπασιματα πολλα.Σε ενα βεβαια με πεταξε λογο κακης συνδεσης κοντα στο 40 αλλα δεν πειραζει βαθμους δεν εχασα-πηρα
Σακος του μποξ εχω γινει στο online:sad6: απο 4αρα σε 5αρα παω!!Θα το μαθω ομως που θα παει!!
Κανεις για κανα ματσακι;
κανενα update θα βγαλει η konami η θα παιζω με Σισσε κ Τζορβα ακομα?
ασε το Τζορβα το Σισσε μαλλον θα τον βαλλουν το Δεκεμβριο!!!Αρε Σουλταν!?!
αυτην την βδομαδα ελεγαν ρε γαμωτο...παντος δεν με νοιαζει καθολου MLO και αντε γεια!
δεν ξερω γιατι αλλα φετος στο Online το επιπεδο εχει ανεβει πολυ....το νεο συστημα βοηθαει και τους πιο μετριους να παιξουν μπαλιτσα και να γίνονται ωραια ματς ...περσυ επαιζες με μετριο παικτη και το ματς ηταν σκατουλες,είχε και lag και εκαναν και ολο λαθη και γιομες.Φέτος δεν εχει λαγκ...μεχρι στιγμης.. και παιζεται πολυ πιο ωραια μπαλα.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση....φετος το Online ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης...Επισης παιξτε become a legend.....πολυυυυυυ καλυυυυτεροοοο παιδια...
στο become a legend μπορω να ελεγχω ολη την ομαδα οπως στο fifa και αν ναι πως?σαπιζω να ανεβοκατεβενω με εναν παικτη μονο!